Kusadasin matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

Club Caravanserail Restaurant / Turkkilainen ilta!

toffe    03.09.2010    Kusadasin ravintolat ja baarit    Kusadasi

Ravintola oli linnan ulkopihalla, joten taivas oli kattona..

Finmatkoilta sai ostaa sinne illan, joko pelkästää juomineen 37€ tai ruokineen ja juomineen 49€, me otimme tuon ruokineen juomineen, tarjolla oli vaikka mitä kylmäruokaa(kaikkea en edes tuntenut, mutta kaikkea yritin maistaa joistain pidin joistain en.).

Lämminruoka tuotiin lautasilla pöytään oli Broileria, sieniä, sipulia, vihanneksia ja riisiä.

Juomaa tuli olutta, valko / puna viiniä ja oli myös kylmää omenateetä.

Sisään mahtui muutama sata ihmistä.

Esitys kun alkoi ei todellakaan jättänyt ketään kylmäksi, vauhtia riitti, oli tanssiesityksiä, viulunsoittoa, mies joka soitti puu lusikoilla ja kauhoilla, ja mahtava napatanssi esiintyjä (taitaa olla heidän aivan huippu tanssijansa) ja vanhempi mies ja nuorempi nainen lauloivat pari kappaletta toinen oli tämä Oopperan Kumitus päälaulu (sai aivan kyyneliin, niin upea tuo oli)..

Tätä iltaa suosittelen tuhannesti!

Hotelli mäenrinteessä!

toffe    03.09.2010    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Hotelli IDA

Hotelli Idan huoneet olivat todella yllätys, makuuhuone, olohuone jossa toisella seinällä keittiön kaapit altaineen, keittolevyt, pieni parveke josta näköala merelle päin, pari taloa hieman liian vieressä.

Astioita löytyy aina kaksin kappalein, vedenkeitin, pari kattilaa, jääkaappi, televisio.

Suihku/ WC todella siisti..

Vaatimaton kalustus, mutta toimiva.

HUOM. ensimmäinen WC paperi menee talon piikkiin, muuten joudut ostamaan heiltä rulla maksaa 0.50 Turkin liiraa.

Meidän aikana oli vain 1 grilli ilta, vahinko osui silloin kun menimme Turkkilaiseen iltaan.

Yhtenä iltana piti olla Karaoke ilta / mutta paikalliset päättivätkin katsoa koripallo ottelun (no ei tuo pahemin vaivaamaan jäänyt, olikohan laulut Turkiksi mene ja tiedä!

Hotellissa todella hyvä uima allas syvyyttä 1.50m päästä päähän ja oli matalampi puoli lähellä Ravintola terassin puolella, kiitettävästi aurinkotuoleja.

Ravintolasta saa ostaa, ruokaa melkein kaikki maksavat 13 Turkin liiraa, pikkupurtavaa ja juomia tietenkin ja olutta heiltä löytyy vain tuo Efes merkki 5Turkin liiraa, gogtailit maksavat kaikki saman 12 Turkin liiraa..

1 Netti joka maksaa puoli tuntia 3€ ja tunti 5€

Biljardi pöytä maksoi 3€ tunti.

Heillä pieni kioski josta löytyy kyllä 5 litran kanisterikin ja muuta tarpeellista pyyhkeitä myöden.

Henkilökunta todella ystävällistä

Portaat minua peloittivat todella tullessamme,kun olin niistä netistä lukenut.

Itse sain heinäkuussa tuon pohjelihashalvauksen, mutta ei nuo niin mahdottomat olleet, luulin että niitä on satoja, hyvin pärjäsin.

Jos olet ottanut aamupalan, niin totuttaudu siihen että ei leikkeleitä löydy, onl eipää, tomaattia, kurkkua, oliiveja, vesimelonia, joskus tulee munakasta tai keitettyjä munia ja kerran olli joku pasteija tyyppinen juttu, tarjoilijat tuovat joko kahvin sain kyllä pyytämällä toisenkin kupin mutta joltain tuo kiellettiin tai teen tuoremehua vain 1 lasillinen..

Arvosana hotellille:

"Kehuja Kusadasille"

Vieras    28.05.2010    Kusadasin muita vinkkejä    Kusadasi

Tulimme eilen Kusadasista, ja täytyy kyllä sanoa, että oli niin paljon odotettua parempi paikka!

