Rovaniemen matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

todella hyvä vaihtoehto

valperi    30.06.2008    Rovaniemen hotellit    Rovaniemi
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: City Hotel

Vaikka ihan Rovaniemen keskustassa sijaitseva City Hotel onkin ollut toiminnassa jo vuosikymmeniä (oma ensivisiitti joskus 80-luvun alussa) se on ollut jotenkin isojen 'nimihotellien varjossa.

Alussa melko pieni hotelli on kuitenkin kasvanut lähes satapaikkaiseksi, hyvillä palveluilla varustetuksi majataloksi. Hinta/laatu suhde on aina ollut hyvä. Ahkerampaan matkustavan kannalta vetonauloja alusta alkaen olivat poikkeuksellisen ystävällinen palvelu ja kohtuulisen hyvä keittiö.

Ilokseni saatoin todeta ettei näitä asioita oltu unohdettu kasvaessakaan.

Arvosana hotellille:

Erittäin miellyttävä hotelli

Jenmian    16.06.2008    Rovaniemen hotellit    Rovaniemi
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2004 | Hotelli: En mainitse nimeä

Hotellihuone oli väreiltään lämpimä ja toivotti tulijansa tervetulleeksi. Sänky oli pehmeä,mukava. Samoin lakanat. Huoneessa oli kaikki tarpeellinen: tietokone,televisio,sänky,kylpyamme pesuhuoneessa yms.

Aamiainen oli loistava,hyvänmakuinen ja tarpeeksi valikoimaa.

Arvosana hotellille:

Pukki

Kesä 2006. Lähdimme kaimani kanssa Kuusamoon. Tavarat ja polkupyörät junaan. Matka hieno ja Rovaniemeltä sitten oli viimeinen matka kotiin päin. Ihmiset ystävällisiä ja neuvoja sateli miten päästä pukkia moikkaamaan. Fillarit juna-asemalla kiinni toisiinsa ja paikkuri menee säännöllisesti pukin luo. On tuo napapiiri muuttunut siitä kun viimeksi käynyt -silloin pelkkä kyltti. Nähtävää oli paljon ja tulihan sitä ostettua muistoja ja kortit piti ehdottomasti lähettää. Sitten vielä istuttiin pukin viereen ja sopotettiin salaiset toiveet ja saatiin edulliset valokuvat muistoksi.

Tänä vuonna tie vie pukin luo pojan ja ukon ollessa mukana.

-matkaaja70-

Oletko vieraillut Rovaniemellä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.