Matkakokemukset - Hotelleja Turussa

Mukava reissu jälleen kerran

ViidakonMursu    20.03.2015    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2015 | Hotelli: Break Sokos Hotel Caribia

Tulipa taas pyörähdettyä Caribiassa polskimassa. Keskellä viikkoa oli mukavan rauhallista viettää pari yötä. Ei ollut juuri kuin taaperoikäisiä lapsia vanhempineen ja eläkeläisiä muutama. Eli siis taaperothan pysyivät lastenaltaassa, joten eivät häirinneet elämistä ja olemista.

Allasosasto on edelleen mielestäni suomen kylpylöistä mukavin.

Huone oli muuten ok, paitsi kokolattiamatto taitaa olla vuodelta kivi ja kirves. Täynnä tahroja ja tummunut, teki koko huoneesta epäsiistin näköisen, laitoin kyllä tästä palautetta hotellille. Kannattaa sisään kirjautuessa pyytää huone jossa on laminaatti tms. kunhan ei tuota nukkavierua mattoa.

Äänieristys edelleen surkea, tällä kertaa huoneemme oli ihan käytävän päässä, joten hissin ääni ei häirinnyt, mutta viereisen huoneen äijäporukan riemunkiljahdukset kuuluivat huoneeseemme turhankin hyvin.

Aamiainen oli perus ketjuhotellin aamiainen kananmunineen, leipineen ja pekoneineen.

Havannah ravintolassa ruokailu kustansi yhtenä iltana 80e juomineen,alkuruokineen ja pääruokineen... Ei mitään halpaa lystiä, mutta eipä tää kotimaanmatkailu taida muutenkaan olla.

Siideri valikoima on erittäin suppea. Tarjolla on vain Happy Joeta ja Havanna ravintolasta saa myös UpCiderin Perryä, tähän ne sitten jääkin.

Huom! Parkkeeraus maksaa edelleen 5€/vrk jos on S-etukortti. Ilman sitä 10€/vrk.

Arvosana hotellille:

Mukava paikka

ViidakonMursu    06.04.2014    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Break Sokos Hotel Caribia

Vietimme to - la väliset yöt Caribiassa heti huhtikuun alussa.

Allasosasto oli ja on mielestäni yksi parhaimmista kylpylöiden allasosastoista. Tekemistä riittää niin pienille kuin isoillekin ja kyllä itseäkin sen verran lapsetti että vesiliukumäissä tuli laskettua :) Osastolla oli ihanan lämmin iltapäivästä eteenpäin, aamupäivällä oli jostain syystä vielä pikkuisen viileämpää.

Saunat ja altaat olivat todella siistit, muutenkin koko allasosastosta jäi todella mukava vaikutelma.

Huoneemme oli ihan tavallinen kahdenhengen hotellihuone, jossa oli televisio. Pieni jääkaappikin löytyi mutta sitä emme käyttäneet. (Kätevä varmaan jos on esim pieniä lapsia niin sinne saa pilttipurkit yms.)

Huoneet olivat siistit, ainoa miinus tulee siitä, että huoneissa oli järkyttävän huono äänieristys. Hissin ilmoitusääni kuului joka kerta huoneeseen ja muiden asiakkaiden puhe käytäviltä kuului lähes täydellisesti huoneeseen. Hieman huonosti tuli nukuttua molempina öinä tämän takia. Naapurihuoneenkin tapahtumat kuuluivat liiankin hyvin seinän läpi.

Kävimme myös kylpylän hoito-osastolla hieronnoissa. Tilat olivat itse hierontaan ihan normaalit, mutta reitti osastolle oli hieman ikävä, sillä jouduimme kulkemaan ykköskerroksessa kylpytakit päällämme suurten ihmismassojen läpi (Jari Sillanpään keikka oli alkamassa samaan aikaan kuin meidän hoitomme ja alakerta oli tupaten täynnä). Myös odotustila oli sellainen että olit kaikille näille keikalle tulleiden iltapukuisten ihmisten pällisteltävänä. No, ei tässä nyt muuta auttanut kuin huumorilla suhtautua... :D

Havanna ravintola löytyi alakerrasta, se aukesi klo 16 ja sieltä sai oikein maukasta ruokaa. (kana-annos oli 16,50e ja esim Härän ulkofilee taisi olla 26e). Pikkuisen kalliimpaa mitä muualla... Juomat tietenkin oli sitten ihan ravintola hinnoissa myöskin. Päivällä jos tahtoi syödä niin vaihtoehtoina olivat oikeastaan vain kotipizza ja hesburger.

