Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Vantaalla

Kuulosuojaimet mukaan matkatavaroihin!32

Vieras    25.02.2017    Vantaan hotellit    Vantaa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2017 | Hotelli: Rantasipi Airport

Sietämätön meteli alkaa klo 9 myös lauantaisin-- betoniporaus ja tärinä.Asiasta ei informoitu varaustilanteessa n.6vk sitten,ei varsinkaan sisäänkirjoittautuessa eikä reseptionissa osattu vastata informoidaanko vieläkään. Aamiaisella myös eri tehtävissä olevat hlökunnan edustajat aterioivat ja noutavat ruokansa asiakkaiden seassa. Lepo , lomalle lähtö tai- paluu ei tässä hotellissa ole mahdollista! Onneksi alueella on muita majoituspaikkoja.

Arvosana hotellille:

Huippuluokan lentokenttähotelli

JokuVaan    29.06.2008    Vantaan hotellit    Vantaa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Hilton

Viidentähden hotelli ihan HKI-Vantaa lentokentän vieressä. Lentokentälle pääsee hotellista suoraan tunnelia pitkin. Kallis, mutta ihanteellinen vaihtoehto kun on lähdössä reissuun seuraavana päivänä.

Arvosana hotellille:

Iloinen yllätys!

Vieras    17.05.2008    Vantaan hotellit    Vantaa
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Airport Hotel Bonus Inn

Selvästikin yksityinen hotelli, jossa todella ystävällinen palvelu, ja muutenkin mukavampaa kuin tylsissä ketjuhotelleissa. Auton sai jättää veloituksetta loman ajaksi parkkiin, hotellin minibussi vei lähtöaamuna suoraan lentokentälle. Asuimme tilavassa perhehuoneessa, jossa oli pieni minikeittiö - tosin emme sitä ehtineet käyttää kuin iltateen keittoon, sillä illallinen ravintolassa oli tosi herkullinen ja annoskoko mahtava. Monipuolinen aamiainen oli tarjolla buffetissa jo ennen varhaista 05:40 lähtöämme lentokentälle. Näköalahissit ja iso akvaario ilahduttivat perheen junioreita, me aikuiset tykkäsimme mutkattomasta tunnelmasta, siisteydestä ja hotellin rauhallisuudesta.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Vantaalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.