Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Porin matkakokemukset ja vinkit

Hotel Amado

ViidakonMursu    17.04.2017    Porin hotellit    Pori
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2017 | Hotelli: Hotel Amado

Varasin hotellin ebookersin kautta aamulla ja klo 14:00 olimme hotellilla. Ulko-ovet olivat lukossa ja hotelli näytti suljetulta. Oven viereen oli jätetty paperilappu, jossa puhelinnumero, johon soittamalla onneksi saatiin henkilökuntaa kiinni. Meni noin 10minuuttia, että pääsimme sisälle ja saimme huoneen.

Sisäänkirjautuessa respassa tuntui olevan ongelma, että olin maksanut huoneen ebookersin kautta, eikä maksu näkynyt heti heille.

Huone oli siisti ja tilava. Perus hotellihuone, jossa yhden yön viettää helposti. Jos kauniita maisemia tahtoo katsella hotellinsa ikkunasta, tämä on väärä valinta. Näkymänä bussiasema, sekä muutama Porilainen räkälä. Ehdotonta plussaa annan siitä, että hotelli oli hiljainen, joko äänieristys toimi hyvin tai sitten olimme ainoat asiakkaat kyseisellä käytävällä.

Aamiainen oli aika kurja, leivät olivat kivikovia, munakokkeli suolaista jne...

Hinta oli mielestäni kova 93€/yö, muutama kymmenen euroa halvempi hinta ja hinta-laatu-suhde olisi ollut suunnilleen kohdallaan.

Arvosana hotellille:

Lentosimulaattori

Vieras    24.02.2014    Porin aktiviteetit ja harrastukset    Pori

Lähde lentämään oikean Cessna 172 -lentokoneen runkoon rakennetulla lentosimulaattorilla.

Lisätietoa:

www.lentosimulaattori.com

Spice Ice

Runotyttö    03.06.2009    Porin ravintolat ja baarit    Pori

Tilasin yhden jäätelötötterön(vaniljaa ja päärynää,nam)ja ihanan makuista oli.Pallojen koossa ei oltu nuukailtu,jäi vielä äidillikken hiukan.Mitään penkkejä tms ei ollut,harmillista kyllä.Valikoima oli melko laaja,jopa mauisteita oli harvinaisen hyvin.Kovien jätskifanien seitsemäs taivas.

Lenkkeilyä Porissa

Runotyttö    01.06.2009    Porin aktiviteetit ja harrastukset    Pori

Porissa voi hyvin lenkkeilä kirjurinluodossa,jossa on myös leikkipuisto.Tai sitten käppäilet ympäri kaupunkia ihan huvin vuoksi,saattaa löytää jopa ihan mielenkiintoisia paikkoja.

Porin Maauimala

Runotyttö    01.06.2009    Porin aktiviteetit ja harrastukset    Pori

Mukava paikka,varsinkin helteillä joilla harmi kyllä on ihan täyttä.Kioskista löytyy mukavasti purtavaa,mm suussasulavat sipsit.Löytyy myös rantatuoleja joissa voi makoilla,mutta yleensä kaikki on varattuja.Varsinaisia altaita on kolme,vauva-allas,lastenallas ja aikuisten allas jaettanu vielä hyppääjiin,kuntouimareihin jne..Aikuisten-altaassa on hyvä sukeltaa,laaja ja pohjaa mukavasti.Henkilökuntakin ihan ystävällisiä.Löytyy myös yksi iso liukumäki,joka ei kyllä ihan pahimmille hiumapäille tuo kovin paljon hauskaa.

Plussat:

-Aikuistenallas on hyvin tilava ja muutenkin mukava

-Kioski

-Henkilökunta

Miikat:

-Liukkari liian pieni

-Helteellä täynnä

Arvosana:8+

Yyterin hotelli

Runotyttö    01.06.2009    Porin hotellit    Pori
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Yyterin Hotelli

Suhtkoht mukava hotelli,rauhallista ja rannalle voi lähteä vaikka aamukävelylle.Aamiainen ei juuri miellyttänyt,tuli syötyä lähinnä kaakaota ja vastaleivottuja sämpylöitä voin kera.Jälkiruoaka olisi voinut olla jotain edes hiukan näyttävämpää kuin täytekeksi joka ei edes ollut hyvä.Mitään lasten leikkihuonetta en löytänyt,mutta pieni lukunurkka oli kiva.Juuri muuta aktiviteettia hotelli ei uimisen lisäksi tarjoa.Ihan ok yhden yön yöpymiseen.

Arvosana hotellille:

Porin Rolls

Runotyttö    29.05.2009    Porin ravintolat ja baarit    Pori

Porin Rollsissa on erittäin hyvät ateriat.(oikein ruokaateriat pistettynä muoviaskiin muoviottimilla)MaMa-ateria voisi olla samonkokoinen kun PlusMaMa ateria,turhaa rahastusta.Ihan siisti ja ok.Antaisin 8+

Oletko vieraillut Porissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.