Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hanian matkakokemukset ja vinkit

Neon Ravintola Venetsialaisessa satamassa

toffe    28.08.2015    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Varoituksen sanaa eksyimme sinne yhden kerran ja se riitti..

Ruoka oli ala arvoista, liha sitkeää ja jänteitä täynnä..

Seurattiin parin viikon ajan ravintolaa, tämä oli melkein aina tyhjä, joskus joku sinne eksyi, kun muut ravintolat piukkaan pakattu tämä Neon ja sen oikeanpuoleinen toinen ravintola kärsivät asiakkaiden puutteesta.

Hanian lauantai Markkinat, on Kriti hotellin vieressä olevalla suurella parkkipaikalla !

toffe    28.08.2015    Hanian ostokset    Hania

Oli yllätys kun parvekkeelta katsoimme pystyttivät lauantain markkinoita ihan läheisyyteemme, todella hyviä naisten rintaliivejä esim. 3€ kappale ym vaatteita ja laukkuja, hedelmämyyjät menivät lähellä olevan hiljaiseen kadun varteen..

Tuli paljon ostettua..

Upea hotelli & siisti, 1 pieni mutta tosi mini parveke

toffe    28.08.2015    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Kriti Hotel

Todella hyvä hotelli, kaikki lähellä, halliin kävelet 10 minuuttia , Venetsilaiseen satamaan 15 minuuttia, on siis kaikkea lähellä.. jopa Clinikka 5 minuutin matkan päässä, jossa jouduinkin toisiksi viimeisenä päivänä olemaan tuntitolkulla kun minut nukutettiin..

No hiekkaranta löytyy kyllä Nea Horasta, ei tuokaan mahdoton kävely, Venetsialaisen sataman kautta käveltiin, siinä oli kiva maisemia ohimennessä katsella.

jokapäiväinen huoneen siivous ja aamupalapöydästä puhumattakaan on kaikkea joka lähtöön, ei niitä ees kerralla jokaista yhtenä aamuna ehdi maistaa..

Siellä myös tuo Latte ym. kone josta saa erikoiskahvit, mutta heidän oma keittämä normi kahvi on paljon parempaa kuin jossain Suomen baareissa.

Todella miinus on tuo parveke, kyllä siinä on pöytä & 2 parveketuolia..

ilmanvaihto ja tuuletin, ilmaiset toimivat todella hyvin..

aulan baarista saa ostaa myös pikkusuolaista..

Arvosana hotellille:

Kengät kannattaa ostaa vähän kauempaa kuin Venetsialaisesta satamasta tai vanhasta kaupungista!

toffe    28.08.2015    Hanian ostokset    Hania

Näistä löytyy myös tuolta 3-4 kertaisella hinnalla, pikku kävely sinne mutta kannattaa 25 paria tuli ostettua itsele, lapsille ja lastenlapsille 25 paria 174€

VOI & NOI - Hania Kengät vähittäis- ja tukkukaupan - Hania

Kissamou Street 181 & Saridantoni Street 1, 731 36 Hania Kreikka

Pieni ok hotelli.

Vieras    10.08.2015    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Minos Village

Pieni ja mukavan tunnelmallinen hotelli. Asuttiin alahuoneistossa, missä haisi vahvasti kostealle homeelle, mikä alensi tuntuvasti arvosanaa tästä hotellista. Ilmanvaihtoa ei ollut, ilmalämpöpumppu viilensi kyllä hyvin, mutta huoneilma todella tunkkainen.

Allasosasto pieni, mutta ihan kiva. Aktiviteetteja lapsille voisi olla enemmän, rauhalliseen lomailuun hyvä.

Arvosana hotellille:

venetsialainen satama

Vieras    12.11.2014    Hanian nähtävyydet    Hania

Hanian vanhassa kaupungissa on venetsialainen satama todella hieno nähtävyys, joka kannattaa käydä katsomassa ja valokuvaamassa. Argeologisessa museossa kannattaa myös käydä, jos on vähänkään kiinnostunut historiasta, sillä museossa on todella mahtava esineistö.

Rauhallinen ja miellyttävä

ViidakonMursu    18.08.2013    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Minos Village

Matkustimme Kreetalle Aurinkomatkoilla, Minos Village oli hotelli.

