Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Espanjassa

Halpa hinta

Olin iloisesti yllättynyt siitä, että kaikki hinnat olivat hyvin alhaiset. Suosittelen ehdottomasti sitä!

Törkeää kaupantekoa

Vieras    08.11.2018    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Ostoskeskuksessa ylhäällä vuorella kauppa jossa myydään mm Apple i padia . sovittiin kauppa 50 € hintaan ja maksoimme etukäteen. Kone luvattiin asentaa kuntoon lähtöä edeltäväksi illaksiNiinpä n.klo 19 kaupasta minut noudettiin hotellilta sinne. Esiteltiin hienoa Ipadia ja nytettiin kuinka siinäon mm suomen kieli asennettuna. Mutta lopputyötä varten tarvittiin mm. taxfreetä varten passi ja lennon numero.Sim korttia varten varttiin vieläpari tuntia aikaa. Niinpä minut haettiin klo21 uudelleen kauppaan. Jotta koneeseen saataisiin samat toiminnot jotka mm puhekimessanijo olivta tarvittiin mm puhelimeni heudän käyttöönsä, haluttiin tietää onko tilillä saldo (vaikka hinta pitu olla jo maksettu) Kun katsoin sitä salasanaai näppäiltäessämyyjäkatsoi pois päin mutta ilmeisesti takaani toinen kurkki tunnuksen. Niinpä tilitä oli nosteetu rahaa, toiselle tilille oli ilmestynyt katevaraus -2000 € mutta onneksi sillä tililläoli maarajoitus eikä siirto onnistunut. Kun en enää suostunut maksamaan hurjia summia liää myyjäveljekset suuttuivat ja katosivat jonnekin. Isä? pani kuitenkin tabletin ja laturin muovipussiin ja käski kävellä pois. Kun hotellilla katsoin tablettia se eio tosiaan ollut Apple vaan joku pieni halpis. Lentokentälle piti lähteä parin tunnin kuluttua joten asia jäi silleen Meni olemattoaan tablettiin n.400€ ja mitä olisi ilman maarajoituksia mennytkään. Kiertäkää kaukaa koko kauppa.

Markkinat Los Cristianosissa

Sinisara    08.03.2018    Los Cristianoksen ostokset    Los Cristianos

Tyypilliset espanjalaiset markkinat ovat los Cristianosissa tiistaisin ja lauantaisin klo 9-14. Markkinat ovat lähellä rantaa, Avda Juan Carlos I:lla, Avda de Londresin ja Ps. Chalanan välisellä alueella.

yampo ostoskeskus

Vieras    15.12.2017    Gran Canarian ostokset    Gran Canaria

Oltiin marraskuussa inglesissä ja kerta tuossa ostarissa riitti. Katselin lapsenlapsille t-paitoja. Löysinkin kivat ja kysyin hintaa viidelle. No 30€/kpl! Intialainen myyjä äijä nappasi ne kädestäni vaikka kootkin oli vielä väärät ja alkoi niitä kassiin tunkea ja vaatia rahaa. Kun tein selväksi että en niitä ota, alkoi älytön hulluksi huoraksi haukkuminen ja huutaminen ihan suomeksi. Vielä tunnin kuluttua kuljettuamme siitä ohi äijä hyökkäsi kimppuumme repi hihasta ja solvaus jatkui. Olemme yli kuusikymppisiä ja pelästyimme niin että emme uskaltaneet enää jalallakaan astua yhteenkään kauppaan koko saarella, vaikka liikuimme koko etelärannikon. Ei koskaan enää gran canarialle.

Elektroniikan osto Teneriffalta

Vieras    18.11.2017    Teneriffan ostokset    Teneriffa

Jos välttämättä haluat ostaa jotain elektroniikkaa tai vaikkapa uuden muistikortin kameraasi Teneriffalta, suosittelen marssimaan Visanta-liikkeeseen. Tuotteet saattavat olla kalliimpia kuin muualla, mutta eivät myy rumua, vaan aitoja tuotteita joilla on oikea takuu.

Huijaus Puerto Rico Shopping Centre Europa

Vieras    22.10.2016    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Kirjoittelin tänne ja laitoin pari valokuvaakin.

Sky Line Electronics Shopping Centre Europa

scamwarningsfinnman.blogspot.fi

Ostokset kaupastas

Vieras    21.10.2016    Pineda De Marin ostokset    Pineda De Mar

Ostin rantatossut Visalla hotellin omistamasta puodista. Suomessa ja Tallinnassa vastaavat maksavat n. 20 euroa, mutta tuo myymälä veloittikin tililtäni 126,- euroa eikä antanut kuittia. Ikinä en mene tuohon hotelliin ja kerron kavereillenikin tapahtuneesta.

kiina kamaa vain

Vieras    22.12.2015    Gran Canarian ostokset    Gran Canaria

Totaalinen pettymys... Matka Puerto Ricoon..paikka sokkeloinen, ahdas jyrkänne turisti rysä. Maspalomas oli suht ok tuntuinen paikka. Lämpöä toki riitti. Mutta ei kyllä mitään ostettavaa ja nähtävää ollut...no tulipa vaan maattua auringossa ja lomailtua. En voi suositella kuin auringon palvojille.

