Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Vantaan matkakokemukset ja vinkit

Kuulosuojaimet mukaan matkatavaroihin!32

Vieras    25.02.2017    Vantaan hotellit    Vantaa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2017 | Hotelli: Rantasipi Airport

Sietämätön meteli alkaa klo 9 myös lauantaisin-- betoniporaus ja tärinä.Asiasta ei informoitu varaustilanteessa n.6vk sitten,ei varsinkaan sisäänkirjoittautuessa eikä reseptionissa osattu vastata informoidaanko vieläkään. Aamiaisella myös eri tehtävissä olevat hlökunnan edustajat aterioivat ja noutavat ruokansa asiakkaiden seassa. Lepo , lomalle lähtö tai- paluu ei tässä hotellissa ole mahdollista! Onneksi alueella on muita majoituspaikkoja.

Arvosana hotellille:

Hieno Somalia

Vieras    29.04.2011    Vantaan nähtävyydet    Vantaa

Somaliassa on hienoja nähtävyyksiä. Somaliassa on monemmoisia eläimiä esim. kameleita. No ainakin sinulla on tilaisuus ratsastaa kameleilla.

monitoimi keskus flamingo

siellä voi katsoa elokuvia,pelata hohto golfia,syödä ostella,uida.

vantaan tanssi-opisto

siellä voi harrastaa melkein mitä tanssilajia tahansa. Oikein hyvä opisto.

Jumbo,Vantaa

DoubleV97    12.08.2010    Vantaan ostokset    Vantaa

Ei ehkä Suomen suurin kauppakeskus, mutta silti yksi parhaista.

Hyvä lentokenttähotelli Vantaalla

Kultaranta    21.11.2008    Vantaan lennot & liikenne    Vantaa

Monelle matkustajalle on yöpyminen Vantaalla, ennen lennon lähtöä tai paluun jälkeen, välttämätöntä. Olisi hienoa päästä suoraan lähtevään koneeseen, tai palata kotiin suoraan kentältä, mutta kaikille eivät tarjolla olevat aikataulut riitä. Mikäli joudut yöpymään Vantaalla edelläkerrotuista syistä, ehdoton hotellivalinta on Hilton Vantaa. Hotelli joka sijaitsee lentokentällä. Tasokas paikka yöpymiseen.

Keidas ostoshelvetissä

valperi    15.07.2008    Vantaan ravintolat ja baarit    Vantaa

Vantaalle Tammistoon on kasvanut viime vuosien aikana yksi “omalaeimainen ostos-helvetti” niin kuin lankomiehellä on tapana asia ilmaista. Hehtaarihalleja vieri vieressä (Tuusulantien varrella, niin että jokainen lentokentälle menevä varmasti näkee), joskushan sinne eksyy väkisinkin.

Mutta ei syytä huoleen, yhdessä uusimmista halleista löytyy ravintola Tammi, joka iloisesti poikkeaa siitä mitä olemme tottuneet pitämään ostariravintolana. Tammi on tosi siisti, jopa viihtyisä ja ennen kaikkea laaturavintola. Ruokalista ei ole kilometrin mittainen, mutta valikoimaa joka makuun löytyy. Minun päiväni pelasti pariloitu kuha, joka olikin pitkästä aikaa oikein gourmet-tason kalaruoka jonka olen saanut kohtuuhintaan (alle 20 €). Kaiken kruunasi miellyttävä ja palvelualtis henkilökunta. Suosittelen jos kulmille osutte.

www.ravintolatammi.fi/

kansalaisen.karttapaikka.fi/...;map.y=272

Huippuluokan lentokenttähotelli

JokuVaan    29.06.2008    Vantaan hotellit    Vantaa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Hilton

Viidentähden hotelli ihan HKI-Vantaa lentokentän vieressä. Lentokentälle pääsee hotellista suoraan tunnelia pitkin. Kallis, mutta ihanteellinen vaihtoehto kun on lähdössä reissuun seuraavana päivänä.

Arvosana hotellille:

Iloinen yllätys!

Vieras    17.05.2008    Vantaan hotellit    Vantaa
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Airport Hotel Bonus Inn

Selvästikin yksityinen hotelli, jossa todella ystävällinen palvelu, ja muutenkin mukavampaa kuin tylsissä ketjuhotelleissa. Auton sai jättää veloituksetta loman ajaksi parkkiin, hotellin minibussi vei lähtöaamuna suoraan lentokentälle. Asuimme tilavassa perhehuoneessa, jossa oli pieni minikeittiö - tosin emme sitä ehtineet käyttää kuin iltateen keittoon, sillä illallinen ravintolassa oli tosi herkullinen ja annoskoko mahtava. Monipuolinen aamiainen oli tarjolla buffetissa jo ennen varhaista 05:40 lähtöämme lentokentälle. Näköalahissit ja iso akvaario ilahduttivat perheen junioreita, me aikuiset tykkäsimme mutkattomasta tunnelmasta, siisteydestä ja hotellin rauhallisuudesta.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Vantaalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.