Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Narvassa

No joo

Vieras    26.07.2015    Narva-Joesuun hotellit    Narva-Joesuu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Meresuu spa

No tulihan käytyä Narva joensuun merensuu kylpylä hotellissa.

Hotelli ihan siisti.

Aamupala hyvä.

Halpa.

Maisemat hienot.

Huone pitäisi olla vähintään 7 kerroksessa ja meren puolella.

Kylpylä tosi epäsiisti ja nuhruinen.

Perhehuone = normi huone jossa lisäsänky eli todella pieni eli ei vastaa kotisivujen kuvia.

Ei pienintäkään liukumäkeä lapsille tai aikuisille.

Huonolla ilmalla ei varmaan mitään tekemistä kokopaikkakunnalla.

Arvosana hotellille:

Pieni, mukava hotelli

Vieras    06.07.2011    Narvan hotellit    Narva
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Central

Olimme Narvassa yhtenä sateisena päivänä viime syksynä (2010). Kaupungista jäi silloin synkkä kuva, joten päätimme antaa sille vielä uuden mahdollisuuden tulemalla vielä pariksi päiväksi kesäaikana 2011. Kyllä se kuva paranikin jonkin verran. Vaimo sanoi muuten kadulla kävellessämme, että meidän pitäisi kuvata kaupungista jotain kauniimpaakin eikä vain surkeutta. Sopivasti vastaan tuli n. parikymppinen Tatjana [nimi oletettu] kesämekossaan, mutta hän ei aiheena kuulemma kelvannut tähän tarkoitukseen.

Nähtävyydet (linnat, rajajoki, Balttian viimeinen Lenin-patsas) näimme jo viimeksi, joten pääsimme nyt pyörimään keskustan ulkopuolella. Samalla pääsimme kokeilemaan uusia taittofillareitamme. Ja ne kestivät Narvan-testin! Tällä on nimittäin kaikki tiet ja jalkakäytävät niin surkeassa kunnossa, ettemme ole vastaavaa kokeneet missään. Lisäksi ei esim. jalkakäytävien reunoja loivenneta, joten kaupungilla liikkuminen on erittäin hankalaa fillaristeille ja lastenvaunuja lykkiville. Pyörätuolissa istuva ei pääse omaa kortteliaan pidemmälle, montuista johtuen ei ehkä edes puoliväliinkään asti. Jo tullessamme "löysimme" pääkaudulta sellaisen montun, että selvästi tunsi kun sen reuna ylsi Fordin vanteeseen asti.

Hotel Central on ihan jees, pieni mukava hotelli keskeisellä paikalla. Takapihalla on aidattu autoparkki ja poliisiasema on vinosti vastapäätä.

Arvosana hotellille:

Neuvostaikainen majatalo

Vieras    04.08.2010    Narva-Joesuun hotellit    Narva-Joesuu
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2010 | Hotelli: hotell Liivarand

Liivarand on halpa ja huonokuntoinen majatalo.. Aamupala oli aivan kauhea. Pari nakkia ja vaaleaa leipää. Ranta on nin 50 metrin päässä majapaikasta, mutta epäilyttävä ja likainen. En suosittele ennen kuin rantavedestä otetaan näytteitä ja rantaa siivotaan säännöllisesti. Hyvää olivat bussiyhteydet Narvaan, joka taas puolestaan on vielä harmaa neuvostakaupunki.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Narvassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.