Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Tel Avivissa

halpa, pieni hotelli rannan vieressä

Vieras    03.12.2012    Tel Avivin hotellit    Tel Aviv
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2012 | Hotelli: Armon Bat Yam

Hotellimme oli Tel Avivin naapurikaupungissa. Tel Avivin keskustaan oli vajaa 10 km, mutta matka sujui hotellimme edestä lähtevällä paikallisbussilla (n.1euro) tai taksilla (7-20euroa). Vanhaan kaupunkiin ja miksei myös keskustaan voinut halutessaan kävellä. Hotellimme edessä oli rantaravintola ja rauhallinen ranta, jossa ei tarvinnut pelätä varkaita, niinkuin ei usein muutenkaan Tel Avivissa.

Hotellissamme oli kosher aamiainen, eli tarjolla oli vain maitotuotteita, yogurttia, munakasta, juustoja, leipää, jne,.. Aamiasella oli myös kahvikone, johon ihastuimme ja josta otimme kahvit mukaan rannalle joka aamu. Aamiainen oli aikaisin, mutta menimme jatkamaan unia rannalle, jossa pystyi huolettomasti torkkumaan.

Hotelli oli meille sopivan kokoinen, työntekijät olivat mukavia, mutta eivät puhuneet kunnolla englantia.

Arvosana hotellille:

Siisti perushotelli

vappu    23.07.2011    Tel Avivin hotellit    Tel Aviv
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Grand Beach Hotel

Tämä hotelli oli ihan mukava ja siisti. Huone oli melko pieni ja vaatimaton, vaikka piti olla superior-room. Paikkaan olimme vähän pettyneitä, kun käsitimme hotellin olevan ihan rannassa. Rantaan ei kuitenkaan ollut kuin pieni matka. Katolla oli kiva pikku allas ja aurinkotuoleja.

Aamiainen oli mukava yllätys ja valikoima aamiaisbuffetissa oli tosi laaja. Henkilökunta oli ihan ok. Hissejä ei välillä ollut tarpeeksi käytössä vaikka asiakkaita oli paljon. Mainostaa itseään neljän tähden hotelliksi, mutta ansaitsee vain kolme tähteä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Tel Avivissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.