Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hanian matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

surkeaa palvelua

Vieras    06.07.2011    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Jos etsitte Hanian vanhasta kaupungista ruokapaikkaa, niin viimeisenä vaihtoehtona on mennä (en muista ravintolan nimeä, mutta sen tunnistaa tosi tyrkystä sisäänheittäjästä) Portoun ja Kondylaki-katujen risteyskohdassa sijaitsevaan syöttölään. Hieno paikka ulkoisesti, ja livemusiikkiakin taidetaan soittaa useampana kertana viikossa, mutta palvelu hidasta. Ja täällä hidas tarkoittaa ruokalistan saamista noin 20 minuuttia sen jälkeen kun istut pöytään, ja laskun saamista sen tilauksesta (n. 30-40min). Juomat tuotiin heti pöytään, ja otettiin vielä ISOT oluet. Tuli sellasessa saapaslasissa 1L, aattelin että varmaan on jonku 7-8€, niin 11€ per olut. Juomalistan hintoja ei edes näytetty, kysyttiin vain mitä otatte. Oli se aika yllätys kun kahden ihmisen souvlakit, tzatsiki ja 2 isoa olutta makso 53,80€. Ja ei oltu ainoita joilla oli moittimista laskun ja palvelun kanssa. En suosittele kenellekkään. Ikinä,

Ystävällinen mukava pieni hotelli

Vieras    16.05.2011    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Atlantis

Olimme huhti-toukokuun vaihteessa 2011 Kato Staloksessa hotelli Atlantiksessa ja tykkäsimme kovin. Meitä oli neljän hengen perhe kaksiossa ja mahduimme hyvin elämään sekä kokkailemaan huoneistossamme. Huoneisto oli todella siisti ja siivooja kävi joka päivä pyyhkimässä lattiat sekä siivoamassa vessan. Henkilökunta oli aivan ihanan lämmin ja auttoi mahdollisissa kysymyksissä paikoissa liikkumiseen/niiden etsimisessä ja kyytien järjestämisessä. Paikka oli ollut vasta viikon avoinna tultuamme mutta kaikki toimi, rannat toki olivat paikoittain hiukan roskaisia talvikauden jäljiltä, muttei häiritsevästi.

Saapuessamme oli ollut kova ukkosmyrsky ja uima-allas oli ruskeana saharasta tulleen hiekan myötä, mutta todella nopeasti henkilökunta tyhjensi, puhdisti ja täytti altaan, sekä järjestyi mahdollisuus käyttää läheisen hotellin allasta niinä päivinä, jolloin allasta huollettiin.

Kolmen tähden huoneistohotelliksi vastasi täysin odotuksiamme ja viihdyimme todella hyvin!

Arvosana hotellille:

Huonokuntoinen hotelli

Vieras    25.02.2011    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: Atlantis

Kaikki rempallaan ja palvelu huonoa :(

Tuolla on muutama kuva ko. hotellista.

picasaweb.google.com/1102125...omamatkat#

Arvosana hotellille:

Viihtyisä hotelli

Sakura    06.04.2010    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Stefan Village

Hotelli oli mukava, viihyin siellä tosi hyvin. Se oli tosin harmi että piti kiivetä aina jyrkkiä portaita ku halus sinne hotellihuoneeseen, eli miinusta tulee siitä. Siitäki tulee ku uima-altaassa oli melko kylmää vettä... Mutta tosi viihtysä tunnelma, siellä oli illalla hyvää ruokaa ja tanssijoita jotka kutsu mukaan tanssimaan mutta kaikki ei mennykkää iha suunnitelmien mukaa... Näet jonkun korokkeen päällä oli iso stereo josta kuulu se musa ja just ku mä oli sen kohalla nii hupsista! Se painava stereo tipahti SUORAAN MUN NISKAAN! Mutta muuten ihan kiva.. Sain tanssii mun pikkusiskon kaa pöydällä kaikkien nähtävänä =D Siihen sisälty joka-aamunen aamupala johon kuulu ihania herkkuja: pekonia, ananasviipaleita, saksanpähkinöitä jne. Kaupungilla oli mukava shoppailla ja me käytiin monella seikkailulla esim. yhessä paikassa jossa me purjehittiin polkuveneellä ja käytiin rannalla jossa kyllä oli kylmää vettä... =DD Muuten ihan onnistunu matka, 3:n tähen arvonen<33

Arvosana hotellille:

Mikähän ravintola ?

Vieras    04.08.2009    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Agia Marinasta Plataniakseen päin rantakadun varrella ns. perheyritys, jossa "isä" piti huolen kaikesta. Erittäin hyvää pizzaa ja tuntomerkkinä leivinuunin sijainti lähellä katua. Tyttäret tarjoilivat ja pojat paistoivat. Vähän puhuivayt suomea.

Hanian kauppahalli

Karhu-äiti    24.07.2009    Hanian ostokset    Hania

Kauppahallit ovat tietysti aina eksoottinen kokemus, ja niin Haniassakin. Kylmätiskiltä voit ostaa vuohen- tai sianpään tai vaikkapa kokonaisen nyljetyn kanin. Eipä tehnyt illalla mieli kania ravintolassa. Kauppahallista löytyy tietysti kaikki normituristitavara keramiikka- ja nahkamyymälöineen. HInnat ovat kutakuinkin samat kuin kauppakujillakin. Kala- ja juustotiskien tuoksut ovat "huumavia".

Venizéloksen hauta ja näköalapaikka Haniassa

Karhu-äiti    24.07.2009    Hanian nähtävyydet    Hania

Upea näköalapaikka Hanian kukkulalla lentokentälle mentäessä.

Suomalainen kahvila Haniassa

Karhu-äiti    24.07.2009    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Jos kaipaat Hanian matkallasi suomalaista Juhla-Mokkaa ja kunnon siideriä, suuntaa leppoisen savolaiskaverin Arton ylläpitämään Aksios-kahvilaan Haniassa osoitteessaTheotokopoulos 30. Paikan tunnistaa Suomen lipusta. Jos nälkä yllättää, tekee Maija kuulema niin isot annokset, ettet jaksa edes kaikkea syödä!

Perinteinen kyläkauppa Heretakis,Nea horassa.

Johanna Litmo    12.11.2008    Hanian ostokset    Hania

Monet varmaan muistavat minut Hotelli Alexiasta tai Kultasepänliike Mitsikolavaksesta..Aikansa kutakin.Olen alottanut työt perheyrityksessämme,Appi 84.v ei enää jaksa auttaa miestäni Manolista.

Kyläkauppaamme laajennetaan parhaillaan ja lisätään valikoimia.

Meiltä löydät perinteiset ja aidot tuliaiset. Rakia,retsiinaa,viiniä ja konjakkia suoraan tynnyristä,mausteista,irto feta,graviera ym.

Web sivuja tehdään talven aikana,kunhan remontti valmis.

Meidät löydät torstai maalaisrarkkinoiden läheisyydestä.Valestra 2, Nea Hora.Tulkaahan moikkaan sekä uudet ja vanhat Tutut.Ja samalla voin antaa hyviä vinkkejä Haniasta.

Oletko vieraillut Haniassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.