Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Jericoacoarasta

Lomailua lomailun vuoksi

Vieras    03.05.2014    Jericoacoaran muita vinkkejä    Jericoacoara

Olen lukenut kiitosta ja moitteita, mutta jos haluaa olla lomalla ja viettää aikaa ilman kiirettä ja shoppailua suosittelen ehdottomasti Brasilian Jericocoaraa, siellä ei ole muuta kiirettä kun korkeintaan noin 17.30 katsomaan aurinkon putoamista mereen. Olemme varmasti menossa sinne joskus uudestaan.

Jeri - sateinen turistikylä

Vieras    11.03.2009    Jericoacoaran muita vinkkejä    Jericoacoara

Olimme Jerissä 5.3 - 7.3.2009, kaksi ekaa päivää vettä tuli kuin saavista kaataen. Muutenkaan en ymmärrä miksi joku lehti olisi valinnut Jericoacoaran yhdeksi kauneimmista maailman rannoista. Onhan siellä hiekkaa, merta, palmuja ja dyynejä ja vähän matkan päässä kivoja kallioita, mutta niin on kaikissa muissakin maailman rantakohteissa.

Ja idyllinen rauhallinen kalastajakylä se on saattanut olla joskus, mutta nyt pousadan (majatalo täynnä turisteja) vieressä on butiikki, joka myy turisteille t-paitoja ja varvassandaaleja ja sen vieressä ravintola - ja sitten taas pousada, butiikki, ravintola jne.

Buggylla kannattaa lähteä kauemmaksi joillekin laguuneista, siellä on vähän rauhallisempaa ja voi uidakin. Jos ei sada vettä.

Oletko vieraillut Jericoacoarassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.