Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Espanjasta: Sivu 8

uskomatonta musiikkia

Baareissa kuulee monenlaista musiikkia.

aurinko

loma    24.03.2009    Los Gigantesin muita vinkkejä    Los Gigantes

Olimme maaliskuussa-09 los giganteksessa ja oltiin kaikin puolin tyytyväisiä sekä hotelliin että paikkaan.Huone siivottiin joka päivä ja ruokaa oli yllin kyllin.Meidän aikana ei ollut minkäänlaista häiriötä ja yöt olivat rauhallisia.Ihmiset olivat ystävällisiä ja kelitkin olivat hyvät.aurinko paistoi joka päivä ja lämmintä +22C!

Lastenrattailla olisi aika hankalaa liikkua siellä koska oli korkeita mäkiä ja portaita.jylhät maisemat.Suosittelemme sellaisille jotka haluavat rauhallista lomaa ja lapsiperheille.All inclusive vaihtoehdon kannattaa ehdottomasti ottaa koska silloin ei tarvitse huolehtia ruokilusta mitenkään muuten kun mennä valmiiseen pöytään.Jos rantaelämää haluaa viettää niin ei ole välttämättä paras paikka.ei ollut kuin 3 rantaa ja pieniä ja ei voinut ainakaan lapset meressä uida kovan merenkäynnin takia.

Playa Del Inglesissä on iltaisin rauhatonta!

Vieras    21.03.2009    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

Hei.Olen ollut itse parisen kymmentä kertaa playa del inglesissä ihan keskusta jossa sijaitsi hotellini ja voin vain sanoa etttä kyllä sitä siellä yöelämää riittäää ja minusta se ei olenkaan paha asia vaikka siellä on vilkas yöelämä koska jos jotkut tykkää sellaisesta niin voin suositella lämpimästi Inglesiä.Playa Del Ingles on aika hinta laadultaan kallis ja marketit vetävät hintojaan korkeiksi koska Inglesissä on paljon turisteja ja hotelleja

Jouluna porealtaassa

weefi    09.03.2009    Fuengirolan muita vinkkejä    Fuengirola

Tylsä vartija tuli pilaamaan meidän jouluilon kun olimme naapuripihoilla altaassa keskiyöllä. Ei kuulemma saanut olla niin myöhään enään uimassa..kummallista...

kokemuksia fuengirolasta

Vieras    04.03.2009    Fuengirolan muita vinkkejä    Fuengirola

Olemme lomailleet perheen kanssa useampaan otteeseen Fuengirolassa. Olemme aina ottaneet pelkät lennot ja vuokranneet asunnon paikanpäältä, yleensä kerrostalosta. pääsääntöisesti nämä vuokraukset ovat olleet onnistuneita, lukuunottamatta yhtä kertaa, jolloin vuokrasimme omakoti talo. Paikalle saapuessamme totesimme paikan asumiskelvottomaksi, paikallinen omistaja oli aloittanut remontin ja esim. alakerrasta puuttuivat ikkunat kokonaan ja uima-allas oli sementtipölyn peitossa. Suomalainen välittäjä sitten järjesti meille seuraavaksi päiväksi huoneiston kerrostalosta, mutta koska se ei vastannut tilattua vaadimme osaa rahoista takaisin. No se veikin sitten jonkin aikaa, mutta tulivat sitten kuitenkin pienen kovistelun jälkeen.

Fuengirolassa kivoja päiväretkikohteita ovat esim. Gibraltar (varatkaa hyvät kengät, sillä auto kannattaa jättää parkkiin ja kävellä), apinoiden kanssa kyllä kannattaa pitää varansa, ovat hieman arvaamattomia. Mukava paikka on myös Ronda, jonne ajetaan huimaavien vuorimaisemien läpi ja tupsahdetaan ihanan espanjalaistunnelmaiseen kylään ihastelemaan henkeäsalpaavaa rotkoa. Rondassa on myös hyvä kenkäkauppa La Bompa (taitaa löytyä myös Marbellasta).

