Puolan matkakokemukset ja vinkit

Oli hyvä majapaikka jossa oli parveke,minne pääsi tupakalle.

Vieras    18.09.2019    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Kiva reissu kaikinpuolin,sää oli suosiollinen,eikä ollut mitään ongelmia missään.Tulen varmasti uudelleen ensi keväänä. Terv. Kari

Edullista luxusta

Vieras    04.07.2019    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2019 | Hotelli: Welcome Apartments Old Town (komfort invest)

Täydellinen apartamentos huippu luxus asunnossa. Auto turvaan lukittuun autotalliin. Vuokraaja tulee paikanpäälle antamaan avaimet. Ensimmäinen yö isossa kahden makuuhuoneen uudessa luxus asunnossa vähän yli 100 euroa ja toinen 66 euroa. Useita erikokoisia asuntoja. Useissa parhaat näkymät vanhaan kaupunkiin ja aivan kävelykatujen vieressä. Jatkossa menen aina tänne. Vanhakaupunki, kuin mini venetsia. Alakerrassa joen varressa ravintoloita ja minimarket. Aivan upea. Maailmanpyörä lähellä.

Arvosana hotellille:

Edullista luxusta

Vieras    04.07.2019    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2019 | Hotelli: Welcome Apartments Old Town

Täydellinen apartamentos huippu luxus asunnossa. Auto turvaan lukittuun autotalliin. Vuokraaja tulee paikanpäälle antamaan avaimet. Ensimmäinen yö isossa kahden makuuhuoneen uudessa luxus asunnossa vähän yli 100 euroa ja toinen 66 euroa. Useita erikokoisia asuntoja. Useissa parhaat näkymät vanhaan kaupunkiin ja aivan kävelykatujen vieressä. Jatkossa menen aina tänne. Vanhakaupunki, kuin mini venetsia. Alakerrassa joen varressa ravintoloita ja minimarket. Aivan upea.

Arvosana hotellille:

Varokaa kyseenalaista toimintaa

Vieras    04.07.2019    Varsovan hotellit    Varsova
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2019 | Hotelli: Chopin apartments - Platinum Tower

Pilvenpiirtäjä ilman näkymiä. Edullinen hinta houkutteli varaamaan. Varmista, että ko. Huoneistoissa on ilmastointi ainakin kesällä. Huoneenavaimen joudut hakemaan rajattuna aikana toimistosta kolmen korttelin päästä. Toimistoon mennään hissillä, johon tarvitset respasta koodin, mutta pelkät numeroidenlisäksi tulee näppäillä symbolinäppäimet myös hississä, että pääset kyseiseen toimistoon. Toimisto myy Hilton hotelliin uima-altaalle lippuja 11 euron hintaan.

Tämä Holmes place niminen clubi, missä uima-allas sijaitsee ei huoli lapsia uima-altaalle, kuin hyvin rajattuna aikana ja päivinä. Käyttämättömistä lipuista et saa rahojasi takaisin holmes place klubilta etkä ne myyneestä chopin apartment toimistosta. En suosittele kenellekään kyseistä majoitusta, koska ongelman sattuessa apua ei tule.

Arvosana hotellille:

Historiallinen hotelli

Vieras    04.04.2019    Krakovan hotellit    Krakova
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2019 | Hotelli: Hotel Francuski

Vanha hotelli, kaipaisi jonkinlaista remonttia. Kylpyhuone oli ihana ja henkilökunta erittäin ystävällistä.

Huoneemme oli kadun puolella joten hiukan meluisa.

Aamiasbuffet oli valitettavasti todella huono.

Muuten kaikenkaikkiaan hyvä vierailu.

