Matkakokemukset - Muita vinkkejä Brightonista

Upea "pieni Lontoo"

So-Exciting    07.03.2010    Brightonin muita vinkkejä    Brighton

Brightoniin minua veti se,että rantaa löytyy yllinkyllin,ostospaikkoja löytyy,ja ihmiset ovat ystävällisiä ja avuliaita.

Ostospaikkoja Brightonissa löytyy monia,suosikkejani olivat monet ostoskeskukset,joita niitäkin siellä mukavasti olikin...

Ranta-alue on uskomattoman suuri,ja jos kelit vain suovat,niin siellä on mukava löhöillä lomaa viettämässä.

Brightonissa yksi viikko riitti aivan mainiosti,koska nähtävyyksiä siellä ei kovinkaan paljoa ole :/

Ravintoloissakin pariin kertaan tuli pistäydyttyä,mutta enemmän ihastuin Fish And Chip:seihin,joita rouskutellessa on mukava nauttia aurinkoisesta säästä,jota taivas siellä ollessani tarjosi(onneksi).

Ihmiset Brightonissa (teinejä lukuunottamatta) olivat mukavia,ja auttoivat aina tarvittaessa.Rahaahan Brightonissa kuluu,mutta niinhän sitä kuluu jokapuolella.

-Ehdottomasti aijon mennä uudestaankin Brightoniin :)

meri,ostospaikat,yliopistokaupunki

Gristalli    26.06.2008    Brightonin muita vinkkejä    Brighton

Brighton on eräs lempikohteeni.Poikani opiskeli sielä pari vuotta ja jäin kapaamaan Brightonia.

Todella kaunis kaupunki,paljon erikoisliikkeitä,mistä sai mitä tahansa.Muffinssit olivat jokapäiväistä herkkuani.Ravintolota ja pubeja on vaikka kuinka paljon.Ruoka on hyvää ja pubeissa on nostalginen englanilainen tunnelma.

Brightonista pääsee junalla suoraan Lontooseen.matka kestää reilu 3 tuntia,mutta siinä ajassa ehtii nähdä paljon englannin maaseutua ja maisemia.Suosittelen ja menen itsekin sinne yhä uudelleen.Vähän kallista sielä kaikki on.Mutta paikka on sopiva niin aikuisille kuin lapsillekin.Kaikki on otettu huomioon.

Oletko vieraillut Brightonissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.