Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Pargassa

Ihanaa ruokaa joka ravintolassa

Vieras    17.08.2014    Pargan ravintolat ja baarit    Parga

Kiersimme Pargassa monet tavernat, grillit yms. ruokapaikat. Joka päivä sai masun täyteen edulliseen hintaan. Palvelu on ystävällistä, ruoka todella maittavaa ja tunnelma ihanan kodikas. Erityisesti hieman ennen keskustaa kun kävelee esim.Tropicalista, Elenasta tai Rezistä, löytyy loistavia tavernoita. Eivät ole tupaten täynnä ja ruoka on herkullista!

Kävimme yhtenä iltana kiinalaisessa buffetissa satamassa. Ruoka oli ihan hyvää, mutta muuten en suosittele. Näimme mainoksen, jossa luki "Chinese buffet 11,90". Oletimme tarjonnan olevan suurehko, sillä tuohon hintaan saa Suomestakin kattavan buffetin. Buffetpöytä oli todella pieni, muutamia ruokia eikä jälkiruokaa tms. Palvelu oli jotenkin nyrpeää ja kiireistä.

Olen käynyt Suomessakin puolet edullisemmin monta kertaa paremmassa buffetissa.

Ravintola Rudis, Ravintola Maistros, Blue Bar ja Bacoli Fresh

ViidakonMursu    05.08.2014    Pargan ravintolat ja baarit    Parga

Ravintola Rudis aivan Pargan satamassa (ankkurin vieressä) oli todella miellyttävä ja mukava kokemus. Ruoka oli hyvää, annokset olivat sopivan kokoiset ja hintakaan ei päätä huimannut. (Meillä alkupala, pääruoka ja juomat kahdelle hengelle n. 30e). Parvekkeelta oli kaunis näkymä merelle ja satamaan. Palvelukin oli hyvää. Jos tahtoo syödä rauhassa ja hieman "hienommin" niin suosittelen. Myös monet muut hotellimme asiakkaat joiden kanssa tuli juteltua, kehuivat ravintolaa.

Ravintola Maistros ( osoite 28Fevrouariou) oli mielestämme paras ruokapaikka Pargan keskustassa. Ravintola löytyy kun lähtee kävelemään "kauppakujaa" pitkin portaita ylös kohti linnoitusta ja kääntyy oikealle Blue Barin kohdalta, siinä on oikeastaan myös kyltti jossa opaste Maistrosiin. Ravintola on suuri, näköalat ovat pääsääntöisesti upeat kattojen yli kohti satamaa ja merta. Ruoka oli todella hyvää, ei liian kallista, kahdelta hengeltä 30euron luokkaa (kaksi lasia viiniä, vesi, suuret souvlaki ja kala annokset). Vaikka ravintola onkin iso, oli meidän mielestämme palvelu oikein miellyttävää. Suosittelen ehdottomasti! Paikka oli sen verran hienokin, että sopii myös romanttiselle illalliselle.

Blue Bar drinkki ravintola oli aurinkomatkojen ja tjäreborgin suosittelema. (Löytyy siis kun lähtee kiipeämään kohti linnoitusta, juuri ennen kuin portaat alkavat) Drinkit olivat hyviä, tehty tuoreista hedelmistä ja vaihtoehtoja oli paljon. hinnat olivat 7-10e luokkaa per juoma, joten kallistahan se oli. Paikka oli myös kovin pieni ja paikallisten suosiossa, joten illalla siellä oli jopa ahdistavan ahdasta. Paikka aukesi klo 18 ja oli kolmeen saakka yöllä auki. Itse kävimme siellä noin 19 aikoihin muutamalla, ennen kuin väkeä alkoi olla liikaa. Myös lapset olivat tervetulleita baariin ja heille oli omia erilaisia drinkkejä.

Bacoli Fresh oli pieni kahvila/cocktail baari satamassa. Jos olit Hotelli Bacolin asiakas, sait drinkit euron halvemmalla. Drinkit olivat hyviä, noin 6e kappale, myöskin tuoreista raaka-aineista. Bacoli Freshistä sai myös kahvia sekä jotain pientä purtavaa, esimerkiksi toasteja. Rauhallisempi kuin moni muu kahvila/drinkki paikka ja kaunis näkymä satamaan. Meiltä jäi paikka aluksi huomaamatta, sillä se tuntui katoavan vieressä olevan ravintolan ja erään toisen kahvilan väliin. Suosittelen lämpimästi tätä pientä kahvilaa, palvelu oli ystävällistä ja hinnat kohdillaan.

