Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Haniassa

Neon Ravintola Venetsialaisessa satamassa

toffe    28.08.2015    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Varoituksen sanaa eksyimme sinne yhden kerran ja se riitti..

Ruoka oli ala arvoista, liha sitkeää ja jänteitä täynnä..

Seurattiin parin viikon ajan ravintolaa, tämä oli melkein aina tyhjä, joskus joku sinne eksyi, kun muut ravintolat piukkaan pakattu tämä Neon ja sen oikeanpuoleinen toinen ravintola kärsivät asiakkaiden puutteesta.

surkeaa palvelua

Vieras    06.07.2011    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Jos etsitte Hanian vanhasta kaupungista ruokapaikkaa, niin viimeisenä vaihtoehtona on mennä (en muista ravintolan nimeä, mutta sen tunnistaa tosi tyrkystä sisäänheittäjästä) Portoun ja Kondylaki-katujen risteyskohdassa sijaitsevaan syöttölään. Hieno paikka ulkoisesti, ja livemusiikkiakin taidetaan soittaa useampana kertana viikossa, mutta palvelu hidasta. Ja täällä hidas tarkoittaa ruokalistan saamista noin 20 minuuttia sen jälkeen kun istut pöytään, ja laskun saamista sen tilauksesta (n. 30-40min). Juomat tuotiin heti pöytään, ja otettiin vielä ISOT oluet. Tuli sellasessa saapaslasissa 1L, aattelin että varmaan on jonku 7-8€, niin 11€ per olut. Juomalistan hintoja ei edes näytetty, kysyttiin vain mitä otatte. Oli se aika yllätys kun kahden ihmisen souvlakit, tzatsiki ja 2 isoa olutta makso 53,80€. Ja ei oltu ainoita joilla oli moittimista laskun ja palvelun kanssa. En suosittele kenellekkään. Ikinä,

Mikähän ravintola ?

Vieras    04.08.2009    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Agia Marinasta Plataniakseen päin rantakadun varrella ns. perheyritys, jossa "isä" piti huolen kaikesta. Erittäin hyvää pizzaa ja tuntomerkkinä leivinuunin sijainti lähellä katua. Tyttäret tarjoilivat ja pojat paistoivat. Vähän puhuivayt suomea.

Suomalainen kahvila Haniassa

Karhu-äiti    24.07.2009    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Jos kaipaat Hanian matkallasi suomalaista Juhla-Mokkaa ja kunnon siideriä, suuntaa leppoisen savolaiskaverin Arton ylläpitämään Aksios-kahvilaan Haniassa osoitteessaTheotokopoulos 30. Paikan tunnistaa Suomen lipusta. Jos nälkä yllättää, tekee Maija kuulema niin isot annokset, ettet jaksa edes kaikkea syödä!

Oletko vieraillut Haniassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.