Menossa

Vieras    19.12.2014    Jandian ostokset    Jandia

Haluaisin tietää missä parhaimmat ostokset voi tehdä. Tarkoitan lähinnä kenkä/vaate/asuste- linjaa. Kauppakeskuksia, liikkeitä, merkkejä ym?:)

Tablet-tietokoneet

Vieras    18.11.2014    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Isäni huijattiin ostamaan lelut joilla ei tee mitään. Täällä näyttää olevan samanlaisia kohtaloita muillakin. Eli ensin ollaan myymässä sitä mitä halutaan ja sitten tuotetta ei olekaan kun ollaan ostamassa. Siis iPadin tilalle tarjottiin Samsung 5 ja kekustelut käytiin Suomeen kännykän välityksellä (englannin kielen taitoisen kanssa).

Tabletin siis piti olla Samsung 5 ja 64 gigaa muistia ja saatiin kiinalainen lelu jolla ei tee mitään ja muistia 1 giga, eikä sillä pääse edes nettiin. Siis tuotteita ostettiin kaksi ja näin kärsittiin 500€ huijaus. Olemme olleet yhteydessä Euroopan kuluttaja-asiamieheen ja toivotaan, että saamme rahamme takaisin.

Lelut jotka saimme ovat Yashica-merkkisiä.

Pätevä eläintarvike kauppa

girasol    24.07.2014    Mallorcan ostokset    Mallorca

The Animal World niminen eläintarvikeliike Cala Mayorissa (Juan Miro 293) ja sen herttainen myyjäsetä ansaitsee maininnan.Liike on pieni, mutta sympaattinen myyjä kaivoi sen hyllyjen kätköistä kaiken tarvittavan.Yhteistä kieltä ei juurikaan ollut, mutta kaikki sujui.Ostimme koiralle edullisia leluja sekä shampoota kotiin vietäviksi.

Shoppailua Malagassa

Vieras    25.06.2014    Malagan ostokset    Malaga

Pääostoskatu Calle Larios vanhankaupungin lähellä, sieltä löytyy esim. Mango, Bershka ja Stradivarius ja jos lähtee seikkailemaan pienille sivukujille löytyy sieltä enemmän pieniä putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita.

Muelle Uno sijaitsee satamassa rantakadulla, löytyy hienoja merkkiliikkeitä, pienempiä kojuja ja paljon ravintoloita.

Larios Centro lähellä juna-asemaa, iso ostari missä mm. jättimäinen Primark missä vaatteiden lähtöhinnat n. pari euroa :) Primark on päivästä riippumatta aina täynnä ihmisiä eli kannattaa varautua tungokseen.

Fuengirolaan menevällä paikallisjunalla pääsee ihanaan ulkoilmaostariin Plaza Mayoriiin. Ostari on lähellä lentokenttää, juna maksaa n.3e/suunta ja taksi n.15e/suunta.

Mukava ostoskeskus Las Palmasin liepeillä

Anni61    14.01.2014    Las Palmasin ostokset    Las Palmas

Ennen Las Palmasia Inglesistä tultaessa on uudehko ( pari vuotta vanha) ostoskeskus, josta löytyvät kaikki mahdolliset vaateketjut, mitä matkailija saattaa mieliä. Palvelu oli miellyttävää ja satuimme paikalle alennusmyyntien aikaan niin hinnatikin olivat paikallaan.

Vertaile

Vieras    21.12.2013    Playa de las Americasin ostokset    Playa de las Americas

Taas piti oppia kantapään kautta. KANNATTAA kierrellä ja vertailla pari päivää hintoja,tienaa euroja varmasti ja monta. Täysiä huijareita ne intialaiset "elektroniikkakauppiaat", ÄLKÄÄ vaan ostako mitään niiltä,ei edes postimerkkiä,sillä nekin on itse tehtyjä,eikä varmasti tule korttia Suomeen. Kallis paikka joka suhteessa,paitsi olut ja sidukka halpaa...

Incan markkinat torstaisin

sinikka.eronen    07.07.2013    Mallorcan ostokset    Mallorca

Ei turhaan kehuttu netissä näitä markkinoita. Palmasta noin puolen tunnin junamatka. Myyjiä oli paljon, mutta jos ei osaa/halua tingata, ei kannata ostaa. Tosin markkinakaduilla olevista liikkeistä löytyi myös ostettavaa huokeampaan hintaan kuin esim. Palmassa.

Oletko vieraillut Espanjassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.