Parga

Vieras    10.06.2012    Pargan ravintolat ja baarit    Parga

Pargaan tekee mieli palata takaisin.

Kaunis, pieni, idyllinen ja lämmin paikka. Ihmiset ystvävällisiä ja lämpimiä, huolehtivat asiakkaistaan. Ruoka hyvää, maisemat kauniit, vesi kirkasta, suloiset pikkukivirannat.

Suosittelen ehdottomasti hieman ylempänä sijaitsevaa Blue Bar:ia, jossa henkilökunta mukavaa ja huolehtivaista. Myös baari on kaunis parvekkeellisella näköalallaan. Jätimme osoitteemme heidän vieraskirjaansa ja lähettivät jopa joulukortin vuoden lopussa.

Toinen suosittelemani baari oli alempana kujalla ja siellä soi rocki koko illan. Toisinaan Ouzoa tarjottiin kaikille tiskin ääressä oleville asiakkaille. ;)

Bargaan tkee mieli palata takaisin.

Loistavia Baareja ja tavernoja!!

Jäppinen    08.08.2009    Pargan ravintolat ja baarit    Parga

Kahden viikon reissumme aikana tuli monissa ravintoloissa ja baareissa käytyä! Pargan ranta bulevardi on täynnä toinen toistaan tunnelmallisempia kreikkalaisia ravintoloita. Yksi hyvä oli Bacchos niminen kreikkalainen taverna, joka oli aina tupaten täynnä. Kohteliaat ja hauskat kreikkalaiset herrasmiehet tarjosivat talon puolesta juomat, jos jaksoi odottaa muutaman minuutin vaikka pienellä muurilla istuskellen. Ruoka täälä oli ihan parasta, varsinkin sovlaki ja tzatsiki jäivät mieleen. Muutaman kerran pyysimme heiltä tzatsikia mukaan hotellille : Saimme ison paketin sitä ja kaiken ilmaiseksi!

Baareista suosikisemme muodostui il Posto. Se oli kokonaan pinkki; Pinkin kristallikruunut, sohvat, tuolit, seinät... Se oli aivan ihana! Tarojilija ja ilmeisesti paikan omistaja oli hieman tuhdimpi täti, joka aina iloisesti tervehti meitä ja toi lisää snackseja. Hän otti myös mieluusti valokuvia perheestämme kamerallamme. Pirtelöt, jäätelöannokset, drinkit ja tietysti olut oli ihan parasta!

Toinen baari joka jäi hyvin mieleen oli Kastro. Se sijaitsi korkealla Vuoren rinteessä, lähellä venetsialaista linnoitusta. Sinne pysähdyimme usein hörppäämään jonkinlaista virvoketta jos olimme matkalla Valtokselle tai sieltä takaisin.

Parasta Pargassa

Vieras    31.07.2009    Pargan ravintolat ja baarit    Parga

Olimme juhannuksen jälkeen 3 viikkoa Two Brothers hotelissa. Hotelli haisi homeelle, muuten OK, isäntä erittäin ystävällinen. Kävimme päivittäin kahvila Meetingissä ouzolla ja retsinalla. Joka kerta tuli mezelautanen eteen veloituksetta parhaimmilla kerroilla kaksikin lautasta. Kävimme useissa eri ravintoloissa, mutta Bacchos

oli selvästi paras. Hinnat olivat kohtuulliset, annokset isoja ja erittäin hyviä ja palvelu ehdottomasti parasta mitä olemme ikinä kohdanneet missään.

Lähdemme syyskuussa uudestaan pojan perheen kanssa, 5kk:n ikäinen Veera mukana.

Parga oli muutenkin verrattuna moniin turistikohteisiin edullinen paikka.

Parga bar

Eme    07.04.2009    Pargan ravintolat ja baarit    Parga

Syrjäinen, ei kovin helposti löydettävä välttämättä, pieni, mutta hyvin kodikas. Halvimmat hinnat alkoholeissa Pargassa.

Tämä baari tuli hyvin tutuksi lomillani pargassa.Viihdyin todella hyvin siellä iltaa istuen.

Muita turisteja ei juuri näkynyt, paikallisia vain, mutta en minä niin välitäkään muista turisteista.

Siellä kävi muutamana iltana eräs vakioturisti Serbiasta merirosvovaatteineen laulamassa ja tanssimassa kera tamburiinin. todella hauska mies.

Poistui aina illan päätteeksi moottoripyörällään.

Suosittelenkyllä käväisemistä kyseisessä kuppilassa. En sitten tiedä onko monen mieleen, minun mieleeni oli.

Oletko vieraillut Pargassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.