Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Trollhättanin matkakokemukset ja vinkit

Erottui edukseen erilaisuudellaan

Olof63    21.09.2008    Trollhättanin hotellit    Trollhättan
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2005 | Hotelli: Hotell Bele

Matkasimme kesällä 2005 Pohjois-Jyllannista laivalla Göteborgiin ja reittimme jatkui kohti Trollhättania, josta ajoimme Ruotsin "halki" kohti Tukholmaa.

Päätimme viettää päivän Trollhättanissa, sen mahtavien maisemien; vesiputousten ja Götä- joen kanavan äärellä.

Yöpymispaikkame oli aivan Trollhättanin keskustassa Kungsgatanilla, Hotelli Belessä. Hotelli on vanha, alunperin rakennus on 1900-luvun alkupuolelta. Hotellia siinä on pidetty vuodesta 1938.

Historian siipien "havinaa" sai kokea hotellin käytävillä ja rappukäytävässä, joissa kuvat mennestä ja hyvällä maulla valitut tapeetit ja värit antoivat hyvän lisän kokemukseemme. Kaiken kruunasi, todennäköisesti 30-luvun lopulta oleva pieni hissi, haitariristikkoovineen, joka uskaliaasti toi meidänkin nelihenkisen seurueen ylös asti.

Hotellin huoneet olivat perhehotellityyliin sisustetut, varasängyn sai tehdä sohvantapaisesta laverista. Huoneet kuulemma kaikki ovat sisustettu omiksi kokonaisuuksiksi, alkaen huoneen väreistä ja materiaaleista. Vaikka hotelli oli vanha, oli joka huoneessa wc/suihku sekä tv ja minibaari.

Hotellin alakerrassa oli vastaanotto sekä tyylikäs aamupalaravintola. Yhtä sen sinistä koristi maalaus ruokailevasta pariskunnasta. Tyylikkyys ja vanhan ajan "henki" sai meidänkin yleensä äänekkään seurueemme nauttimaan aamupalan hiljaisuuden vallitessa.

Hotelli Bele oli piristävä poikkeus erilaisuudellaan, suurten hotelliketjujen edustajiin verrattuna. Eikä hintakaan ollut huima. Suosittelen!

www.hotellbele.se/eng/start.htm

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Trollhättanissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.