Fuengirolassa lasten kanssa kivoja käyntikohteita ovat eläintarha (siisti ja uudenaikainen), sekä vesipuisto.

Yhden reissun olen heittänyt tyttökaverin kanssa kahdestaan ja reissu oli muuten onnistunut, mutta onnistuin saamaan viimeisenä iltana Los Bolichesin puolelta rantakadun ravintolasta salmonellan. Selvisin kuitenkin kotiin sairastamaan, mutta niin koville otti, että olin sairaalassa tiputuksessa useamman päivän, enkä ole koskaan ollut niin kipeä kuin silloin. No joskus on vaan huonoa tuuria (elämä on niinkuin sanotaan).

Nyt olen lähdössä jälleen Fuengirolaan tämän kuun lopussa ja odotetaan auringonpaistetta. Majoitus on tällä kertaa sululaisten hoteissa.

Fallas-fiesta Valenciassa

NatFoc    02.03.2009    Valencian muita vinkkejä    Valencia

Olen käynyt Valenciassa monet kerrat. Vilkas hieno kaupunki, joka ei tunnu millään tavalla häiritsevästi turistikohteelta.

Oma vinkkini koskee Valencian merkittävintä fiestaa Las Fallasia. Juhla vietetään vuosittain maaliskuun puolivälin jälkeen (esim. 15-19.3.2009). Fiestan keskeinen sisältö on Fallat - jopa 30-metriset, paperimassasta tehdyt patsaat ja patsaskokonaisuudet - jotka poltetaan yhtä lukuun ottamatta juhlan kohokohdassa, viimeisenä yönä.

Fallas-juhlaa valmistellaan ympäri vuoden. Patsaiden parissa puuhaa yli 2000 taiteilijaa, ja rahaa käytetään vuosittain 20-30 miljoonaa euroa - pelkästään näihin patsaisiin.

Juhla on ehdottomasti yksi Espanjan ja koko Euroopan hienoimmista. Ja tämän juhlan annin voi kokea jokainen yhtälailla, toisin kuin esimerkiksi Feria de Sevillassa, joka on varsin sisäänpäinlämpiävä.

Valencia on tietenkin kalleimmillaan Fallas-juhlan aikana. Hotellivaraukset pitää tehdä jo edellisvuoden puolella. Vahvasti harkittava vaihtoehto on majoittuminen vaikkapa Gandiaan tai Deniaan, joista on junayhteys Valenciaan. Autolla ei kannata pyrkiä Valencian keskustaan Fallas fiestan aikana.

Käynti Gibraltarilla

aivan mahtava visiitti Gibraltarilla!! Pieni pala Britanniaa Espanjan eteläkärjessä :) ihanat apinat ja upeat maisemat

Kiva kaupunki hyvillä rannoilla.

nosusa    17.02.2009    Benidormin muita vinkkejä    Benidorm

Olen käynyt Benidormissa 5 kertaa ja seurannut kaupungin kasvamista ilahtuneena. Ekalla reissulla 80-luvulla viihdykkeitä ei ollut ihan hirveästi tarjolla (ja olin niin nuori etten niitä kaivannutkaan), mutta vuosien saatossa kaupungista on tullut "kaikille jotain" kohde. Rannat ovat loistavat uintia, auringonpalvontaa ja pitkiä kävelyitä varten ja päärantojen välissä olevalta korkealta niemenkärjeltä on mukava katsella maisemia. Paikallista elämää on nähtävillä, on markkinaa ja toreja sekä ostoksia voi tehdä monenlaisissa puodeissa jotka myyvät muutakin kuin pelkkää turistikrääsää. Autonvuokraus avartaa reviiriä kummasti ja viimeisellä kolmen viikon reissulla meni yksi viikko pitkin Espanjan kaunista rannikkoa kurvaillessa. Hotelleista ei ole pahaa sanottavaa, vaikka yksi torakka on tullut huokeimmassa hotellissa nähtyä. Minulle ehdottomasti rakkain paikka Espanjassa.

