Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Gdanskissa

Oli hyvä majapaikka jossa oli parveke,minne pääsi tupakalle.

Vieras    18.09.2019    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Kiva reissu kaikinpuolin,sää oli suosiollinen,eikä ollut mitään ongelmia missään.Tulen varmasti uudelleen ensi keväänä. Terv. Kari

Gdanskissa ei kuole nälkään

Vieras    04.10.2017    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Gdanskissa on monipuolinen ravintolatarjonta. Vanhassa kaupungissa on niin puolalaisia kuin ulkomaalaisia ravintoloita. Henkilökohtaiseksi suosikikseni jäi Kubicki. Se on ilmeisesti kaupungin vanhin ravintola. Seillä palvelu pelaa! Ateriat tosi ylellisiä ja maukkaita! Suosittelen!

Merirosvolaiva satamassa on Ravintola

toffe    30.11.2015    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Ulkoapäin on todella upea mutta sisältä karumpi, mutta koko ajan soi merimiesaiheisia lauluja saa kyllä jalat vipattamaan..

Loistavaa lounasruokaa Gdanskissa

Vieras    22.08.2013    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Paras löytämäni lounasruokapaikka Gdanskissa on ollut kauppahallin (Hala Targowa) 2. kerroksessa sijaitseva BAR (Dominikanski tai jotain sen tapaista). Paikan löytää, koska muita ko. kerroksessa ei ollut. Ruoka oli edullista ja erinomaista, omistaja puhui sujuvaa englantia ja palvelu oli henkilökohtaista ja miellyttävää.

Ruokapaikassa eiole montakaan pöytää, ilmeisesti paikka "elää" lounasruuan myymisellä ulos, koska tilauksia näytti tulevan koko ajan ja ruokaa kuljetettiin lämpölaatikoissa.

Suosittelen lämpimästi!

Halpaa ja hyvää

Vieras    07.07.2013    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Heinäkuussa 2013 ravintoloiden hinnat olivat Gdanskissa suunnilleen samat zlotyissa kuin Helsingissä euroissa. Tuoppi olutta maksoi alkaen 5 zlotya (eli 1,20€). Ravintoloissa oli usein ilmoitettu kalan hinta per 100g (kalasta riippuen noin 7-12 zlotya/100g). Söin parisataa grammaa ruijan pallasta lisukkeineen ja hinta taisi olla kahdenkymmenen zlotyn paikkeilla (5€). Naudanliha oli huomattavasti hintavampaa kuin kana tai porsas, mutta hienommissakin ravintoloissa sai pihviä kymmenen - kahdenkymmenen euron hintaan. Paikalliset ruoat, pastat, mm maksoivat viitisen euroa/annos kivoissa ravintoloissa. Paikallinen perinneruoka "bigos" (porsaanlihaa, kaalia, sieniä, sipulia) maksoi 10 zlotya eli alle 2€. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.

Hurmaava jokiterassi

Angora    09.08.2010    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Ravintolan nimeä ei toki tullut painettua mieleen, mutta tämä viehättävä jokiterassi sijaitsee vanhan kaupungin pääkadulta sillalle (lohikäärme, benjihyppypaikka) tultaessa aivan sillan toisessa päässä ennen kiinalaista ravintolaa. Sillan juuresta lähtevät portaat alas joelle, kaksi isoa terassia, joista toinen maalla ja toinen joessa, viehättävät sisätilat. Monipuolinen lista, josta tuli testattua todella herkullinen tomaattikeitto (n. 2,50 €). Ystävällinen palvelu ja hurmaava miljöö. Matkakuvissa kuva terassista.

Grand Hotel

tour2009    13.03.2009    Gdanskin ravintolat ja baarit    Gdansk

Loistava ruokapaikka. Paikalliseen hintatasoon nähden kallis, mutta Suomeen verrattuna samanhintainen. Myös palvelu erinomainen.

Oletko vieraillut Gdanskissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.