Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Thassosissa

Grand Beach

ViidakonMursu    16.08.2015    Thassosin hotellit    Thassos
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Grand Beach, Limenaria

Varasimme matkan Tjäreborgilta äkkilähtönä.

Tämä perheen omistama muutaman kymmenen huoneen hotelli sijaisti noin kilometrin päässä Limenarian kylästä, aivan meren rannalla. Uima-allasta hotellissa ei ole, mutta mielestäni sitä ei tarvittu, sillä ranta oli oikein hyvä.

Ranta koostuu hiekasta sekä erikokoisista meren hiomista kivistä, aallokko ei ollut missään vaiheessa viikkoa kova ja ranta on suhteellisen matala. Merivesi upean kirkasta ja täynnä pikkuisia kaloja. Merisiilejä ei ollut rannalla, mutta käytimme uimakenkiä varmuuden vuoksi, sillä merisiileistä oli kuitenkin erikseen maininta matkayhtiön sivuilla. Hotellilla oli omat aurinkotuolit rannalla ja rantabaarista sai juotavaa ja syötävää. Rannasta iso plussa.

Huoneestamme oli upeat näköalat merelle ja viereisille kukkuloille. Huone oli rauhallinen ja siisti, hieman pienehkö, mutta kyllä kaksi ihmistä sekaan mahtui, ei siellä kuitenkaan aikaansa ollut tarkoitus viettää. Tjäreborgin asiakkaille talletuslokero ja ilmastointi kuului matkan hintaan. Jonkinlainen siivous oli päivittäistä, muutamana päivänä huone siivottiin paremmin ja lakanat sekä pyyhkeet vaihdettiin.

Hotellissa oli ravintola, jossa myös aamiainen (joka kuului hintaan) tarjoiltiin. Aamiainen oli mielestäni suhteellisen hyvä. oli leipää, leivänpäällisiä, muroja, jugurttia, munakasta yms. perus aamupalaa siis mitä hotelleissa normaalistikin on tarjolla. Ruoka hotellilla oli hyvää, suosittelen lämpimästi.

Hotellin yleisissä tiloissa oli ilmanen Wi-Fi käytettävissä, joka mielestäni toimi kohtalaisen hyvin, kyllä sillä nettiin pääsi. Välillä toimi hieman hitaammin. Signaali riitti meidänkin huoneeseen.

Hotelli ei sovellu liikuntaesteisille, sillä hotelli on mäessä ja hotellissa ei ole hissiä.

Henkilökunta todella ystävällistä ja olo oli alusta asti erittäin tervetullut.

Suosittelen lämpimästi!

Arvosana hotellille:

Hotel Blue View, Limenaria

Panander    16.03.2009    Thassosin hotellit    Thassos
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2005 | Hotelli: Hotel Blue View, Limenaria

Erittäin ystävällinen ja hauska pariskunta pyörittää lähes kauttaaltaan valkoisella marmorilla kyllästettyä hotellia. Maksoimme erikseen aamiaisesta, mikä oli hintaansa nähden niukka, mutta esim. leivät haettiin joka aamu meille erikseen leipomosta ym. joka teki siitä juhlavaa. Hotelli oli rantabulevardin ääripäässä, joten iltakävely lukuisiin rantaravintoloihin oli juuri sopiva. Ranta hotellin edustalla on kivikkoinen, mutta suosittelen muutenkin skootteroimaan etelä-kärjen snorklailurantaan.

Omasta mielestäni hotellin paras huone on "00" eli zerozero, joka on hotellin ainoa maaterassinen eli uima-altaaseen jolkottelu on nopeaa.

www.blueview-thassos.gr/

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Thassosissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.