Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Pargan matkakokemukset ja vinkit

Pieni kiva hotelli

Vieras    29.09.2019    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2019 | Hotelli: Tropical

Tropical on ainakin meille se sopivin majapaikka Pargassa. Noin 300 metriä kylälle eli siihen mistä keskusta alkaa. Tropicalissa on vain 20 huonetta eli sekä tilavia yksiöitä että kaksioita. Saadaan aina sama vakihuone kun on oltu Tropicalissa jo 20 kertaa.

Arvosana hotellille:

Ihana Parga

Vieras    20.08.2019    Pargan nähtävyydet    Parga

Pargasta on tullut se oma lomakylä maailmalla. Viehättävä kylä ,rauhallinen. Löytyi myös kiva majapaikka eli huoneistohotelli Tropical. On sopivan matkan päässä kylän ytimestä. Parasta Pargassa in se ettei se ole mikään bilehelvetti. Hotelli on rauhallinen, vain noin 20 huonetta. Allasalue on kiva. Oliivilehdot ympärillä on lähes parasta. Jo 20 kertaa on kylässä oltu eikä loppua näy. Kreikkaa kierrettiin aiemmin eri saarilla. Kivaa oli sekin mutta nyt on pakko päästä Pargaan vuosittain.

Kiva huoneistohotelli

Vieras    05.06.2019    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2018 | Hotelli: Tropical

Juuri itselle sopiva majoitus joka ei ole ihan kylän ytimessä. Ympärillä oliivilehtoja ja paikallista asutusta. Lähellä myös kauppoja sekä muutama taverna. Tropicalilla on oma vakiasiakaskuntansa. Huoneet siistitään päivittäin. Emäntä on miellyttävä.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen hotelli kivalla uima-altaall

Vieras    16.08.2018    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2018 | Hotelli: Tropical

Erinomainen hinta-laatusuhteeltaan, pieni hotelli noin kilometrin päässä vanhan kaupungin keskustasta. Uima-allasalue oli siisti ja mukava. Baarista sai ostettua edullisia juomia ja pientä purtavaa. Parin sadan metrin päästä löytyy pieni marketti, josta sai ostettua eväitä hotellihuoneeseen. Emme kaivanneet ollenkaan hotellin omaa aamiaista, sillä oli mukavampi syödä omalla kolmannen kerroksen parvekkeella ihaillen vuoristomaisemaa.

Meidän huoneistossa oli erillinen makuuhuone ja olkkari-keittiö sekä kaksi parveketta. Sängyt eivät ole välttämättä ne parhaimmat, mutta mitään Tempurin patjaa tämän hintatason hotellilta tuskin voi odottaakaan. Hyvin nukuimme silti. Keittiössä on hella (ei uunia), mikro sekä kaikki tarvittavat keittiövälineet. Pyyhkeet ja lakanat vaihdettiin joka päivä. Siivous pelasi tässä hotellissa erinomaisesti.

Hotellista on lyhyt matka joka puolelle, silti hyvin rauhallisella paikalla. Itse en varaisi hotellia liian läheltä keskustaa melun vuoksi (vaikka Parga ei mikään bilemesta olekaan). Eli sijainniltaan tämä hotelli mielestäni erinomainen, jos haluaa nukkua täydellisessä hiljaisuudessa.

Sadan metrin päästä löytyi Perivoli-niminen ravintola, jonka liharuoat ainakin veivät kielen mennessään. Ravintola tuntui täyttyvän seiskan jälkeen, eli suosittelen joko varaamaan pöydän tai mennä ajoissa paikalle.

Tropicalista ei ole oikeastaan mitään huonoa sanottavaa siihen nähden, mitä siitä maksoimme. Oikein sympaattinen hotelli! Ilmastoinnin maksullisuus tuli meille yllätyksenä (mutta vain, koska en ollut tajunnut sitä ennen matkaa tarkistaa). Ilmastointi maksoi viikolta 63€.

Arvosana hotellille:

Se ei ole mitään turisti hotelli

Vieras    10.07.2018    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2017 | Hotelli: Dougias

Erittäin huono DAUGIAS niminen paimen talo ei pysty oleskelaman haisee Liikanen huoneen sisällä ei mitää monessa paikassa ei ole hinnta lappu monessa ravintolassa erilainen hinnat kallista joku kahvilassa amulla kahvikuppi 2euro illalla 3euro.tosi pieni paikka tunnti riittää saamaan selvää pargan keskustassa ihan erilainen paikkaa verrattuna rhodes tai Kreeta.ainoa mikä on hyvä VALTOS beac.

