Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Ranskassa

Provence helmi!

Vieras    15.09.2015    Ranskan ravintolat ja baarit    Ranska

Oi, kävimme uskomattoman epätodellisen hienossa paikassa Provencelaisessa kylässä nimeltä Grignan. Yhden suomenkielisen jutun aiheesta löysin etsimällä: pitkankaavankautta.blogspot....tarha.html

Suosittelen! Tekstissä ei liioitella yhtään!

Ruoka ja aamupalat Chamonixi'ssa on kallita ja huonnoja :-(

Vieras    07.07.2014    Chamonix'in ravintolat ja baarit    Chamonix

Maisemat ovat upeat, mutta ruokailulta ei kannata odotta kinkku/juusto -patonkia kummempaa. Paikalliset juustot ovat kyllä hyviä, mutta hinta/laatu -suhde ei tässä paikassa ole kohdallaan. Sama kokemus Genevestä, tosin siellä ei ole edes hyviä maisemia. Hämmästyttävää, että jopa Lontoossa ja Monacossa saa samaan hintaan saan ihan toisen tasoista ruokaa..kaikki paikat kierrettu kesällä 2014. Jos haluat alppikohteen, Itävallassa ruoka on loistavaa (monipuolista ja hinta kohdallaan) ja maisemat upeat.

Ravintola Gaspacho

muus    04.08.2011    Nizzan ravintolat ja baarit    Nizza

Ihana ravintola Nizzassa, jossa arkisin klo 12-15 tarjolla all you can eat- periaatteella sushia. Maksaa 15€ ja tosiaan sushia saa niin paljon kuin jaksaa syödä. Tarjoilijat tuovat pöytään lautasellisen kerrallaan, mutta tarkkailevat sen verran että kun lautanen on tyhjä, he tulevat kysymään saako olla lisää. Toisin sanoen, sushia tehdään koko ajan lisää eli se on tuoretta. Henkilökunta osaa hyvin englantia ja oli todella mukavaa!

Ruoka

Vieras    05.02.2011    Chamonix'in ravintolat ja baarit    Chamonix

Ruoka oli aivan alaarvoista .Ihmettelen että sitä edes voidaan tarjoilla gastronomian maassa. No turisti voi tietysti valita seuraavan kohteen . Ruoka nyt kun vaan on yksi tärkeä osa matkan nautintoja ,olkoonkin sitten vaikka reppureissuli tai gastronomian asiantuntija.

Perheravintola

Vieras    11.11.2009    Mentonin ravintolat ja baarit    Menton

L´peti resto, Menton ... herkullista ruokaa kohtuuhintaan. Isäntä kokkaa, rouva tarjoilee.

Ensivaikutelma ostereista

PateT    18.10.2009    Arcachonin ravintolat ja baarit    Arcachon

Syyskuisella Ranskan lomalla sain tutustua uuteen herkkuun,kävimme Arcachonin lähellä,meren rannalla oli pieniä kalasatamia,yleensä osterinkalastajien.Eräässä viehättävässä terassiravintolassa kalastajakojujen välissä.Menu riffelitaululla 6osteria,valkoviini,leipää,voita,punasipulivinegaria 6,50€ .Isäntäväki ja koirat olivat myös joukolla ystäviensä kanssa syömässä.

Myöhemmin huomasin Bordeauxissa samat eväät hintaan 10€ enkä ole varma kuuluiko siihen lasillista valkoviiniä.

Ennakkoluulottomasti ohjeiden mukaan maistoin ekaa,alas meni,toinen ja kolmaskin,mutta neljännen kohdalla mursin palan leipää,pureskelin sitä osterin kanssa ja kas;siitä tuli makua.En osaa kuvailla mikä,kalan,katkaravun yms.mutta ei missään nimessä paha,päinvastoin.Raikas valkoviini kruunasi pikku lounaan viehättävässä ympäristössä.Ei musiikkia missään vain lokkien kirkunaa ja auringon paistetta.11 pistettä***********

Mentonin hintataso

Vieras    26.09.2009    Mentonin ravintolat ja baarit    Menton

Nautiskelimme Mentonin upealla rannalla Rivieran edullisimman ja laadukkaimman lounaan su 20.9.09. Upeista maisemista, tasokkaista ravintoloista ja kohteliaasta palvelusta huolimatta 2 hengen lounas viineineen maksoi vain noin 20 euroa. Muutenkin Menton oli RIvieran siistein, lämpimin ja kaunein kohde - muita väheksymättä. Suosittelen ehdottomasti, itsekin aiomme seuraavan kerran majoittua Mentoniin. Junayhteys Nizzaan toimii 15 min. välein 4 euron päivälippuhintaan ja kestää n. 30 minuuttia, joka aika menee huikaisevia näköaloja ihaillessa.