Aamupala oli ihan perus hotelliaamiais meininkiä. Kaikkea löytyi. Lauantaiaamuna klo 9 jälkeen kylläkin oli niin paljon porukkaa syömässä että esim voi ja leivät loppuivat ja niitä joutuikin sitten odottelemaan pidemmänkin tovin.

Myös siiderit olivat perjantai-iltana loppuneet koko talosta :D

Kokonaisvaltaisesti meillä oli oikein mukava reissu, ja voin suositella kyllä Caribiaa myös muille. Paras aika mennä taitaa olla viikolla jos tahtoo välttää suurimmat lapsiperhemassat :)

Arvosana hotellille:

Hyvää palvelua

ViidakonMursu    17.02.2014    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: SOKOS HOTEL HAMBURGER BORS

Yövyin yhden yön single roomissa helmikuun puolivälissä.

Huone oli siisti ja näkymäkin oli ikkunasta suoraan torille... Sää vaan ei kovin paljoa suosinut, vettä satoi ja kaikkialla oli harmaata, joten missään ei tunnu olevan kaunista täällä Suomessa.

Aamiainen oli ihan perus hotelliaamiainen, kaikkea oli ja paljon. Mahan sai ainakin täyteen.

Yksi miinus täytyy todeta äänieristyksestä. Itse lähdin hotelliin nimenomaan rentoutumaan ja pois arjen kiireistä edes yhdeksi yöksi, mutta kylvyssä ollessani naapurihuoneen vessassakävijän äänet kuului turhankin iloisesti.

Nukkuessani heräsin siihen, että kun käytävällä kuljettiin, kuulosti siltä että joku kävelisi huoneessa. Ehkä sitten vain olen itse turhan herkkä äänille.

Muuten oikein mukava hotelli, suosittelen. Kaikki on lähellä.

Arvosana hotellille:

Turun Park hotelli

Vieras    30.07.2013    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Park Hotel

Olin läheiseni kanssa Turun Park hotellissa heinäkuussa pari yötä. PETYIN huoneeseemme. Se oli ylimm. kerroksessa. Huoneen ikkuna mitättömän pieni, huone tumma, synkkä! Näin samassa kerroksessa toisen huoneen, mikä oli paljon hienompi.Harmitti! Ja aamiainen ei ollut mikään erikoinen. Tuntui, että tarjottavaa oli vähänlaisesti porukkaan nähden! Mielestäni henkilökuntakaan EI ollut ystävällisiä, ei omistaja-rouvakaan.

Hotellin piha nätti, joskin vielä kauniimpi olisi ollut, jos muovikalusteiden sijaan olisi esim. rottinki-puukalusteet.

Terv. "odotin enemmän"

Arvosana hotellille:

Aivan järkyttävä kokemus!

Vieras    03.11.2008    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Holiday Club Caribia

Aula oli ainoa asia tässä hotellissa, joka toimi! Ravintolat olivat palveluun nähden todella kalliita, ja varsinkin ala carte ravintolan ruoka oli lähes syömäkelvotonta! Huone oli epäsiisti, sänkyä ei ollut pedattu kunnolla ja wc:ssä haisi pissa niin voimakkaasti, ettei tehnyt mieli käydä siellä ollenkaan. Ehdottomasti viimeinen kerta, kun tässä hotellissa vierailen!

Arvosana hotellille:

Hyvä hotelli keskustassa

JokuVaan    29.06.2008    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2005 | Hotelli: Sokos Hotel Hamburger Börs

Hyvä hotelli ihan torin laidalla. Iso yökerho.

Arvosana hotellille:

Lapsiperheille passeli kylpylähotelli

matkalainen    04.06.2008    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2006 | Hotelli: Holiday Club Caribia

Lapsiperheille passeli kylpylähotelli. Ihana kylpylä, jossa paljon nautittavaa koko perheelle! Ruokaakin löytyy joka lähtöön - jopa Hesburger uima-altaalla!

Arvosana hotellille:

Tunnelmallinen hotelli puiston laidalla

matkalainen    04.06.2008    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2003 | Hotelli: Park Hotel

Tunnelmallinen hotelli puiston laidalla. Ihania sviittejä esim. hääyöksi.

Arvosana hotellille:

Hyvätasoinen hotelli

matkalainen    04.06.2008    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2007 | Hotelli: Marina Palace

Siisti ja hyvätasoinen hotelli, viime aikoina jonkin verran myös rempattu ja uusittu. Alakerrassa ihana ravintola Aurora.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä keskustahotelli

matkalainen    02.06.2008    Turun hotellit    Turku
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2003 | Hotelli: Sokos Hotel Hamburger Börs

Viihtyisä hotelli todella keskeisellä paikalla kauppatorin reunalla. Taattua Sokos-laatua. Monta hyvää ravintolaa, yökerhot ym. kivenheiton päässä!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Turussa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.