Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Khanomin matkakokemukset ja vinkit

Hyvin hoidettu pieni hotelli

Vieras    02.04.2012    Khanomin hotellit    Khanom
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: noble night

Norjlaisen omistama siisti pieni hotelli, Sijaitsi trooppisessa puistossa, puut suojasivat kuumalta auringolta.

Lakanat ja pyyheliinat vaihdettiin joka päivä. Puistoa oli hoitamassa yksi ta kaksi miestä jotka siivosivat pudonneet lehdet pois. Uima-allas putsattiin päivittäin. Linnut konsertoivat puistossa.

Hotellin omistaja käveli päivittäin hotellin alueella ja muisti aina tulla keskustelemaan kanssani. Osaan puhua hieman norjaa.

Henkilökunta oli erittäin ystävälllistä ainakin minulle, koska he huomasivat että seurustelin usein johtajan kanssa, norjan kielellä

Hotelli sijaitsaa aivan Kwai-joen tuntumassa. Heillä oli myös proomuja, joiden päälle oli rakennettu hotellihuoneita.

Nämä huoneet olivat myös hyvin siistejä ja kauniisti sisustettuja. Niihin pääsi hotellin alueelta, portaat alas ja proomuun.

Kuukauden hinta oli n. 300€ ja siihen sisältyi myös ilmastointilaitteen käyttö.

Muuten tämä Kanchanaburi ei ole mitenkään viehättävä kylä, Jalkakäytävät täynnä kaikenlaisia esteitä, mopoja, myyntipöytiä ynnä muuta.

Arvosana hotellille:

Riipumatto viritetty palmujen väliin valkoisella rannalla, kirja kädessä ja aurinkoa nauttimaan

Vieras    02.03.2012    Khanomin muita vinkkejä    Khanom

Ihana paikka jos hakee aitoa Thaimaalaista ystävällisyyttä, rauhallisuutta, luonnon kauneutta ja mahtavia makuelämyksiä! Vain muutama hotelli ja "Kiviset ja Soraset" -tyylistä bungalow-meininkiä, 12 km valkoista hiekkarantaa, jossa muita ihmisiä ei pahemmin näy. Vaaleanpunaiset delfiinit uiskentelevat näköetäisyydellä päivittäin, livemusiikkiakin löytyy pimeän laskeuduttua. Kannattaa vuokrata menopeli - esim skootteri. Hyvää ruokaa erinomaisten vinkkien kera - asuminen, menopelin vuokraus, snorklaus, retket etc - Dusty Gecko restaurantista. Mikko alias Miki Vuori sekä kokkaa, että auttaa mielellään parhaansa mukaan kaikissa käytännön asioissa mitä mitä Khanomiin tai Thaikkuihin muuten tulee:)

DUSTY GECKO, Restaurant in Khanom

Vieras    08.01.2012    Khanomin ravintolat ja baarit    Khanom

DUSTY GECKO (Tomuinen Gecko) on ruokapaikka ja muutenkin sopivan keskeinen ravintola / infokeskus, jossa Mikko Vuori valmistaa ja tarjoilee 5 tähden ruokaa 3:n tähden hinnalla, kuten paikallislehtikin artikkelissaan raportoilokakuussa 2011. Kannattaa poiketa Mikon luona kertomassa omat ja kuulemassa Mikon kuulumisia ja esim pizzalla vaihteluksi thairuoalle. Kyllähän Mikko toki thailaisittainkin kunnon ateriat loihtii.

Hyvä ravintola

Vieras    12.03.2011    Khanomin ravintolat ja baarit    Khanom

1. Dusty Gecko on Khanomin keskustassa, pääkadun alkupäässä, sijaitseva ravintola. Jossa suomalainen keittiömestari Mikko loihtii erittäin hyvää ja edullista ruokaa. Listalta löytyy niin Eurooppalaista kuin Thaimaalaista ruokaa, ja erityisesti pihvit ovat todella hyviä. Kannattaa myös maistaa Mikon pizzoja, jos Thai ruoka välillä tympii.

Mikko tuntee seudun sekä Koh Samuin, ja häneltä kannattaakin kysyä neuvoja ja vinkkejä.Hän auttaa myös vaikkapa kuljetusten kanssa. Suositelemme lämpimästi!

Aitoutta

Vieras    31.03.2010    Khanomin muita vinkkejä    Khanom

Rauhallista, kaunista ja aitoa tunnelmaa. Voit kokea aution n. 3km hiekkarannan, jolla tallustelet yksinään. Palmuja ja taas palmuja, tuoreita hedelmiä,.Ystävällistä joskin kielitaidotonta palvelua. Khanomin keskusta on näkemisen arvoinen "hässäkkä". Yksinkertaista mutta maukasta ruokaa. Hinnat edulliset esim: olut 45 bat, Ruoka 100 bat ja ylöspäin. Torielämää kaksi kertaa viikossa. Katukeittiöstä herkullisia vartaita n. 20 bat. Taxeja hieman vaikea saada. Suosittelen skootterin vuokrausta n. 250 bat/ pvä. Vasemmanpuoleinen liikenne joka ei tuota vaikeuksia. Skootterit 125cc. Hyvä kulkuyhteys Koh Samuin saarelle , josta löydät ns. turismi helvetin. Kokemisen arvoinen paikka.

khanom

miia4    16.03.2008    Khanomin muita vinkkejä    Khanom

khanom:jos haluaa nähdä aitoa thaimaalasita "menoa" niin suosittelen lämpimästi.kielitaito paikallisilla vähän heikkoa mutta ystävällisyys on sitäkin innokkaampaa.hotelli golden beach resort aivan meren äärellä ja muita hotelleita(ei vielä) ainakaan lähettyvillä. rentottava kokemus.ja jos haluaa vauhtia ja menoa niin lautta koh samuille menee n.20min matkan päästä ja kestää 1,5tuntia.

Oletko vieraillut Khanomissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.