Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Geranissa

Atlantica caldera beach

Vieras    19.10.2019    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2019 | Hotelli: Atlantica Caldera Beach

Oli tosi kiva oli kerhoja lapsille aikuisille bodybalancea oli myös snack baareja ja ihanaa ruokaa pehmeät sängyt mutta pari mutkaa oli matkassa sänkyjen lakanoissa oli yksi reikä ainakin minulla ja pelihallissa pelit ahmi kaikki kolikot emmekä saaneet mitään myös oli liukkaat lattiat ja liian kylmää vettä altaissa muuten tosi kiva hotelli suosittelen lapsiperheille.suuri kiitos hotellille.

Arvosana hotellille:

Siisti ja viihtyisä perhehotelli, sijainti etäinen

Vieras    02.10.2016    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2016 | Hotelli: Creta Paradise by Atlantica

Todella mukava ja viihtyisä hotelli. Alue on suuri, vehreä ja viihtyisä. Myös naapurihotellin palvelut ovat käytössä. All inclusive on runsas ja monipuolinen. Paljon kreikkalaisia herkkuja tarjolla. Limsat, mehut ja olut ovat itsepalvelu hanoista, muut juomat baarissa tilaamalla. Buffetissa myös viinit hanasta.

Kaksi isoa leikkipaikkaa käytettävissä. Minigolf jo vähän kulahtanut, mutta kyllä siinä hyvät pelit sai aikaan. Allasalueet melko pienet hotellin kokoon nähden, mutta kyllä sieltä aina paikka löytyi.

Meillä oli perhesviitti altaalla, ja itse huoneeseen olimme tyytyväisiä. Tilava ja siisti. Sijainti oli keskeinen, lähellä kaikkea (buffet, snack ravintola, baari, ranta, altaat) Ainut miinus, että omalle terassille ei paistanut aurinko. Altaaseen kyllä, ja altaan reunalle. Aika moni huone on näin, koska hotelli on rannalla, ja ranta pohjoiseen päin. Varmimmin aurinkoisen terassin ja oman allasyhteyden saa varaamalla huoneen omalla altaalla (ei siis yhteisaltaalla, kuten meillä). Ne huoneet näyttivät olevan yläkerroksissa, joten sinne aurinko paistoi kaiken päivää.

Hotelli on keskellä ei mitään, joten suosittelen all inclusivea tai sitten pitää varautua lähtemään vähän kauemmas syömään. Takseja on hotellin edessä. Hotellin lähellä on pari ihan hyvin varusteltua supermarkettia. Ranta hotellin kohdalla on huono. Pikkukiveä, joissa on paha kävellä ilman kenkiä. Kun menee mereen, niin pohja muuttuu metrin parin päässä hienohiekkaiseksi.

Arvosana hotellille:

Caldera beach hotelli geranissa

Vieras    20.06.2013    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Atlantica Caldera Beach

Olimme toukokuussa 2012 caldera hotellissa. Hotelli oli erittäin lapsiystävällinen ja lapsille oli joka päivä aamusta iltaan toimintaa, joka on mielestäni mahtavaa! Hotelli sijaitsi aika kaukana geranin keskustasta, joka on huono lapsiperheille. Mutta onneksi hotelli tarjosi kaikki perustarpeet ja vähän enemmänkin! Pari asiaa on kuitenkin mihin en ole tyytyväinen hotellissa. Aamupala oli erittäin huono. Emme varanneet aamupalaa etukäteen hotelliin, ostimme onneksi vain kerran aamupalan hotellilta ja se oli pettymys. Tarjonta oli aamupalassa hyvä, mutta leivät ja leivonnaiset olivat varmaan neljä päivää vanhoja kuivia korppuja. Toinen pettymys hotellissa oli reittitarjonta muihin kaupunkeihin, esim. haniaan. Muuten perheemme on erittäin tyytyväinen toimintaan ja varmasti tulemme uudelleen Finnmatkojen järjestämälle matkalle Atlantica Caldera Beach hotelliin. Iso kiitos Finnmatkat!!

Arvosana hotellille:

Hotelli

maurijuhani    10.11.2011    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: Apartementos Astoria.

Olin lokakuussa Kreetalla Geranian kylässä hotelli Astoriassa puolihoidossa. Ruoka monipuolista ja hyvää. Palvelu ystävällistä. Hotelli siisti ja uudehko, mutta on vähän syrjässä kaikesta. Bussilla pääsee noin kerran tunnissa Plataniakseen ja Haniaan. Huoneiston keittövarustus olematon, vain ruokailuvalineet ja astiat ei kattilaa ei paistinpannua, kahvin keittimen sai pyydettäessä. Uimaranta vieressä ja ihan hyvä ranta.

Arvosana hotellille:

Siisti hotelli ja hyvä tunnelma

Vieras    21.06.2011    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Greete Paradise

Olimme mieheni ja tyttäreni perheen kanssa toukokuussa viikon Kreikassa Geranissa. Hotelli oli todella siisti ja henkilökunta ystävällistä. Huoneemme siivottiin päivittäin. Suomen kieltä ei paikassa pahemmin puhuttu, ruotsalaisia oli suurin osa. Mutta onneksi pärjäsimme auttavalla englannin kielellä. Voin suositella paikkaa lapsiperheille joita siellä olikin todella paljon. Hotellien lähellä lukuisia uima-altaita ja meri aivan vieressä. Myös osalle hotellin huoneista kuului oma uima-allas. Matkamuistoja ei paikalta saanut joten kävimme lähipaikassa Plataniassa jossa onkin paljon vilkkaampaa. Liikenne on todella hurjaa Suomeen verrattuna joten tarkkana saa olla. Mutta suosittelen paikkaa lämpimästi.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Geranissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.