Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Dakarissa

Eka matkani

Vieras    02.03.2009    Dakarin vaarat ja ongelmat    Dakar

Lunastin lentoliput Travelstart-nettiyhtiöltä ja annan yhtiölle täydet 10 pistettä. Lentojeni suhteen kaikki toimi.

Sitten ei enää toiminutkaan. Siis Dakarissa. Ei mikään. Kentällä käytiin kinni laukkuihini ja tarjottiin apua korvausta vastaan. Selvisin tästä näyttämällä luottokorttia ja samoin kävi terminaalin ulkopuolella.

Takseissa ei ole mittareita, kyydin hinta neuvoteltava ennen kuin auton ottaa. Yksikään taksi ei menisi Suomessa katsastuksesta hyväksytysti läpi.

Kadut täynnä roskaa, vettä tuli hanasta pätkittäin, ym ym. Ruokani valmistin apartmentissa itse ja raaka-aineet sain supermarketista, joka yllättävän monipuolinen, mutta maitoa sai vain jauheena. Juomavesi ostettava pullotettuna. Joka puolella ideana RAHAT POIS VALKOIHOISELTA!

Kännykän käyttöä syytä välttää hinnan takia. Suosittelen paikallista prepaid-liittymän ostoa.

Paluumatkan alku Dakarin lentoasemalla surkuhupaisaa. Jouduin näyttämään passin sekä lippuni yli 10 eri kohteessa. Terminaalin ulko-ovella ensimmäinen näyttö, joten paikalliset tuttavani eivät päässeet sisään. Terminaalissa ei ole kahvilaa lainkaan.

Tuntui kivalta päästä takaisin sivistyksen piiriin.

Oletko vieraillut Dakarissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.