Vuokra-auto

Olisimme vuokranneet auton 7.2 lauantaiksi. Aurinkomatkojen esitteessä sanottiin, että heidän kauttaaan auto toimitetaan hotellille, mutta näin ei ollutkaan vaan se olisi pitänyt itse hakea vuokraamosta kilometrin päästä, joten jätimme auton vuokraamatta.

matkalle lähdössä!!!

Vieras    10.02.2009    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

jes!!lähdetään lauantaina 14.2 inglesiin:)toivottavasti se tuleva

perjantai 13 on päivä siinä missä muutkin :S

Hotellimme on farilaga....onko kellään kokemuksia siitä hotellista???

ihanaa:D

Vieras    10.02.2009    Playa del Inglesin muita vinkkejä    Playa del Ingles

matka oli ihana palmuja,aurinkoa,uusia kokemuksia sekä ihanaa ruokaa:Dmatka oli mitä ihanin.ei ollut mitään valittamista:)

Merinäköala parvekk. 2 uima-allasta

esku    10.02.2009    Playa del Curan muita vinkkejä    Playa del Cura

Mukava pieni kylä Puerto Rigosta Moganiin päin noin 5 kilsan päässä. Pari kolme hotellia, kauppa, bussipysäkki mennen tullen.Vuonna 2004 oli yksi kauppa muutamia ravintoloita. Atlantin ranta kivinen.Taksi edullinen.Hyvät bussiyhteydet Puerto Rigoon ja Moganiin. Viihdyimme hyvin 2 viikkoa.

Hyvää ruokaa ja hotelleja Teneriffalla

sailku    08.02.2009    Teneriffan muita vinkkejä    Teneriffa

Hotellimme oli ensimmäiselllä matkalla Blue star Oasis Americasin ja Los Cristanoksen rajalla ja toisella matkalla Blue Village Parque Cristóbal, joka sijaitsee Playa se las Americasissa /Avda. Rafael Puig 7, Playa de las Américas. Sen lähistöllä on kolmen hyvä ravintolan rypäs, joista yhdessä saa hyvää espanjalaista ruokaa ja kahdessa muussa italialaista ruokaa. Paras oli Mama Rosa, joka on tunnettu ravintola, jossa saa sekä Italialaisia ja kansainvälisiä ruokia.

Huoneistohotelli Colónin lähellä Avenida de Penetraciónilla. Myös palvelu on hyvää vaikka liikkuu lasten kanssa. Myös hotellit olivat hyviä, Parquoe Cristobalin sijainti oli erinomainen ja keskeisellä paikalla Americasissa. Oasis oli kaukana keskustasta, mutta hotellin palvelu oli sitäkin parempi. Sieltä oli bussikuljetus keskustaan monta kertaa päivässä. Mukava kokemus oli Los Cristianosin "kylä" kapeinen katuineen

Leppoisaa käyskentelyä meren äärellä

Vieras    08.02.2009    Las Palmasin muita vinkkejä    Las Palmas

Ihana tasainen kävelykatu myötäilee 4.km pitkää Canterasinrantaa.

Väsähdettyäsi voit istahtaa lukuisten kuppiloiden aurinkovarjon alle ja tilata vaikka kannullisen Sangriaa.

Mikä sen ihanampaa kuin katsella merelle ja antaa lomalle valtuudet tehdä tehtävänsä.

Myös lämmintä mukaan!

Kannattaa näin "talvikaudella" ottaa myös muutakin kun lyhyttä vaatetta reissuun. Meillä kävi niin että jouduttiin ostaan paikan päältä lämmintä vaatetta. Jotenkin ne vaan jäi siinä kun matkalaukkuja pakattiin. Oltiinko sitten vähä pettyneitä reissun lämpötiloihin vai mistä lie johtu palelut. Mutta oli humattavasti mukavampi istua päivää/iltaa ulkoilmaravintoloissa kun sai ensimmäisen illan jälkeen tarpeeks vaatetta päälle.

Oletko vieraillut Espanjassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.