Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Skibotnissa

Norwegian round

Vieras    04.12.2017    Skibotnin aktiviteetit ja harrastukset    Skibotn

Kesällä 2018 meillä on suunnitelma mennä Kilpisjärven rajasta yli ja sitten Skibotnin kautta merenranta tietä aina Birtawarren kylään ja sieltä suunnata Guolasjärvelle ja tarkoitus olisi käydä Halti vuorella.

käynnit skibottenissa.

Vieras    03.11.2015    Skibotnin aktiviteetit ja harrastukset    Skibotn

ensimmäisen retkeni tein -66, ja" viimeisen" -02.kävin kaikkiaan 11 kertaa.kaikki tosi hienoja matkoja.lähinnä kalastus oli mahtava kokemus.saalista tuli aina yli oman tarpeen mutta ne kelpasi paikallisille vanhuksille mainiosti.myös ukkosen ilma oli mahtava kokemus luonnon voimista.jyske ja pauke tunturien välissä oli korvia huumaava.nähtävyytenä myös salamointi.paikallisen väestön suhtautuminen suomalaiseen matkailiaan on ystävällistä.olen kiertänyt norjan päätiet oslosta kirkkoniemeen mutta ei enää kukkaro kestä kaikkia maksuja ja bensan hintaa.tosi kallismaa matkailijalle.kaipuu norjaan on kova mutta hinta ratkaisee nykyiset matkat.maisemat on ainutlaatuiset.

Oletko vieraillut Skibotnissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.