Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Turussa

Maistuvaa kasvisruokaa Turun keskustassa

Kultaranta    07.01.2009    Turun ravintolat ja baarit    Turku

Turussa, torin laidalla, seisoo komea ortodoksikirkko, Pyhän Aleksandran kirkko. Kirkon takana on rakennus jonka sisällä on liiketiloja täynnä oleva kuja, Aleksandrankuja. Muiden liikkeiden joukosta löytyy myös hyvä kasvisravintola, Eliksiiri nimeltään. Paikka on avoinna arkisin, ei viikonloppuisin, ja tarjolla on päivittäin runsas salaattipöytä sekä myös lämpimiä kasvisruokia. Aikaa kannattaa varata sillä paikka on turkulaisten keskuudessa todella suosittu, joten pöytää saattaa joutua jopa hetken odottamaan.

Hyvää ruokahalua !

Old Bank, Turku

matkalainen    11.06.2008    Turun ravintolat ja baarit    Turku

Vuoden 1999 olutravintolaksi valittu Ravintola Old Bank on Turun suosituimpia seurusteluravintoloita. Vanhassa pankissa sijaitsevan ravintolan valikoimassa onon noin 120 olutmerkkiä, joista osa on saatavana Suomessa vain Pankin valikoimasta.

Old Bankissa voi nauttia myös arkkitehtuurin helmistä, sillä ravintola sijaitsee 1900-luvun alussa rakennetussa, arvokkaassa ja historiallisessa pankkikiinteistössä aivan Turun ydinkeskustassa, kauppatorin tuntumassa.

www.oldbank.fi

Panimoravintola Koulu Turussa

matkalainen    09.06.2008    Turun ravintolat ja baarit    Turku

Panimoravintola Koulu Turussa tarjoaa herkullista ruokaa sekä itse tehtyä olutta ja siideriä keskellä kaupunkia vanhassa koulussa! Siemaile olutta historialuokassa tai viiniä viinituvassa... kannattaa ehdottomasti tutustua!

www.panimoravintolakoulu.fi/

Idyllinen italialaisravintola

matkalainen    09.06.2008    Turun ravintolat ja baarit    Turku

Trattoria romana Hämeenkadulla tarjoaa ihanaa italialaista ruokaa tunnelmallisessa miljöössä. Suosittelen lämpimästi! Pöytävaraus kannattaa tehdä ajoissa, sillä ravintola on usein täynnä. Yhteystiedot ja lisäinfoa löydät vaikkapa täältä:

www.viisitahtea.fi/content/v...w/1162/85/

Oletko vieraillut Turussa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.