Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Ranskassa

Edullisilla ostoksilla La Vallee Villagessa

Maarit77    19.04.2011    Pariisin ostokset    Pariisi

Kiinnostaako Pariisia edullisempi shoppailu? Siinä tapauksessa suosittelen kaupungin ulkopuolella olevaa La Vallee Villagen outlet-kylää, jossa on edustettuina kattava joukko muodin huippunimiä. Dioria ja Chanelia en löytänyt, mutta paljon, paljon muuta. Pääset sinne kätevästi puolessa tunnissa RER-junalla (sama juna vie muuten Pariisin Disenylandiin, joka on Valleesta seuraava pysäkki) esimerkiksi Nation asemalta, jossa pysähtyvät myös metrot. Itse jouduin vaihtamaan junaa menomatkalla La Vallee Villageen, mutta junan kuljettaja kyllä kertoo, jos näin tapahtuu. Junan vaihto tapahtuu samalta laiturilta, mihin jäät, joten et joudu eksyksiin. Muista säästää junalippu aina siihen asti, että olet päässyt rautatieasemalta, sillä ilman lippua et pääse aseman ovista ulos. Käynti outlet-alueelle on hyvin merkitty, mutta ennen aluetta on ostoskeskus, jossa hinnat ovat Pariisin tasoa, joten marssi ostarin päähän ja siellä oikealla on kyltti, joka neuvoo outlet-alueelle. Sitten vain shoppailemaan. Itse tein hyviä löytöjä mm. Ralph Laurenilla, sillä siellä heitettiin talven muotia urakalla ulos. Hintataso on kohtuullinen ja verrattuna Suomen hintoihin esim. Lancelin laukusta säästät jo satasia.

Ostokset

AnanananaS    01.02.2011    Nizzan ostokset    Nizza

Avenue Jean Medecinillä sijaitseva kauppakeskus Nicetoile sekä tavaratalo LaFayette ovat parhaita ostospaikkoja kesähelteellä.:)

Nicetoilessa esimerkissa NafNafin tuotteet ovat huomattavasti edullisempia, kuin Suomessa. LaFayettella kannattaa kurkata alakerran ruokaosaston herkut!

Antiikkimarkkinat Rauzanissa

PateT    21.06.2010    Rauzanin ostokset    Rauzan

Viehättävä pikkukaupunki Aquitainen provinssissa,kaupungissa leffapenkkejä siellä sun täällä katujen varsilla.Antiikkimarkkinat levittäytyneet kait teollisuusalueen halleihin ja lähikaduille,väkeä lappasi aika paljon ja kiva tunnelma.Kaikki myytävä oli tyylillä esillä ulkona ja sisällä,kirpparihan tapahtuma ei ollut.Antiikkia,antiikkia joka lähtöön.Hintataso ei jäänyt mieleeni,koska ihastelin kauniita esineitä ilman ostoaikeita...

Ruoka

ssatu    16.02.2009    Nizzan ostokset    Nizza

Suosittelen moules frites eli simpukoita ja ranskalaisia ja salade de fruits de mer :) söin monta kertaa noita.. Jäätelöllä kannattaa käydä monesti, jotta voi maistaa montaa eri makua, heh ;) Itse olisin halunnut maistaa sammakon koipia, mutten löytänyt mistään, joten jos joku tietää mistä niitä saa nizzasta, niin ois kiva jos kertoisit :)

Nizza

ssatu    15.02.2009    Nizzan ostokset    Nizza

Joka paikka on täynnä ostettavaa tavaraa.. Multa loppu rahatkin ja jouduin soittamaan kotiin ja käskemään lähettää lisää rahaa, ku ostin niin paljon kaikenlaista. Sieltä saa kaikkia erilaisia nizza tavaroita muistoksi, hienoja vaatteita.. Ne antaa myös alennusta ku pyytää kiltisti :P

Pariisin alet

maria    01.12.2008    Pariisin ostokset    Pariisi

Suosittelen Pariisin matkailua alennusmyyntien aikaan. Siellä esim. kesän alesesongin aikana vaatteiden hinnat on oikeasti alennettu. -50% vähintään, joten kaikkeen ihanaan riittää rahaa.. :) Turisteja tietenkin kesä-heinäkuussa on paljon liikkeellä, mutta jos lähtee ostamaan paljon vaatteita, kannattaa harkita tuota ajankohtaa.

Oletko vieraillut Ranskassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.