Matkakokemukset - Hotelleja Hämeenlinnassa

Kamala paikka!

Vieras    27.07.2019    Hämeenlinnan hotellit    Hämeenlinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2019 | Hotelli: Scandic Aulanko kylpylähotelli

"Ylellinen" huone oli tunkkainen,kulahtanut ,pölyinen ja ankea.Hotellissa ei ole toimivaa ilmastointia saati viilennystä.Järkyttävän kuuma ihan joka paikassa.Tuli tunne että olemme vankilamuseossa,sama haju ja sisustus.Allasosasto pieni,huonoilmainen kuin uimahalli.Ei ikinä enää tänne!!

Arvosana hotellille:

Cumulus Hämeenlinna

ViidakonMursu    18.03.2017    Hämeenlinnan hotellit    Hämeenlinna
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2017 | Hotelli: Cumulus Hameenlinna

Parkkitalo oli ahdas, omalla berlingolla kun yritti parkkeerata, meinasi parku tulla. Toki ajotaidoissani saattaa jonkun mielestä olla parantamisen varaa.

Ensimmäisenä minua otti huoneessa vastaan tuholaiskuoriainen, nimeä en nyt muista, mutta kyseessä oli sellainen pieni tumma kuoriainen, jonka keskikohdan yli kulki vaalea juova ja otus oli malliltaan soikea. Joku ihrakuoriainen se taida olla. Erittäin epämiellyttävää.

Huone oli tilava, jokseenkin tylsä ja luotaan työntävä. Lattialle oli jäänyt siivouksen jälkeen hiekkaa ja tila oli nuhjuinen.

Huone oli kolmannessa kerroksessa ja sinne kantautui läheisen yökerhon äänet. Käytäviltä meteli kuului huoneeseen niin hyvin, että tuntui kuin läpi kulku olisi ollut huoneelle poikki. Toki kaiken tämän lisäksi saimme kuunnella muutaman pariskunnan riitelyä käytävältä neljän aikaan aamuyöllä. Se siitä rentoutumisesta....

Aamiainen oli jokseenkin niukka. Toki kaikkea löytyi, mutta on sitä tullut käytyä paremmissakin paikoissa.

Respan henkilökunta oli ystävällistä.siitäpä tuo tähti...

Arvosana hotellille:

Ummehtunut hotellireissu

Vieras    21.07.2013    Hämeenlinnan hotellit    Hämeenlinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Spa Hotel Rantasipi Aulanko

Respassa työskenteli nainen, jolta ei hymyä herunut. Ei liioin tervetulotoivotusta. Ei mitään kohteliaisuuksia.

Huone sijaitsi jossain alakerroksissa ja maisema oli parkkipaikan kyljessä. Yöksi ikkuna oli pakko sulkea metelin vuoksi. Huone oli sisustettu todella ummehtuneesti ja parasta ennen-päiväys oli mennyt menojaan. Ei siinä lomafiilis kohonnut, kun sen huoneen näki! Huoneessa ei ole turvalokeroa ja kuvaputkitelevision kuva välkkyi niin, että migreenipotilas olisi kaatunut ketoon oitis. Töllö oli pakko sulkea. Huoneessa ei ollut kattovalaisinta laisinkaan.

Siideri maksaa hotellin baarissa 8 euroa, joten omat juotavat kannattanee tuoda mukanaan. Aamiaisbuffet oli ankea kuten henkilökunta, hotellin yleisilme ja tunnelmakin. Henkilökunnalla ei vaikuttanut olevan minkäänlaista tekemisen meininkiä eikä asiakkaana tullut viihtyisää oloa missään vaiheessa. Kylpylä ei tarjoa mitään luksusta eikä positiivisia yllätyksiä - aika on ajanut siitäkin ohi jo kauan sitten.

Aulangon ympäristö on upea, mutta itse suosittelen tulemaan sinne autolla ja majoittumaan jossain muualla kuin Rantasipi Aulangolla.

Arvosana hotellille:

Historiallinen Hotelli

-Olivia-    26.03.2009    Hämeenlinnan hotellit    Hämeenlinna
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Rantasipi Aulanko Hämeenlinna

Perinteikäs suomalainen hotelli. Hotellissa mukavan pieni kylpylä. Hotellissa myös paljon muita liikunta mahdollisuuksia sekä mahdollisuus tutustua aulangon luonnonsuojelu alueeseen ihanine maisemineen.

Hotellihuoneesta puuttui yksi tyyny ja jääkaappi olisi ollut mukava lisä.

Arvosana hotellille:

Perinteikäs hotelli Aulangon maisemissa

Kultaranta    04.01.2009    Hämeenlinnan hotellit    Hämeenlinna
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2005 | Hotelli: Rantasipi Aulanko Hämeenlinna

Kylpylähotelli Aulangon puistomaisemissa. Oivallinen kohde golfin harrastajalle tai kylpylän iloista nauttivalle. Mainiot ulkoilumaastot Aulangon alueella. Lähin golfkenttä on hotellin vieressä oleva 9-reiän Hugo. Hieman kauempaa löytyy uudenkarhea täysimittainen (18 väylää) Eversti. Molempia kenttiä isännöi AGK (Aulangon Golf Klubi).Myös kesäteatteri löytyy aivan hotellin lähistöltä.

Arvosana hotellille:

Kohtuuhintainen keskustahotelli

Kultaranta    04.01.2009    Hämeenlinnan hotellit    Hämeenlinna
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Hotelli Cumulus Hämeenlinna

Kohtuuhintainen perhehotelli Hämeenlinnan keskustassa, mahdollisuus myös autopaikoitukseen hotellin pihalla tai autohallissa.

Huoneista paistaa vuosien käytön kuluneisuus. Alakerran ravintola tarjoaa hyvää ruokaa, aamiainen heikkotasoinen.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Hämeenlinnassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.