Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Gdanskista

Asuntomajoitus loistava vaihtoehto

Vieras    06.02.2016    Gdanskin muita vinkkejä    Gdansk

Kannattaa ottaa myös ydinkeskustan hyvin varustellut asunnot huomioon, säästö on mittava ja asunnot todella hyviä ja turvallisia. Paras tähän mennessä kävelykadulla herttaisen pariskunnan Bozenan ja Darekin asunto, jossa kaksi tod tilavaa huonetta ja täydellinen varustus, hiljainen ja paraatipaikalla.

www.wimdu.fi/offers/EHFXSY4S..._back=true

Palvelu oli mahtavaa ja huolenpito, tuovat ja vievät lentokentälle, suosittelevat kampaamoita ja kauppoja. Säästö oli budjettiin iso, huoneistoon mahtuu helposti 4 henkeä, ihana jokinäkymä.

Gdynian Riviera ostoskeskukseen kandee mennä junalla myös, siellä parhaat kaupat. Pian uudestaan siis :D

Teinien kanssa liikkeellä

Vieras    24.01.2016    Gdanskin muita vinkkejä    Gdansk

Keräsin tänne hieman paikkoja joissa reissullamme käytiin.. Toivottavasti auttaa jotain: goo.gl/Grf7a7

Valloittava ja vieraanvarainen Gdansk

Vieras    17.01.2016    Gdanskin muita vinkkejä    Gdansk

Tammikuinen kolmen päivän Gdanskin matkamme, ei ollut seurueemme ensimmäinen Puolan matka, olimme kiertäneet Etelä-Puolassa,vaeltaneet Tatra-vuoristossa, kapunkilomailleet Krakovassa jne. Mutta Gdansk oli kyllä ilmapiiriltään kaikista miellyttävin Puolan kohteemme. Johtuneeko se historian kulusta, mutta Gdanskissa tapasimme todella avuliaita ja sosiaalisia puolalaisia. Apua pystyi saamaan julkisissa kulkuneuvoissa englanniksi nuorilta miehiltä.Heillä oli motivaatiota auttaa englanninkielellä, mikä oli ihailtavaa. Koko kaupunkia leimaa mielestäni helppous, jota aiemmilla Puolan matkoillani en valitettavasti pystynyt löytämään. Gdanskiin liittyy varmasti eräänlainen kansainvälisyyden ja sosiaalisuuden leima puolalaisuudessa, jonka koin vieraanvaraisuutena turisteja kohtaan. Ei varmasti jää ainoaksi kerraksi, kun tulen Gdanskiin, vaikka Varsova on vielä nähtävänä. Kiitos kuuluu gdanskilaisille, olette huippuja.

Tupakointi kaupungilla

toffe    30.11.2015    Gdanskin muita vinkkejä    Gdansk

Se on sakon paikka jos saadaan kiinni että tumppaat maahan..

Siellä on säännöllisin välein joka paikassa tuhkakuppeja, itsekin kuulin sen jo ennen matkaa..

Siksi Gdanski on todella siisti kaupunki, ei siellä roskia ja tumppeja pahemmin maasta löydy..

Oletko vieraillut Gdanskissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.