Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Espoon matkakokemukset ja vinkit

Lumottu Metsä Nuuksio https://www.youtube.com/watch?v=9RxHazCalKQ

rantarata    26.11.2015    Espoon aktiviteetit ja harrastukset    Espoo

Pohjois Espoo Nuuksio, Lumottu Metsä

Patikointia, telttailua, eräilyä Espoon Nuuksiossa. Ohessa kuvia. Patikointi alkoi osoitteesta Haukkalammentie 32, 02820 Espoo ja päättyi myös sinne. Osoitteeseen pääsee myös autolla. Haukkalammella on myös vesipiste.

Kaisankoti kartanoravintola

girasol    27.06.2011    Espoon ravintolat ja baarit    Espoo

Suosittelen lämpimästi! Rauhallinen ja upea miljöö.Sunnuntai lounaat USKOMATTOMAN suussasulavia.Seisovapöytä ei jätä ketään kylmäksi, saatikka nälkäiseksi. Sisälle ravintolaan helppo mennä esim. pyörätuolilla tai rollaattorin avulla, koska luiskat löytyvät.Koko perheen ruokapaikka.Historian siipien havinaa, sillä presidentti Kallion pariskunta asunut saman katon alla.

Kartanokylpylä Kaisankoti

girasol    02.04.2011    Espoon muita vinkkejä    Espoo

Jos haluat rauhoittua ja rentoutua arjen keskellä, valitse matkakohteeksi Kaisankoti Espoossa.Kaikki tarvittavat kylpylän palvelut tarjolla.Erikoisuuksista mainittakoon suklaa- ja mutakylvyt ja hoidot.Ja mahtava höyrysauna.Osaava henkilökunta, mm. fysiatrit ja kosmetologit ,kuin myös ravintoterapeutit ja lääkärit tarjoavat osaamistaan.Uskomattoman hyvää ruokaa seisovasta pöydästä A-oikeuksin.

Kaisankoti on rauhallisella paikalla puiston ympäröimänä.Runsaasti eri urheilumahdollisuuksia tarjolla.Sopii myös lapsiperheille!

Serena uh

DoubleV97    12.08.2010    Espoon aktiviteetit ja harrastukset    Espoo

Serena. Paljon liukumäkiä,altaita esim. villi virta,musta aukko,lainehtiva allas. loistava paikka!+++++ :)

Espoonlahti

Espoonlahdella aikoinaan, missä "raaden hampaan" ( tiedätte varmaan paikan? ) venesatamassa valoimme -70 luvulla mm.kaksi betonivenettä. Käsityötä koko valuhomma ja aikaa ja norttia meni askikaupalla. Veneissä oli purjeet ja moottoreina kaksi kappaletta 115 hv:n porchen diselmoottoreita, apuna matkalla jos osui tyveneen keliin. Pituutta veneillä oli 15 metriä ja painoa sen mukaan. Saunat, keittiöt ja yöpymistilat neljälle hengelle. Betoniveneitä ei siihen aikaan kovin paljon Suomessa tehty. Omistajat olivatkin VTT:llä tutkijoina ja siis betonialan ammattilaisia, koska tutkivat ominaisuuksia päivät pitkät ammatikseen. Kuvat matkaosiossa.

sain turpiini

juurikasvu    16.02.2009    Espoon vaarat ja ongelmat    Espoo

sain turpiini nakkikioskilla, eik annata siis ryppyillä jos on nälkä.

Oletko vieraillut Espoossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.