Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Läskelän matkakokemukset ja vinkit

Paperia ja tapettia

Vieras    23.01.2009    Läskelän muita vinkkejä    Läskelä

Läskelässä on nähtävissä 1800-luvulla perustettu paperitehdas. Tehdas on historiallisesti mielenkiintoinen, koska se toimi samassa suomalaisten perustamassa kiinteistössä aina vuoteen 2003 saakka.

Läskelässä on myös mielenkiintoinen disco mäenpäällä, minkä edessä on usein virkeitä milisipoikia tarkkailemassa liikenteen sujuvuutta.

Kannattaa ajaa varovasti, koska kosken yli menevä silta on yksikaistainen.

Hiljainen kylä

erklait    13.08.2008    Läskelän ostokset    Läskelä

Pysähdyimme Läskelän keskustassa täydentämään varastoja. Oli elokuun alun tiistai. Siellä oli pieni tori täynnä myyntikojuja, joissa oli tarjolla enimmäkseen naisten ja miesten vaatteita, kenkiä y.m. tarpeellista. Hinnat olivat edulliset ja laatukin käyttötavaralle sopivaa.

Paikalla oli myös muutama kauppa, pari pienempää ja pari vähän suurempaa. Tarjolla oli peruselintarvikkeita, alkoholia ja tupakkaa. Jotakin muuta käyttötavaraa oli myös tarjolla.

Meillä ei ollut mahdollisuutta tutustua paikkaan tarkemmin, joten muusta ei voi kertoa. Paikka soveltuu hyvin ainakin pieneksi välietapiksi ja täydennyspaikaksi.

Oletko vieraillut Läskelässä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.