Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Kefaloniassa

Makoisaa ruokaa tarjoava ravintola

Vieras    06.06.2013    Kefalonian ravintolat ja baarit    Kefalonia

Lakithran kylästä hiemän ylempää rannikolta, 8km Argostolista, löytyy grilliruokiin (girokset, souvlakit) erikoistunut ravintola Obelix, josta saa paitsi erittäin hyvää ruokaa ja palvelua, saman myös suomeksi.

Ravintola on suomalais-kreikkalaisessa omistuksessa ja ruokailun yhteydessä saat loistavia vinkkejä lomaasi varten. Ravintola on pääasiallisesti paikallisten suosima (huom!), kesäaikaan siellä on myös jonkin verran brittejejä ja italialaisia. Hinta-laatusuhteeltaan loistava paikka. Ruoka on maistuvaa ja varsinkin lautasilla tarjottavat pita annokset vievät isommankin nälän kohtuuhinnalla.

Ihana ravintola Poroksessa

Vieras    22.10.2011    Kefalonian ravintolat ja baarit    Kefalonia

Jos haluatte aitoa kreikkalaista ruokaa pienessä kivassa perhehotellissa merinäköalalla Poroksen kauniiseen satamaan kukkulan laelta, se on taverna Agrapidos (katu Lefkes). Suosittelen. Edullista ja viehättävä isäntäpari jatkaa perheen miehen oman isän työtä. Perheen poika auttaa kokkina ja pikkutyttö höpöttelee vieraille.

Skalan ravintolat

Vieras    15.06.2011    Kefalonian ravintolat ja baarit    Kefalonia

Skala on pieni paikka mutta ravintoloita on todella paljon. Tälläkin kertaa paras löytyi hieman syrjemmästä. Makis grill. On hotelli Theodoran vieressä pääkadun yläpäässä. Tämä on liharuokailijan paratiisi ja ruoka vaikuttaa todella tuoreista raaka-aineista tehdylltä. Omistajat ovat panostaneet grilliin ja palvelu on ystävällistä. Suosittelen mielelläni.

Oletko vieraillut Kefaloniassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.