Arvosana hotellille:

Krakova ja ympäristö

Vieras    22.11.2018    Krakovan nähtävyydet    Krakova

Kävimme neljän päivän matkalla Krakovassa. Vanhakaupunki, Wawelnin linna ja Kazimierz ovat todella näkemisen arvoisia. Yksi päivä kului Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseokäynnillä. Koskettava kokemus, jota voi suositella kaikille (poislukien pienet lapset). Lisää tarinaa ja kuvia blogissani:

worldisaweiredplacetolive.bl...vanha.html

Pieni pelkistetty hotelli

toffe    04.07.2018    Krakovan hotellit    Krakova
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2018 | Hotelli: Hotel Kazimierz II

Nuo tähdet tulee ystävällisestä henkilökunnasta ja todella muhkeasta aamupalasta.. Suihku oli todella hyvä.. huone ihan vakio ei mitään ylimääräistä..

Olisin mielelläni vaihtanut hiustenkuivaajan jääkaappiin.. se todella iso puute..

Arvosana hotellille:

WAWELIN LINNA

toffe    04.07.2018    Krakovan nähtävyydet    Krakova

Täytyy sanoa et Wawelin linna oli pettymys maksoimme kolmeen paikkaan missään sisäosassa ei saa kuvata ollenkaan.. tornissa jossa ei muuta kuin kiipeämisen riemu sai kuvata.. mutta muualla ei ollenkaan. sain valvojan perääni kulki ihan kintereillä, itse toimin valvojana ja en ihmisten kantapäillä kävele ja meidän linnassa saa kuvata mutta ilman salamaa.... ihmettelin ensimmäistä osuutta vallan jotain kaakelin paloja ja jotain kivipaasin paloja palkkien päällä, ja jossain kohtaa oli argeologinen kaivaus,, se oli kyllä monille suuri pettymys..

Liian moderni ja mekaaninen

toffe    11.02.2018    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2018 | Hotelli: PURO Gdansk

Respaa ei löydä kaikkien tietokone taplettien joukosta, ei edes henkilökunnalla ole asuja joista voisi tunnistaa.. Eivät tervehdi..

Avainkortti toimii hississä, ja kun pääset huoneeseen, niin sillä aukeaa tapletti joka taas mahdollistaa muiden avaukset..

Ainoa mistä nuo tähdet annoin oli loistava aamupala mitään ei uupunut ja kaikki oli hyviä..

Kylpylä puoli jäi käymättä.. syy siihen hinnat ja ajat.. 149 slotia 25 min, 249 slotia 55min ja 399 slotia 85 minuuttia.. sian ostat säkissä kun et tiedä mitä odottaa aulan jälkeen.. ja nuo ajat mahdottomat.. tottunut että kylpylässä saa olla ja jos haluat jotain extraa niin siitä maksat lisää.. huone siisti liian moderni.. vessa / kylpyhuone pelkkää lasiruutua..

Arvosana hotellille:

Gdanskissa ei kuole nälkään

Vieras    04.10.2017    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Gdanskissa on monipuolinen ravintolatarjonta. Vanhassa kaupungissa on niin puolalaisia kuin ulkomaalaisia ravintoloita. Henkilökohtaiseksi suosikikseni jäi Kubicki. Se on ilmeisesti kaupungin vanhin ravintola. Seillä palvelu pelaa! Ateriat tosi ylellisiä ja maukkaita! Suosittelen!

Taxfree Lentoasema

Vieras    30.04.2017    Gdanskin ostokset    Gdansk

Kävin viime syksynä Gdanskissa,unohtui katsoa paljonko LM kartonki maksaa lentoaseman taxfreessä? Muistaako kukaan.

vierailla Gdansk

Vieras    06.04.2017    Gdanskin nähtävyydet    Gdansk

Suorat junayhteydet lentokentälle ja vain gdanskin.Vanhaan kaupunkiin kauneus. Suosittelemme polkupyörä Pyöräretki Gdańsk - Sopot . hinta 12 euro.

