Matkakokemukset - Muita vinkkejä Liettuasta

Asiakaspalvelu

Vieras    23.07.2023    Liettuan muita vinkkejä    Liettua

Se asiakaspalvelu mitä kohtasin oli todella huonoa siis toisin sanoen ei asiakaspalvelua lainkaan.

Seuraavalla reissulla omat eväät mukaan ja suorinta tietä kohti määränpäätä joka tuskin tulee olemaan Liettua.

sähköt pois päältä

Vieras    05.07.2014    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

useammassa budgetpaikassa, vaikka on ulkona lämmin, huone voi olla kylmä, koska sähkölämmitys oli kytketty pois huhtikuussa. ja lämmintä mukaan muutenkin.

Viehättävällä, kauniilla alueella sijaitseva kylpyläkeskus aivan Puolan rajalla

hansii    03.08.2013    Druskininkain muita vinkkejä    Druskininkai

Olin joitakin vuosia sitten suurimmassa kylpylässä, jossa oli hyvin monipuolinen hoitotarjonta. Huoneeni oli uudehko, siisti ja valoisa. Kylpylän aamupala jäi erityisesti mieleeni monipuolisena ja hyvänä. Kaikki 3 erilaista saunaa olivat tilavia ja tarkoitettu molemmille sukupuolille. Druskininkaihin os säännöllinen ja tiheä bussiliikenne sekä Vilnasta että Kaunasista. Kylpylässäni oli kolmen päivän netistä tilattavissa oleva hoitopaketti. Netistä löytyy eri majoitusvaihtoehtoja yksityisistä hotelleihin. Olin hyvin tyytyväinen matkaani. Hansii

Yhteydet Vilnaan

Vieras    26.03.2012    Kaunasin muita vinkkejä    Kaunas

Hei

Kaunasissa on ilmasto lähes samanlainen kuin Suomessa. Varautua pitää sateeseenkin. Keskustan bussiasemalta on monia nopeita, edullisia yhteyksiä Vilnan keskustaan. Kannattaa ehdottomasti käydä. Vilmassa bussiasema on aivan lähelllä vanhaa kaupunkia.

kesä

aiaiai    28.03.2009    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

Kaupunki on varmasti kaunis kesäaikaan. Puistoja on paljon jossa voi viettää kiireetöntä loma-aikaa vain istuskellen ja katsellen kaupungin vilinää ja ihmisiä.

Hieno kohde

pikku.poika    09.07.2008    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

Vilnassa uusi ja vanha on sulassa sovussa. Liettua pesee kovasti kasvojaan. Yleisilme ylipäätään on siisti ja maa kovasti modernisoitumassa. Kannattaa käydä!

Matka Vilnaan

pikku.poika    11.06.2008    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

Ehdottomasti positiivinen kokemus käydä Vilnassa. Siisti kaupunki joka henki historiaa. Kaikki tämä käsikädessä uuden ja modernin rakentamisen sekä aikamme elämänmenon kanssa.

Liettuan paras hotelli

ellimelli    13.04.2008    Vilnan muita vinkkejä    Vilna

Olimme huhtikuussa 2008 Vilnassa. Yövyimme Hotel Reva Liettuvassa. Hotellin sijainti oli täydellinen vanhan kaupungin kupeessa ja suurien ostoskeskusten vieressä. Vilnan vanha kaupunki on kooltaan moninkertainen verrattuna Tallinnan vanhan kaupungin alueeseen. Örveltäviä punanaamaisia suomalaisia ei näy katukuvassa. Vanha kaupunki on restauroitu melkein kokonaan ja vanhaa neukkumeininkiä näkyi ainoastaan muutamissa rakennuksissa.

Oletko vieraillut Liettuassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.