Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Levin matkakokemukset ja vinkit

Levin Viinikellari

Irene    02.04.2011    Levin ravintolat ja baarit    Levi

Kävimme tutustumassa Levin Viinikellarin valikoimaan, jossa on paikallisista marjoista tehtyjä viinejä myytävänä. Halusimme maistaa ennen ostopäätöstä viinejä ja iloksemme se olikin mahdollista 5 euron hintaan. Saimme itse valita esitteestä kolme maisteluviiniä, joita kaadettiin kutakin 5 cl laseihin. Tämä helpotti valtavasti valinnan tekoa. Kaikki viinit olivat miellyttävän makuisia. Viinit ovat valmistettu hillasta, mustikoista, variksenmarjoista ja herukoista. Yrityksen liköörit ovat myynnissä Alkossa.

Viinikellarissa on myös keittolounaita ja kahvilatarjoilua.

Käynti Viinikellarissa oli käymisen arvoinen! Suosittelemme.

Levi Summitin näköalakahvila Spiella

Irene    02.04.2011    Levin ravintolat ja baarit    Levi

Vuonna 2008 rakennetussa Levi Summitin kokous- ja näyttelykeskuksen rakennuksessa sijaitsee upea näköalakahvila Spiella, jonka sisustus on todella viehättävä ja persoonallinen. Henkilökunta on erittäin ystävällistä.

Kahvilassa on tarjolla myös keittolounaita klo 16 asti.

Kahvila on Levin pohjoisrinteellä. Sinne pääsee helpoimmin gondolihissillä. Myös autolla tai kävellen. Näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka! Maisemat ovat huikeat!

Samalla käynnillä kannattaa tutustua alakerrassa olevaan näyttelykeskukseen, jossa on 30.9.11 asti Lapin värit -valokuvanäyttely.

Jos intoa vielä riittää, voi lähteä kävelemään Levin huippua kohden ja piipahtaa ravintola Tuikussa, jonne on kahden kilometrin matka.

Tavallinen, saunallinen hotellihuone

Irene    02.04.2011    Levin hotellit    Levi
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Lapland hotel Sirkantähti

Yövyimme vain yhden yön tässä hotellissa ennen kotiin lähtöä. Huoneemme sijaitsi hotellin päärakennuksen vieressä sivurakennuksessa, joka ei ollut kovin uusi. Huone oli melko suuri ja plussaa oli oma sauna. Sijainti on hyvä ja näkymät ikkunasta suoraan Levin pohjoisrinteelle. Sisustuksessa olisi parantamisen varaa. Huoneessa oli tee- ja kahvinkeitto mahdollisuus.

Lisätietoja [email protected]

Arvosana hotellille:

Nähtävyyksiä

Irene    02.04.2011    Levin nähtävyydet    Levi

Levikeskuksesta löytyy kaunis Marian kappeli, jossa järjestetään vihkitilaisuuksia, konsertteja ja runoiltoja. Lisätietoja ohjelmista: www.evl.fi/srk/kittila/maria...appeli.htm

Levin rinteellä on Levi Summit, kokous- ja näyttelykeskus, jossa on 14.2.-30.9.2011 Lapin värit -valokuvanäyttely. Siellä on upeita, erikokoisiksi tauluiksi tehtyjä valokuvia. Niitä voi tilata haluamassaan koossa kotiintoimitettuna. Lisätietoja näyttelystä: www.golevi.fi/coloursoflapland

Jäämaailma Icium on 2,5 km:n päässä Kittilään päin Levikeskuksesta, jossa maailmankuulut jäätaiteilijat Kiinasta ovat luoneet upeita teoksia. Valo- ja ääniefektit lisäävät jäämaailman tunnelmaa. Lisätietoja www.icium.fi

Moottorikelkka

Gabriella    14.08.2008    Levin aktiviteetit ja harrastukset    Levi

Olin isäni ja veljeni kanssa moottorikelkkailemassa (olin pieni silloin). Kun olimme ajaneet pitkään ja olimme palaamassa. Kaaduimme ja kelkan vasemman puoleinen suksi jäi jumiin railoon joka oli kapea mutta sinne kyllä jäi hyvin kelkan suksi kiinni. Yritimme irrotella sitä jonkin aikaa. Onnkesi saimme apua ja jatkoimme matkaa.

KAHVILA

Gabriella    14.08.2008    Levin ravintolat ja baarit    Levi

Oltiin yhdessä kahvilassa jonkun "vuoren" huipulla. En muista nimee. Mutta siellä oli todella ´hyvää kahvia ja kaakaota. Mutta hirveän kallista.

Levi

Gabriella    07.08.2008    Levin aktiviteetit ja harrastukset    Levi

Levillä on minusta mahtavat laskerttelurinteet eli kaikki jotka harrastavat laskettelua kuten minä, kehotan teitä menemään lomalle Leville.

Oletko vieraillut Levillä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.