Matkakokemukset - Lennot & liikenne Travemundessa

Finnlinesin laivalla Travemündesta Helsinkiin

maria    28.11.2017    Travemunden lennot & liikenne    Travemunde

Laivamatka Saksan Travemündesta Helsinkiin (Vuosaaren satamaan) oli mielestäni suht kivuton. Laivaan pääsi myöhään illalla - lastaaminen alkoin n. klo 23, laiva lähti matkaan klo 03.

Aamupala oli hyvä (skumppaakin oli tarjolla ;), päivän aikana jonkin verran järjestettyä ohjelmaa oli tarjolla, mutta itse kävimme pyörähtämässä pienessä putiikissa, kuntosalilla ja nautittiin vain olemisesta pitkän automatkan päätteeksi. :) Päivällinen buffetista oli myös ihan kelpo.

Toisena yönä keikutti ehkä hieman enemmän, olisiko siinä ollut enemmän avomerta - vähän meinasi olla hankalaa nukahtaa.

Seuraavana aamupäivänä saavuttiin Suomeen. Eli matka kestää reilun vuorokauden (n. 30h).

Meillä oli 4 hengelle 16m2 kokoinen hytti (ikkunallinen A4-hytti), jossa parivuode ja lapset nukkuivat tyytyväisesti kerrossängyssä. Tämä hytti soveltuu Finnlinesin mukaan erityisesti perheille, ja samaa mieltä olen. :)

Huom! Travemünden satamassa on pieni myymälä, josta voi halutessaan vielä viinavarastoja (oikeastaan muuta siellä ei myydä) päivittää suht edullisesti. Ruokailua ei kannata jättää satamaan, sillä siellä on vain yksi to-del-la vaatimaton ravintola, josta saa lähinnä mauttomia schnitzeleitä (kaikki muu oli loppu, en tiedä mistä makuelämyksistä jäimme paitsi). En suosittele lainkaan...

FINNLINESILLA SAKSAAN

kuonokas    03.02.2009    Travemunden lennot & liikenne    Travemunde

Finnlinesin yhdistää reittilinjoihinsa kätevästi risteilyhenkeä. Laivalla pääsee Helsingistä Travemundeen reilussa vuorokaudessa ja matkan hintaan voi sisällyttää jo valmiiksi kaikki ateriat seisovasta pöydästä matkan aikana. Silloin kun et ole syömässä tai lepäämässä, aika kuluu esim. saunassa ja poreammeessa

Oletko vieraillut Travemundessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.