Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Rovaniemellä

husky ajelu

En pitänyt yhtään ajatuksesta, että koirat laitetaan rekeen, ja sitten ne vetää ympäri metsää, mutta kokemukseni jälkeen, huomasin, että koirat tosissaan NAUTTII vetokoirina olemisesta. Hinta oli Rovaniemellä 20 euroa, pieni lenkki. Ystävälline palvelikin oli, ja pojat viellä pyysy mehulle, ja antoi keksejäkin. kyllä ne niistä koirista pitää hyvin huolta!!

Joulupukin pajakylä

Joulupukin pajakylällä sijaitseva Husky puisto on aivan ihana, varsinkin reessä istuminen ja koirien vedettävänä oleminen on kivaa.

Joulupukin pajalla sijaitseva Husky puisto

Kannattaa käydä Rovaniemen joulupukin pajalla sijaitsevalla Husky puistossa. Osoitteesta: www.joulupukinpajakylä/huskypuisto.fi

Kannattaa mennä myös ajelulle.

Ja kannattaa myös käydä joulupukin luona.

Clarion santa claus (keskustassa) hotellin vieressä on 2 ostoskeskusta: Rinteenkulma ja samokeskus. Rinteenkulmasta löytyy myös kuuluisa LORDI-ravintola. (MM: jättimäisiä hampurilaisia koko lihalla, Rankalaisia ym.)

Pukki

Kesä 2006. Lähdimme kaimani kanssa Kuusamoon. Tavarat ja polkupyörät junaan. Matka hieno ja Rovaniemeltä sitten oli viimeinen matka kotiin päin. Ihmiset ystävällisiä ja neuvoja sateli miten päästä pukkia moikkaamaan. Fillarit juna-asemalla kiinni toisiinsa ja paikkuri menee säännöllisesti pukin luo. On tuo napapiiri muuttunut siitä kun viimeksi käynyt -silloin pelkkä kyltti. Nähtävää oli paljon ja tulihan sitä ostettua muistoja ja kortit piti ehdottomasti lähettää. Sitten vielä istuttiin pukin viereen ja sopotettiin salaiset toiveet ja saatiin edulliset valokuvat muistoksi.

Tänä vuonna tie vie pukin luo pojan ja ukon ollessa mukana.

-matkaaja70-

Oletko vieraillut Rovaniemellä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.