Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Sodankylän matkakokemukset ja vinkit

Ihana huone Luostolta

Kävimme ennen joulua Aurora Chaletissa Luostolla, joka osoittautui kaikin puolin mukavaksi pieneksi ja viihtyisäksi hotelliksi ihan valolatujen ja rinteen äärellä. Henkilökunta oli kohteliasta ja tunnelma aulassakin kotoisa. Aamupalalla oli herkkuja ja maisemat ikkunoista satumaisen kauniit ja lumiset. Huoneessa oli oma takka ja sauna. Valaistusta olisi saanut olla enemmän huoneen tumman värityksen vuoksi. Suosittelemme ja käymme varmasti toistekin.

Lapin 'henkisen elämän keskus'

valperi    07.06.2008    Sodankylän ravintolat ja baarit    Sodankylä

REVONTULI

Paikkakuntalaisen ohje (Lapin 'henkisen elämän keskus' ) kun kysyttiin että minne pitäisi mennä iltasella.

Paikallistunnelmaa löytyy aamupäivästä alkaen ja huippuunsa se nousee illan karaokessa. Syödäkin voi, ihan kohtuullista sekä laadun että hinnan puolesta, mutta parasta tietysti fiilistellä 'jätkän tunnelmaa'

Ohimennessä must-paikka, joka iltainen vierailu voisi tuntua rangaistukselta

käyttökelpoinen

valperi    29.05.2008    Sodankylän hotellit    Sodankylä
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2008 | Hotelli: Hotelli Sodankylä

Vaikka osa hotellista olikin remontista (vesivahinkojen korjaus) se on ihan asuttavassa kunnossa. Palvelut pelaa joustavasti, TV:n korjaus tapahtui tunissa, samoin vuotava pytty saatiin hiljaiseksi viivyttelemättä.

Niillä leveyksillä taitaa olla enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että matkamiehen kova kädenjälki näkyy asumuksessa, mutta jos ei ihan pieniin kiinnitä huomiota, niin mukavan tilavat huoneet suovat matkamiehelle juuri sopivan levähdyspaikan.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sodankylässa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.