Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Levillä

Levin Viinikellari

Irene    02.04.2011    Levin ravintolat ja baarit    Levi

Kävimme tutustumassa Levin Viinikellarin valikoimaan, jossa on paikallisista marjoista tehtyjä viinejä myytävänä. Halusimme maistaa ennen ostopäätöstä viinejä ja iloksemme se olikin mahdollista 5 euron hintaan. Saimme itse valita esitteestä kolme maisteluviiniä, joita kaadettiin kutakin 5 cl laseihin. Tämä helpotti valtavasti valinnan tekoa. Kaikki viinit olivat miellyttävän makuisia. Viinit ovat valmistettu hillasta, mustikoista, variksenmarjoista ja herukoista. Yrityksen liköörit ovat myynnissä Alkossa.

Viinikellarissa on myös keittolounaita ja kahvilatarjoilua.

Käynti Viinikellarissa oli käymisen arvoinen! Suosittelemme.

Levi Summitin näköalakahvila Spiella

Irene    02.04.2011    Levin ravintolat ja baarit    Levi

Vuonna 2008 rakennetussa Levi Summitin kokous- ja näyttelykeskuksen rakennuksessa sijaitsee upea näköalakahvila Spiella, jonka sisustus on todella viehättävä ja persoonallinen. Henkilökunta on erittäin ystävällistä.

Kahvilassa on tarjolla myös keittolounaita klo 16 asti.

Kahvila on Levin pohjoisrinteellä. Sinne pääsee helpoimmin gondolihissillä. Myös autolla tai kävellen. Näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka! Maisemat ovat huikeat!

Samalla käynnillä kannattaa tutustua alakerrassa olevaan näyttelykeskukseen, jossa on 30.9.11 asti Lapin värit -valokuvanäyttely.

Jos intoa vielä riittää, voi lähteä kävelemään Levin huippua kohden ja piipahtaa ravintola Tuikussa, jonne on kahden kilometrin matka.

KAHVILA

Gabriella    14.08.2008    Levin ravintolat ja baarit    Levi

Oltiin yhdessä kahvilassa jonkun "vuoren" huipulla. En muista nimee. Mutta siellä oli todella ´hyvää kahvia ja kaakaota. Mutta hirveän kallista.

Oletko vieraillut Levillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.