Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Haniassa

Hanian lauantai Markkinat, on Kriti hotellin vieressä olevalla suurella parkkipaikalla !

toffe    28.08.2015    Hanian ostokset    Hania

Oli yllätys kun parvekkeelta katsoimme pystyttivät lauantain markkinoita ihan läheisyyteemme, todella hyviä naisten rintaliivejä esim. 3€ kappale ym vaatteita ja laukkuja, hedelmämyyjät menivät lähellä olevan hiljaiseen kadun varteen..

Tuli paljon ostettua..

Kengät kannattaa ostaa vähän kauempaa kuin Venetsialaisesta satamasta tai vanhasta kaupungista!

toffe    28.08.2015    Hanian ostokset    Hania

Näistä löytyy myös tuolta 3-4 kertaisella hinnalla, pikku kävely sinne mutta kannattaa 25 paria tuli ostettua itsele, lapsille ja lastenlapsille 25 paria 174€

VOI & NOI - Hania Kengät vähittäis- ja tukkukaupan - Hania

Kissamou Street 181 & Saridantoni Street 1, 731 36 Hania Kreikka

Hanian kauppahalli

Karhu-äiti    24.07.2009    Hanian ostokset    Hania

Kauppahallit ovat tietysti aina eksoottinen kokemus, ja niin Haniassakin. Kylmätiskiltä voit ostaa vuohen- tai sianpään tai vaikkapa kokonaisen nyljetyn kanin. Eipä tehnyt illalla mieli kania ravintolassa. Kauppahallista löytyy tietysti kaikki normituristitavara keramiikka- ja nahkamyymälöineen. HInnat ovat kutakuinkin samat kuin kauppakujillakin. Kala- ja juustotiskien tuoksut ovat "huumavia".

Perinteinen kyläkauppa Heretakis,Nea horassa.

Johanna Litmo    12.11.2008    Hanian ostokset    Hania

Monet varmaan muistavat minut Hotelli Alexiasta tai Kultasepänliike Mitsikolavaksesta..Aikansa kutakin.Olen alottanut työt perheyrityksessämme,Appi 84.v ei enää jaksa auttaa miestäni Manolista.

Kyläkauppaamme laajennetaan parhaillaan ja lisätään valikoimia.

Meiltä löydät perinteiset ja aidot tuliaiset. Rakia,retsiinaa,viiniä ja konjakkia suoraan tynnyristä,mausteista,irto feta,graviera ym.

Web sivuja tehdään talven aikana,kunhan remontti valmis.

Meidät löydät torstai maalaisrarkkinoiden läheisyydestä.Valestra 2, Nea Hora.Tulkaahan moikkaan sekä uudet ja vanhat Tutut.Ja samalla voin antaa hyviä vinkkejä Haniasta.

Oletko vieraillut Haniassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.