Hotelli osoittautui oikein mukavaksi ja pienehköksi, rauhallisella paikalla pienen kävelymatkan päässä rannasta. Lapsia ei hotellissa tainnut olla yhtäkään (ehkä johtui myös ajankohdasta, koulut ovat juuri alkaneet kun me lähdimme reissuun), pääsääntöisesti ikäjakauma taisi olla enempi siellä eläkeiän lähettyvillä. Suomalaisiakaan ei juuri ollut, eipä sillä nyt väliä ollut oliko vai eikö :) Itse olimme nyt siis reissussa lapsettomana pariskuntana.

Meillä kuului varaukseemme hotellin aamiainen, joka oli aika pieni, mutta riittävä. Leipää, leikkeleitä, jugurttia, nakkeja ja munakasta, kahvit ja mehut kuuluivat siihen. Kelpasi ainakin meille oikein hyvin ja päivän sai mukavasti sillä käyntiin.

Hotellin henkilökunta oli mukavaa ja asiallista joukkoa, tykkäsimme todella paljon.

Erityisesti mieleenpainuvin taitaa olla baarimikko Vasili, joka taisi jokaisen kynnelle kykenevän asiakkaan kanssa ainakin muutamat rakit napata iltaisin.

Hotellin lähellä oli muutama hyvä ruoka paikka, Horiatiko ja Horiatiki jos en väärin muista. Molemmista sai hyvää ja kohtuullisen edullista ruokaa.

Ranta oli siinä kohdin hyvä (Corgona ja Cactus beach). Pitkälti matalaa ja toisina päivinä oli jopa niin tyyntä ettei aaltoja juuri ollut. Sopii siis varmasti lapsienkin kanssa kulkeville. Aurinkotuolitkaan eivät olleet aivan älyttömän hintaisia, about 6e kaksi tuolia ja varjo...

Kyllä aika lämpimästi voin suositella hotellia kaikenlaisille kokoonpanoille :)

Ainiin! Hotellilta kulki tosiaan sellainen golf-kärry joka vei esim rannalle tai johonkin ruokapaikkaan jos tahtoi :)

Arvosana hotellille:

Oikein mukava

Vieras    17.08.2013    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Minos Village

Hotelli oli siisti, pieni ja rauhallinen. Henkilökunta oli mukavaa ja asiallista, oli oikein tervetullut olo koko matkan ajan.

Hotellin baarista sai pientä suolaista, kuten toasteja, mutta myös pitsaa ja pasta-annoksia sai tilattua. Hotellin baarimmikko Vasili oli oikein mukava kaveri, kannattaa vain varautua siihen että hän oli kova tarjoamaan Raki shotteja :D

Hotellilta joutui tosissaan kävelemään pienen matkan rannalle, Corgona beach ja Cactus beach. Ranta oli pitkälti matala, toisina päivinä aallokko oli kovaa, toisina oli niin tyyntä kuin merellä vain voi olla.

Pidimme todella paljon paikasta, Agia Marina oli muutenkin huomattavasti rauhallisempi mitä platanias, mutta Plataniakseen ei tosiaankaan kauaa kävele. Suosittelen!

Arvosana hotellille:

MATKAVARAUS

Vieras    07.02.2013    Hanian vaarat ja ongelmat    Hania

FINNMATKOILLA ei tunneta kolmea lasta.

Kaksi aikuista + kaksi lasta, = lapset -50%.

Jos kolmas lapsi = Neljä aikuista ja yksi lapsi, josta - 50 %.

Toinen ja kolmas lapsi maksaavat aikuisen hinnan. (ps. lapset todella hinnaston mukaisesti lapsia)

Kahdesti olin yhteydessä ko. firmaan, "MITÄÄN EI VOI TEHDÄ"?, vaihtoehtoja ei löytynyt, haluamastani kaupunkikohteesta.

Jos matkan hinta on 800 E/aik. Kaksi aikuista ja kaksi lasta = 2400 E.