Herkullinen Madame

ssatu    12.05.2009    Pariisin ravintolat ja baarit    Pariisi

en muista kahvilan/ravintolan nimeä, mut se on suoraan kun ylittää louvren vierestä seinen toiselle puolelle, niin jatkaa sitä katua suoraan pikkusen matkaa, niin vasemmalla puolella katua sellanen kivannäkönen ravintola.. aika kallista, mut sain todella herkullisen croque madamen (paahtoleipä, juustolla, kinkulla ja munalla) ja jälkiruuaksi crêpen ja päästiin sisälle katsomaan formula kisaakin. Isäni ja hänen naisensa tilasivat salaatin ja tykkäsivät kovasti myös.

Chez Jenny

ssatu    12.05.2009    Pariisin ravintolat ja baarit    Pariisi

Tää oli Republiquella oleva ravintola. Todella mukavaa henkilökuntaa, antoivat sateenvarjotkin kun sato vettä. Mä olin tyytyväinen ruokiini. Isäni tilasi ankkaa ja tagliatellea, ruoka oli maukasta, mut ei niin hienosti aseteltu lautaselle.. siinä oli vaan mötti pastaa eikä pastan päällä ollut kastiketta.. eikä annos ollut mitenkään kauniin näköinen.

Le Grand Bleu

ssatu    16.02.2009    Nizzan ravintolat ja baarit    Nizza

Ravintola vanhassa Nizzassa. Sieltä saa kaikkia erilaisia mereneläviä, NAM :) kävin neljä kertaa siellä viime kesänä. Kaksi kertaa otin sellasen salade de fruits de mer, ai että ku on hyvää! Yhdellä kerralla otin lammasta, sekin oli herkullista.. Mentiin sen yhen pojan kanssa sinne, otettiin alkupalaksi siis sellaset merisalaatit ja se halus vielä jonkun pääruoan, joten valittiin sellanen paella, eikä katottu hintaa ollenkaan. Lasku saatiin ja paella maksoi 88euroa ja yhteensä 123euroa ja ei edes syöty siitä paellasta paljoa ku oltiin salaatista jo ihan täynnä. =)

La Claire Fontaine

ssatu    15.02.2009    Nizzan ravintolat ja baarit    Nizza

Todella hyvä ravintola. Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua! Se on siellä vanhassa Nizzassa, sillä aukiolla missä on sellanen kirkkokin.

Täällä myös tapasin yhden pojan :)

Viehättävä ravintola Nizzan keskustassa

Matkakärpänen    13.05.2008    Nizzan ravintolat ja baarit    Nizza

Tämä ihana ravintola Restaurant Franchin sijaitsee osoitteessa 10, rue Massenet. Tässä ravintolassa on aivan ihana ranskalainen tunnelma ja työntekijöinä siellä häärii ilmeisesti pariskunta. Palvelu oli mahtavaa ja ruoka aivan ihanaa.

Tryffeliravintola Nizzassa

Matkakärpänen    13.05.2008    Nizzan ravintolat ja baarit    Nizza

Aivan ihana tryffeliravintola Terres de Truffes, löytyy kukkatorin läheisyydestä läheltä rantaa osoitteesta 11, rue St Francois de Paule.

Tämä viehättävä pieni ravintola on sisustettu vanhan ajan tyyliin ja kaikissa siellä tarjottavissa ruoissa on tryffeliä mukana. Ruoka oli aivan ihanaa ja se ihan suli suuhun. Kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa. Hinnaltaan ravintola on vähän tyyris (esim. Entrecote pihvi maksoin 42 €), mutta silti käymisen arvoinen.

Hôtel Claridge's

raikuli    06.05.2008    Mentonin ravintolat ja baarit    Menton

Viehättävä,pieni ja edullinen hotelli. Erinomainen sijainti aivan rautatieaseman ja linja-autoaseman läheisyydessä.Ystävällinen palvelu,rauhallinen kahden tähden hotelli.Suosittelen.

Oletko vieraillut Ranskassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.