Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Kusadasissa

Ephesus ja Pamukkale.

palovaara    12.10.2013    Kusadasin nähtävyydet    Kusadasi

Ephesus ja Pamukkale, Aivan mahtavaa historiaa, must see!!!

EFESOS

toffe    03.09.2010    Kusadasin nähtävyydet    Kusadasi

Onneksi retkemme alkoi aikaisin aamulla kun vasta avasivat portit.

Suomalainen opas oli mukanamme ja oli todella hyvä opas, kertoi niin nimet kuin vuosiluvut, koko kierros kesti 2.5 tuntia, oli kirjastoa ja kaikkea mitä vain kukin voi kuvitella, ainoa en sano pettymys mutta yllätys tuo amphi teatteri oli minusta kuvausta pienempi (odotin vain todella suurempaa) mutta eihän tätä retkeä ilman olisi voinut matkaansa tehdä..

Kuumaa oli, meni mieheni kanssa 4 vesipulloa (olis voinut vielä pari mukana olla), hattu on todella ehdoton, aurinkovoidetta iholla todella tarpeellinen..

Siellä on täydellinen tupakointikielto ( mutta kymmeniin tumppeihin kuin tyhjiin vesipulloihin meinaa kompastua)

Uskon että tätä retkeä ei kannata tehdä omin päin (kunnon opas mukana tuiki tärkeä)

Efesoksen rauniot

Donna    15.04.2009    Kusadasin nähtävyydet    Kusadasi

Olen käynyt Kusadasissa yhden päivän laivamatkalla Samoksen saarelta Kreikasta. Kävimme Efesoksessa katsomassa rauniokaupunkia, mikä oli kyllä vaikuttava kokemus. Meillä oli hyvä suomalainen opas, joka osasi asiansa. Mieleeni jäivät teatterin ja kirjaston rauniot. Kuuma siellä oli, ei varjoa juuri missään, joten vesipullo, hyvä suojavoide ja aurinkohattu ehdottomasti mukaan! Efesosta ei juosta läpi15 minuutissa, niin valtava alue se on.

Oletko vieraillut Kusadasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.