Arvosana hotellille:

Elokuun lopulla Pargassa

mlaakko9    09.09.2015    Pargan muita vinkkejä    Parga

Vajaa viikko sitten kotiuduttiin Pargasta ja nyt on varmaan aika arvioida, kun vielä jotain muistaa.

Hotelli Valtos Beach oli sitä mitä odotettiin.

Huone kohtalainen, sänky hiukan liian kova.

Palvelu todella ystävällistä kautta linjan siivoojista johtoon asti.

Esim. sähköpostilla tekemäämme kyselyyn, onko hotellissa asiakkaille allas / rantapyyhkeitä, tuli vastaus parissa tunnissa.

Hotellilla oli pyyhkeitä, vastoin matkatoimiston prosyyrissä ollutta tietoa.

Aamiainen ei erottunut millään lailla muista kokemistamme hotelliaamiaisista, ei parempaan eikä huonompaan suuntaan, olimme siis tyytyväisiä.

Hotellissa söimme päivällistä ainoastaan kaksi kertaa, eikä ruoka ollut pettymys.

Kaupungin ruokapaikat tuli kahden viikon aikana kierreltyä ja ei oikeastaan missään petytty ja harvemminhan kreikkalaiseen ruokaan pettyy:)

Maisemat ovat ihan upeat ja todettiinkin paikan olevan ehkä kaunein missä olemme lomailleet koskaan.

Ulkoiluun erittäin sopiva ja mukavan haasteellinen maastonmuodoiltaan.

Retket Meteoran luostariin, pashan linnoitukseen ja laivalla Korfulle ihan OK, eritoten Meteoran luostaria suosittelen, paitsi korkeanpaikan kammoisille:)

Kuitenkin jäi tunne, että taisi jäädä ainoaksi kerraksi tämä matka Pargaan.

Emme mitään bilehileitä vaimoni kanssa ole, mutta vähän unelias paikka meidän makuumme.

Varmaan oivallinen paikka rantalomailuun panostaville ja etenkin lasten kanssa matkustaville.

Parga paikkana hyvä, mutta me ei taidettu olla Pargaa varten.

Ehkä sitten jos lapsenlapsia joskus saamme, viemme heidät sinne.

Ihanaa ruokaa joka ravintolassa

Vieras    17.08.2014    Pargan ravintolat ja baarit    Parga

Kiersimme Pargassa monet tavernat, grillit yms. ruokapaikat. Joka päivä sai masun täyteen edulliseen hintaan. Palvelu on ystävällistä, ruoka todella maittavaa ja tunnelma ihanan kodikas. Erityisesti hieman ennen keskustaa kun kävelee esim.Tropicalista, Elenasta tai Rezistä, löytyy loistavia tavernoita. Eivät ole tupaten täynnä ja ruoka on herkullista!

Kävimme yhtenä iltana kiinalaisessa buffetissa satamassa. Ruoka oli ihan hyvää, mutta muuten en suosittele. Näimme mainoksen, jossa luki "Chinese buffet 11,90". Oletimme tarjonnan olevan suurehko, sillä tuohon hintaan saa Suomestakin kattavan buffetin. Buffetpöytä oli todella pieni, muutamia ruokia eikä jälkiruokaa tms. Palvelu oli jotenkin nyrpeää ja kiireistä.

Olen käynyt Suomessakin puolet edullisemmin monta kertaa paremmassa buffetissa.

Ihana ja rauhallinen hotelli

Vieras    17.08.2014    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Tropical

Palasimme juuri Pargasta, huoneistohotelli Tropicalista. Tropical on pieni, rauhallinen ja kodikas. Hotellista löytyy ainoastaan 18 huoneistoa. Lapsiperheille ja rauhaa rakastaville Parga ja erityisesti Tropical on loistava valinta.

Siivous pelaa päivittäin, huoneet ovat tilavia ja valoisia ja hotelli itsessään on erittäin turvallinen. Hotellia pitää nainen luultavasti perheensä kanssa. Respaa ei sinänsä ole, vaan omistaja hoitaa baaria ja samalla häneltä voi kysyä mitä mieleen juolahtaa. Allas ja -baari sulkeutuu klo 19.

Tropicalin merivesiallas virkistää helteisenä päivänä ja baari tarjoaa pientä suolaista syötävää ja virkistävää juomaa tosi edulliseen hintaan.

