Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Pargassa

koukun laivalla

JARI    30.10.2009    Pargan aktiviteetit ja harrastukset    Parga

Olin kesällä -09, Pargalla ja paikka yllätti. Hienoja linnoja pari kappaletta, retki Captain hookin laivalla ( puinen " merirosvolaiva") oli elämys, delfiinit hyppi laivan vierellä musiikin pauhatessa taustalla oli hieno kokemus. Maasto on mäkistä joten on paljon rappusia joita kuljet, menet sitten linnaan, näköala ravintolaan taikka kiertelet vain kauppakujia. Isot uimarannat joista voi vuokrata vaikka polkuveneen, myös paljon muita veteen liittyviä harrastuksia on saatavilla. Kylästä lähtee pikkujuna joka kulkee tietäpitkin kauempana olevaan vanhaan linnaan, toinen linna on aivan kylän reunalla.

Parga city ja oliivipuumetsiköt ja rannnat

smauri    08.11.2008    Pargan aktiviteetit ja harrastukset    Parga

Parga on tosi kaunis, meni minne meni niin aina jotain kaunista katseltavaa, rantamaisemat tosi moni-ilmeiset. Rantaravintolat vetävät vertoja Roodoksellekin mutta ovat paljon edullisempia. Annokset kunnollisen kokoisia toisin kuin Agios Nikolaoksella jossa nykyään on vähän huijauksen makua. Pargalta kannattaa tehdä risteily myös Paxokselle joka on nähtävyys, sekä Korfulle ja sen linnoituksiin jos ei ole ennen käynyt. Ja Ali Pashan linna on ihan kiva vaikka matka sinne ja takaisin on kivoin osa tätä reissua. Ja on niin paljon muutakin että kaksi viikkoa vähintään pitää varata jos kaikki haluaa nähdä, me olimme kaksi mutta jätaimme puolet ensi kerraksi. Tämä ei ole maksettu mainos.

Oletko vieraillut Pargassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.