Naantalin matkakokemukset ja vinkit

Lapsiperheen reissu

Vieras    05.08.2015    Naantalin muita vinkkejä    Naantali

Olimme kahden lapsiperheen kesken Muumimaailman reissussa. Hotellin sijaan päädyimme vuokraamaan Naantalin Matkailun kautta asunnon. Erittäin toimiva ratkaisu! Illalla lapset laitettiin huoneisiinsa nukkumaan ja me aikuiset saimme viettää aikaa yhdessä olohuoneessa. Paljon kivempi kuin ravata normaalien hotellihuoneiden väliä ja siirrellä nukkuvia lapsia sängystä toiseen.. Kolmen huoneen asunto oli viime vuonna remontoitu, todella siisti ja kuitenkin hinnaltaan hyvin sopiva.

Positiivisesti yllätti myös Ravintola Kaivohuone satamarannassa, lapsille oli varattu terassilta iso nurkkaus leluineen ja leikkimökkeineen ja henkilökunta suhtautui lapsiperheeseen yhtä ystävällisesti kuin muhinkin asiakkaisiin. Harvinaista herkkua pk-seutulaisille.. Vanhemmat saivat istua illallispöydässä kaikessa rauhassa kun pikkulapset nopean ruokailun jälkeen kirmailivat keskenään siinä ihan vieressä kaikkien katseen alla turvallisesti. Ei niin lapsi-innokkaat saivat sitten sijoittua rauhassa ravintolan suuren terassialueen toiseen päähän.

Kaikki on lähellä, joten vanhassa kaupungissa sijaitsevalta asunnolta käveli tien toiselle puolelle isolle leikkipaikalle ja muutamassa minuutissa rannalle sekä Muumimaailmaan.

Kaikkiaan mukava kesäkaupunki ja lapsiperheelle sopiva kohde, tosin melko nopeasti kaikki oleellinen tulee myös nähtyä, joten viikonloppureissu tuntui meistä juurikin sopivalta.

Merellinen kävelyreitti Naantalin vanhan kaupungin ja Naantalin kylpylän välillä

Vieras    10.09.2012    Naantalin muita vinkkejä    Naantali

Olemme ottaneet tavaksemme lähteä rentoutumaan Naantaliin. Jätämme auton Naantalin kylpylän lähelle ja patikoimme parin kilometrin matkan merenrantatiellä ja nautimme suunnattomasti maisemista. Reitillä on paljon penkkejä, joten kannattaa istahtaa ja rauhoittaa mielensä katselemalla ympäristöä. Halutessa voi käydä uimassa, jos uimapuvut ja pyyhkeet ovat mukana.

Perille päästyämme nautimme rantaravintoloiden antimista ja kiertelemme vanhassa kaupungissa ihaillen näkemäämme. Ilta-auringossa on mukava palata takaisin autolle ja hurauttaa autuaallisen tyytyväisenä kotiin. Joka kerta on sellainen olo kuin olisi ollut ulkomailla.

Talviaikaan pakkaamme autoon kylpylätarvikkeet ja menemme kävelyn jälkeen nauttimaan turkkilaiseen saunaan ja uima-altaille. Ulkoallas on ehdoton suosikkimme. Reissu huipentuu Naantalin kylpylän viehättävään Tammikellari -ravintolaan, jossa on maukkaita aterioita ja erittäin ystävällinen henkilökunta. Illalla maittaa uni.

Naantalista on mukava tehdä reissu myös kylpylän suuntaan.

Wanha Naantali Kauppa - kauppa joka pitää kokea

Kultaranta    07.01.2009    Naantalin ostokset    Naantali

Naantalissa, Mannerheiminkadun varrella, lähellä rantaa, sijaitsee kauppa josta löytyy lähes kaikkea. Alkaen kattavasta Coca Cola keräilytuotteiden valikoimasta postikorttien kautta yrittäjän itsensä maahantuomiin Disney- tuotteisiin.

Kaupasta löytyy todellakin lähes kaikkea, se pitää itse kokea.

Merisali - kesäterassi Naantalissa

Kultaranta    07.01.2009    Naantalin ravintolat ja baarit    Naantali

Matkailijoiden virta kesäisessä Naantalissa on lähes jatkuva. Muumimaailma on lapsiperheiden kohteena. Joko ennen tai jälkeen vierailua Muumien valtakunnassa kannattaa poiketa syömään maittava ateria aivan meren rannalla olevaan Merisaliin. Paikan historia juontaa juurensa aikaan jolloin Naantalissa vielä toimi vanha kylpylä.

Tarjolla on päivittäin aamiaista, maittavaa lounasta, sekä illemmalla myös annoksia listalta sekä pizzaa.

Lounas- ja iltabuffet ovat runsaita ja täyttävät nälkäisen vaeltajan vatsan.

Kylpylä

Miiaaa    02.06.2008    Naantalin hotellit    Naantali
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2005 | Hotelli: Naantalin kylpylä

Hyvät allas alueet. Hyvä palvelu. kauniisti sisustettu hotelli. ulkoallas! jossa oli mukavan lämpimää vettä! Tykkäsin olla tuolla.

Arvosana hotellille:

Mukava kylpylähotelli

matkalainen    02.06.2008    Naantalin hotellit    Naantali
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2005 | Hotelli: Naantalin kylpylä

Mukava ja viihtyisä kylpylähotelli idyllisessä Naantalissa. Täällä viihtyy varmasti!

Arvosana hotellille:

Naantalin nähtävyyksiä

matkalainen    02.06.2008    Naantalin nähtävyydet    Naantali

Naantalissa on muumien lisäksi mm. upea vanha harmaakivikirkko, uimarantoja, venesatama ja ihania terasseja. Kannattaa poiketa!

Naantalin muumimaailma

matkalainen    02.06.2008    Naantalin nähtävyydet    Naantali

Naantalin muumimaailma on kiva lomapäivän viettopaikka kaikenikäisille. Liput ovat aika hintavat, mutta samalla lipulla saa alueen kaikki aktiviteetit käyttöön! Talojen ja hahmojen lisäksi alueelta löytyy mm. uimaranta ja muumiteatteri! www.muumimaailma.fi

Oletko vieraillut Naantalissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.