Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Douzissa

Kaikki OK

Vieras    05.04.2010    Douzin hotellit    Douz
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Sun Palm Douz

Kovin erilainen kokemus lähimenneisyydestä. Olimme tässä hotellissa yötä kahden päivän Sahara-retkemme aikana. Mielestäni sain koko viikon mittaisen matkamme parasta ruokaa juuri täällä. Ravintolan tarjoilijat eivät kaikki todella olleet tehtävien tasalla - juomia sai odottaa ja lopulta pyytää kahdesti.

Yleiset tilat suorastaan ylelliset ja kameliratsastuksen jälkeen hotellin?/matkatoimiston? tarjoama mehu todella maittoi.

Huoneet tilavat ja karut, mutta siistit. Pieni ikkuna selittynee auringon porotuksella: suuret ikkunat päästäisivät kuumuuden sisälle? Ymmärrän karuuden olevan tyypillistä tunisialaisissa asumuksissa, miksi ei siis myös hotellissa? Pääasia, että sängyt olivat hyvät.

Arvosana hotellille:

Hotellin illallisbuffet on turvallisuusriski!

llauraa-    24.11.2008    Douzin hotellit    Douz
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Sun Palm Douz

Deturin matkaoppaan sanat ennen Sahara-retkelle lähtöä: "Se yöpymispaikka Douzissa on sitten varsinainen keidas, oikea aavikon palatsi!". Jaa-a, olimmeko tottuneet oman viiden tähden hotellimme (Suomen tasoa kolmen tähden, jeij..) ylellisyyteen vai mikä oli syynä siihen, ettei tämä "palatsi" oikein vakuuttanut. Sun Palmin sisätilat olivat melko viihtyisiä ja plussaa puutarhamaisuudesta, mutta ne huoneet! Keidasmaisuudesta ei tietoakaan, huone muistutti pikemminkin kellaria, parilla sängyllä ja yhdellä minimaalisen pienellä ikkunalla varustettuna.

Huoneen pimeydestä lähdimme nopeasti ruokailemaan. Tarjoilijoita oli kahta sorttia: toiset eivät reagoineet pyyntöihin tai kysymyksiin mitenkään, toiset taas kävivät liiankin tuttavallisiksi. Eräskin tarjoilija katseli ensin äitiäni ja tätiäni halveksuvasti, mutta minut äkätessään letkautti "uuh, mitäs täältä löytyy" ja kävi kiinni kuin kanankoipeen! :D Onnistuin välttelemään tarjoilijaa loppuillan ajan, mutta vaikka totuinkin tunisialaisten miesten varsin lähentelevään käytökseen niin en sentään osannut odottaa tuollaista hotellin ravintolassa! Ruoka sinänsä oli ihan hyvää, mutta mukava yllätys odotti seuraavana päivänä ryhmäläisiämme. Puolet bussistamme oli vatsataudin kourissa, osin omaa tyhmyyttään syötyään kaiken maailman jäätelöitä ja kermavaahtoa. Silti hieman outoa, että Deturin matkatoimisto vei meidät tuollaiseen hotelliin. Yksi yö Sun Palmissa meni, mutten voisi kuvitellakaan viettäväni siellä viikkoa!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Douzissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.