Jos matkan hinta on 800 E/aik. Kaksi aikuista ja kolme lasta = 3600 E.

rotkovaellus Samaria, Kreeta

Edith    07.01.2013    Hanian aktiviteetit ja harrastukset    Hania

Kreetalla kannattaa ehdottomasti käydä Samarian rotko vaeltamassa. Vaellusreitti on pitkä mutta sen arvoinen että vihdoin kun on alhaalla ja pääsee uimaan mereen niin se on sen arvoinen. Huikeita maisemia, tarkkaa askellusta kokoajan alaspäin. Hyvät tukevat jalkineet. Alhaalla ei pääse kuin veneellä lyhyen matkan takaa sitten bussilla tms. Omaloksesta lähtevä vaellusreitti on huikea. Sinne voi mennä vaikka kouluikäisten lasten kanssa retkelle vuokra autolla niin että ostaa liput (ei kalliit) rotkoon, jättää auton parkkiin ja hissukseen menee rotkoa alaspäin vaikka vain muutamia satoja metrejä ja palaa takaisin. Jo siinä näkee maistiaisen tuosta huikeasta reitistä. Vesipullo (mieluiten pullovyö) mukaan. Reitillä jossain vaiheessa mahdollisuus täyttää vesipullo.

Hienot hiekkarannat

petrarenvall    15.11.2012    Hanian nähtävyydet    Hania

Hania oli kiva pikkukaupunki. Museossa oli mm. kiintoisia pieniä nais-iheisia veistoksia ja rahoja, joissa minolaisen aijan kuvia.

Rannalla oli rauhaisaa ja mukava kerätä/katsella erivärisiä pikukiviä.

Hotelli hyvällä paikalla

Vieras    07.02.2012    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Helios

Siisti, ystävällinen palvelu, hotelli hyvällä paikalla, suosittelen!!!!!

Arvosana hotellille:

The best hotel!!!

Vieras    28.12.2011    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: Alexis Hotel

Jamass!!! Thanks Theo! Whe come back !!! next summer!!! two man to Finland! whicky is goods!!!! Thanks!!!!

Arvosana hotellille:

Bussikuski vasrasti reppumme

Vieras    12.10.2011    Hanian vaarat ja ongelmat    Hania

OITÄKÄÄ HUOLTA TAVAROISTANNE. Lentokenttäkuljetusta hoitaneen UNION bussiyhtiön kuljettaja todistettavasti varasti reppumme. Teimme rikosilmoituksen, vaan eipä poliisi ole erityisen kiinnostunut turintin oikeuksista, koska meillähän on vakuutus. Tapiola ilmoitti, että ei korvaa unohtuneita tavaroita, mutta mahdollisesti ns. fyysisesti ryöstetyn omaisuuden. T. Laura

Ok majoitus, baari/ravintola erittäin huono.

Vieras    05.08.2011    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Atlantis

Olimme perheeni kanssa heinä/elokuun vaihteessa viikon Atlantiksessa. Hotellihuone oli tilava ja siisti ja siivooja todella mukava. Miinuksia voi antaa hotellin allasbaarista/ravintolasta. Ruoka ja juoma ovat kalliita esim. verrattuna naapurihotellin vastaaviin mutta suurin pettymys oli ruoan laatu, annokset mauttomia, leipä kuivaa ja annokset pieniä mutta hinta kuitenkin Staloksen isoimmasta päästä.

Hyviä ravintoloita onneksi löytyy läheltä esim. oassis n.200m rantakatua plataniakseen päin, siellä ruoka on hyvää ja jälkkärit tulee koko porukalle kun tilaat laskun ja muksuille ilmapallot.

Kannattaa myös tarkistaa jostain tietolähteestä että onko tuola viellä meneillään taksilakko josta käyttämämme ahne matkatoisto ei maininnut mitään kotisivuillaan tai puhelimitse, jos olisin tiennyt lakosta hotellivalintani olisi ollut lähempänä haniaa tai plataniasta.

Hinnoista vielä sen verran että litra paikallista punkkua maksaa ravintolassa 8-9€, olut 3-3,5€ ruoalle tulee hintaa n.6,80-13€/hlö+alkupalat jne. Aamiaista saa n.6-7€ hintaan. Lisäksi haluaisin vielä mainita Atlantiksen vieressä sijaitsevan leipomon/kahvilan jonka nimi on Tres Jolie, sieltää saa todella herkullisia piirakoita, patonkeja, hampurilaisia jne. todella halvalla.

El_Kuula

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Haniassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.