Pylväät on ystävällistä ja avuliasta. Vanhaan kaupunkiin SUPER.

nähdä

touristpointgdansk.pl/?lang=en

Mukava siisti hotelli

kari-pa-ilm.    10.12.2016    Gdanskin hotellit    Gdansk
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2016 | Hotelli: Amber Hotel

1.09-8.09.2016 Oli oiken onnistunut reissu kaikinpuolin, hotelli oli hyvä,mutta turhan kaukana keskustasta noin 2,5KM Joten joka päivä ajelin mennen tullen taksilla. Ensikerralla otan majoituksen keskustasta,niin säästyvät taksi kulut,eipä silti taksikyyti oli edullista, kun muistaa käyttää esim. Neptun takseja. Hinta esi m.Lentoasema Hotel Amber 47 Zlotia- Paluumatka 50 Zlotia. Olut 0,5 l Tuoppi maksoi 5-14 Zlotia paikasta riippuen, kauppojen hintoja en tiedä. Syöminen hyvin edullista useimmissa paikoissa. Meinaan lähteä uudestaan ensi Toukokuussa.

Arvosana hotellille:

upea Krakova

Vieras    09.10.2016    Krakovan ravintolat ja baarit    Krakova

Krakova on upea ja romanttinen kaupunki. Nähtävää ja koettavaa on paljon ja vaikka miten useasti siellä käy niin ikävä takaisin on aina kova. itse nautin suunnattomasti boheemista kazimierzin kaupunginosasta, joka kuhisee elämää ympäri vuorokauden. En suosittele turistikierrosta alueelle vaan kannattaa sinne lähteä kiireettömästi vaeltamaan. Katsomaan ja tutustumaan siihen mitä paikalliset siellä tekee ja missä he käy. Alueella on monta synagogaa, joissa kannattaa käydä tutustumassa, myös juutalaisenkulttuurin museo löytyy. Kesällä vietetään myös juutalaisen kulttuurin festivaaleja alueella.

Wisla joen toisella puolen on Schindlerin tehdas, joka ei ole ihan tavallinen museo vaan hieno performanssi Puolan historiasta aina toisen maailman sodasta kommunismin vallan alle. Plac Bohaterow getta ja sen vieressä oleva entinen apteekki on tutustumisen arvoinen paikka.

Olen kirjoittanut blogiini viime kertaisesta matkastamme Krakovaan, kymmenen postausta, jotka sisältää elämää Kazimierzissa, nähtävyyksiä ja ravintoloita, joissa kannattaa käydä. villananna.blogspot.fi/searc...bel/Krakow

Krakovassa kannattaa ehdottomasti käydä.

Harmia lippuautomaatista ostetusta lipuista

Vieras    23.06.2016    Gdanskin lennot & liikenne    Gdansk

Matkoillamme haluamme aina matkustaa lentokentältä kaupunkiin paikallisella bussilla. Gdankin lentokentällä ostimme liput automaatista. Jäimme odottamaan bussia. Siirryimme bussin keskiovesta autoon. Ostamamme liput eivät käyneet bussin lipunlukijaan, lukijan vieressä istunut nuori nainen pyysi lippua nähtäväksi, sanoi, its ok, luotimme naiseen. Bussin lähdettyä nainen laittoi tekstiviestin, seuraavalla pysäkillä nousikin autoon kontrolli, hämäykseksi kontrollimiehet, 2 kpl, kävivät tervehtimässä bussin kuljettajaa. Lähes heti "syöksyivät" meidän luokse, liput nähtyään huonolla englannin kielellä, sakko on 130 pln per hlöä. "Tarkastuksen" jälkeen poistuivat nopeasti, kirjoittivat kyllä kuitin. Nainen oli "pahoillaan" kun ei katsonut lippua tarkasti. Epäilykseni heräsi, konrollimiehet, nainen ja bussikuski tekivät bisnestä. Olimme saaneet bussipysäkin vieressä olevasta automaatista junaliput, joka ei kyllä pienestä lipusta mitenkään näkynyt ja hintakin oli sama bussiliikenteen kanssa, 3,50 pln. Olkaa varovaisia ostaessaan lippuja automaatista. "Harmistuneet matkailijat"

Oletko vieraillut Puolassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.