Luonto oli niin kaunista, ruoka oli herkullista, hinnat edulliset :)

Ihmiset ihan mukavia, huumorintajuisia, vaikkakin vähän liian innokkaita välillä. mutta se varmaan ihan kuuluu asiaan, kyllä täällä Suomessa saa sitten olla rauhassa!

Tuntas hotelli oli mukava, ja siisti. Ei torakoita, eikä muita örkkejä.

Oikein mukava kokemus; voisin menna uudestaankin!

Kusadasi

Vieras    31.08.2009    Kusadasin muita vinkkejä    Kusadasi

Olimme viikon Kusadasissa poikaystäväni kanssa elokuun puolivälissä.

Kaupunki oli mukava ja kaunis, ihmiset tykkäsivät suomalaisista ja olivat ystävällisiä.

Omalta hotelliltamme (Hotel Ida) oli keskustaan lyhyt kävelymatka. Rantakadulta löytyy usea hyvä ravintola, suosittelemme myös käymään vanhan kaupungin puolella Saray -nimisessä ravintolassa.

Basaareilta löytyy halpoja kenkiä, laukkuja, takkeja ja muuta matkatavaraa. Tinkaaminen on hyvinkin suositeltavaa :) Matkajärjestäjät järjestävät useita eri turistimatkoja esim. päivä matka Efesokselle, päivä shoppailua Izmirissä, Adaland vesipuisto -reissu ym ym.. Itse kävimme Efesoksella, joka on suosittelemisen arvoinen paikka! Matka maksoi n.45e ja kattoi bussimatkat, sekä lipun Efesokselle. Samalla matkalla vieraillaan myös paikallisella keramiikkapajalla, mistä voi ostaa mukavia matkamuistoja. Mukaan kannattaa varata vettä, kamera ja aurinkohattu!

Adalandin delfiinishow on myös kokemisen arvoinen ja varsin näyttävä esitys. Adalandiin pääsee helposti omin päin dolmuksella (paikallinen bussi) 15 minuutissa.

Kaupungin edustalla oleva Pigeon Island (kyyhkyssaari) on kaunis nähtävyys, jonne pääsee helposti jalan. Harmiksemme paljon mainostettua valaan luurankoa ei ollutkaan turisteille näytteillä.

Kusadasissa järjestetään markkinat 3 kertaa viikossa (2 kertaa hedelmämarkkinat, 1kerran tekstiilimarkkinat) Markkinoilla hinnat ovat alhaisemmat, kun basaareissa yleensä.

Yleiset rannat olivat suosittuja ja ehkä hieman likaisiakin. Mutta aurinkoa sai palvoa myös hotellin altaalla :)

Suosittelemme Kusadasia matkakohteena kaikille. Kaupunki on rauhallinen ja turisteja ei ole haitaksi asti.

paljon aktiivista toimintaa

Vieras    04.08.2009    Kusadasin hotellit    Kusadasi
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Vera santa maria

Olimme perheen kanssa Lucky 3 star all exlusive matkalla kusadasissa ja voin sanoa että lapsien kanssa homma on ehdoton! Suosittelen lapsiperheille lämpimästi! Tai sitten meillä vain kävi hyvä tuuri

Arvosana hotellille:

Paras ravintola Ladies beachilla, Kusadasissa!!

Vieras    14.07.2009    Kusadasin ravintolat ja baarit    Kusadasi

Ravintola Mona Lisa, rantakadulla, oli ehdottomasti paras koskaan! Mahtava palvelu, edullinen hinta ja ruoka oli jotain todellakin kokeilemisen arvoista! Kaksi viikkoa olimme Kusadasissa ja kahdeksana iltana Mona Lisassa syömässä. Suosittelen kaikille!! Toinen kokeilemisen arvoinen ravintola oli Young Brothers, yksi katu ylöspäin rantakadulta, siellä myös ruoka maittavaa!

Efesoksen rauniot

Donna    15.04.2009    Kusadasin nähtävyydet    Kusadasi

Olen käynyt Kusadasissa yhden päivän laivamatkalla Samoksen saarelta Kreikasta. Kävimme Efesoksessa katsomassa rauniokaupunkia, mikä oli kyllä vaikuttava kokemus. Meillä oli hyvä suomalainen opas, joka osasi asiansa. Mieleeni jäivät teatterin ja kirjaston rauniot. Kuuma siellä oli, ei varjoa juuri missään, joten vesipullo, hyvä suojavoide ja aurinkohattu ehdottomasti mukaan! Efesosta ei juosta läpi15 minuutissa, niin valtava alue se on.

Oletko vieraillut Kusadasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.