Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Montenegrossa

Päiväretki Kotoriin

Vieras    10.09.2016    Kotorin nähtävyydet    Kotor

Tulimme bussilla Dubrovnikista päiväretkelle Kotoriin. Eteemme avautui kolmion muotoinen kaupunki lahden poukamassa. Upeita huviveneitä ja risteilijöitä satamassa. Kaupunki syvällä laaksossa ja valtavat jylhät vuoret joka puolella.

Luonto oli vaikuttavuudessaan tyrmäävä. Vanha kaupunki henki menneitä vuosia.

Lämmintä oli 30 asteen pinnassa, mutta pieni ukkossade hieman huuhteli pahemmat hikikarpalot. Kunto täytyy olla kuumuuden kestävä, jotta jaksaa nauttia näkemästään. Ei Unesco turhanpäiten ole suojelukohteitaan valinnut.

Matkalla oli pieni veneretki vanhalla luostarisaarelle. Kaikkiaan hieno päivä ja paluumatkalla oikaistiin matkaa autolautalla, joten kotimatka hotelliimme lyheni.

Suosittelen kaikille, ainakin päiväkohteena.

Terveisin Aino / Dubrovnikin matkaaja

Junalla Barista Podgoricaan

Tripsteri.Pietari    23.07.2015    Barin nähtävyydet    Bar

Junamatka Barista Podgoricaan on uskomattoman kaunis, ehkä hienoin kokemani. Jokia, kanjoneita, järviä. Eikä maksa juuri mitään.

Päiväretki Montenegron vanhaan pääkaupunkiin

heikkivayrynen    14.05.2013    Cetinjen nähtävyydet    Cetinje

Matkustimme syksyllä 2009 Montenegroon, Budvaan. Yhtenä päivänä retkemme suuntasi paikallisbussilla vuorten yli Cetinjeen. Kaupunki oli verrattaen hiljainen johtuen sesongin ulkopuolisesta matkustusajankohdasta, mutta tunnelma oli ikimuistoinen. Sankka sumu ympäröi meitä koko päivän, mutta se loi pelkästään omaleimaisen sävyn koko matkalle. Ihmiset olivat ystävällisiä, ja palvelu mukavaa. Alueen värikkääseen historiaan voi tutustua lukuisissa upeissa museoissa, ja lähihistorian tuntu on läsnä vahvasti. Cetinje on valloittava pieni kaupunki vuorten keskellä, ja voin suositella ainakin esimerkiksi päivämatkaa katkaisemaan rantalomaa!

vuoristorata

Aittis    02.06.2008    Montenegron nähtävyydet    Montenegro

Sopivan pelottavia tunneleita ja siltoja riittää radalla, eikä tarvitse edes mennä huvipuistoon, vaan ajaa ihan tavallisella junalla!

Oletko vieraillut Montenegrossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.