Palaan ehdottomasti joskus Pargaan ja Tropicaliin. :)

Arvosana hotellille:

Ali Pashan linnoitus ja mini-juna

ViidakonMursu    07.08.2014    Pargan nähtävyydet    Parga

Lähdimme käymään Ali Pashan linnoituksella, joka kohoaa 400metrin korkeudessa Pargasta ehkä noin 6 kilometrin päässä. Itse olen sen verran pelkuri auton/skootterin vuokrauksen kanssa, joten menimme sellaisella mini-junalla, joka lähti Krioneri beachin edestä. Reissu kesti 2tuntia ja maksoi aikuisilta 8e lapsilta 6e.

Varoituksen sana minijunasta. Junaan ei voinut ostaa etukäteen lippuja (niinkuin esimerkiksi Kreetalla) vaan lippuja piti olla jonottamassa puolisen tuntia ennen junan lähtöä. Järjestely oli aivan naurettava, sillä tästähän ei ollut missään erikseen mainintaa ja hankalaltahan se tuntui mennä odottelemaan junaa ja toivoa että paikkoja olisi vielä jäljellä. Ensimmäisellä kerralla me emme saaneet lippuja, toisena päivänä sitten onnisti.

Ali Pashan linnoitukselta aukesi upeat näkymät. Lefkas, Paxos, Antipaxos sekä Korfun saaret näkyivät linnoitukselta. Linnoitus itse oli kohtuu ok kunnossa, sillä se on rakennettu joskus 1800-luvun puolivälissä (ellen väärin muista) ja näyttävä sekin oli. Suosittelen menemään paikan päälle käymään joko autolla tai sitten tuolla junalla. Lasten kanssa tuo juna on varmasti ihan hauska.

Ravintola Rudis, Ravintola Maistros, Blue Bar ja Bacoli Fresh

ViidakonMursu    05.08.2014    Pargan ravintolat ja baarit    Parga

Ravintola Rudis aivan Pargan satamassa (ankkurin vieressä) oli todella miellyttävä ja mukava kokemus. Ruoka oli hyvää, annokset olivat sopivan kokoiset ja hintakaan ei päätä huimannut. (Meillä alkupala, pääruoka ja juomat kahdelle hengelle n. 30e). Parvekkeelta oli kaunis näkymä merelle ja satamaan. Palvelukin oli hyvää. Jos tahtoo syödä rauhassa ja hieman "hienommin" niin suosittelen. Myös monet muut hotellimme asiakkaat joiden kanssa tuli juteltua, kehuivat ravintolaa.

Ravintola Maistros ( osoite 28Fevrouariou) oli mielestämme paras ruokapaikka Pargan keskustassa. Ravintola löytyy kun lähtee kävelemään "kauppakujaa" pitkin portaita ylös kohti linnoitusta ja kääntyy oikealle Blue Barin kohdalta, siinä on oikeastaan myös kyltti jossa opaste Maistrosiin. Ravintola on suuri, näköalat ovat pääsääntöisesti upeat kattojen yli kohti satamaa ja merta. Ruoka oli todella hyvää, ei liian kallista, kahdelta hengeltä 30euron luokkaa (kaksi lasia viiniä, vesi, suuret souvlaki ja kala annokset). Vaikka ravintola onkin iso, oli meidän mielestämme palvelu oikein miellyttävää. Suosittelen ehdottomasti! Paikka oli sen verran hienokin, että sopii myös romanttiselle illalliselle.

Blue Bar drinkki ravintola oli aurinkomatkojen ja tjäreborgin suosittelema. (Löytyy siis kun lähtee kiipeämään kohti linnoitusta, juuri ennen kuin portaat alkavat) Drinkit olivat hyviä, tehty tuoreista hedelmistä ja vaihtoehtoja oli paljon. hinnat olivat 7-10e luokkaa per juoma, joten kallistahan se oli. Paikka oli myös kovin pieni ja paikallisten suosiossa, joten illalla siellä oli jopa ahdistavan ahdasta. Paikka aukesi klo 18 ja oli kolmeen saakka yöllä auki. Itse kävimme siellä noin 19 aikoihin muutamalla, ennen kuin väkeä alkoi olla liikaa. Myös lapset olivat tervetulleita baariin ja heille oli omia erilaisia drinkkejä.

Bacoli Fresh oli pieni kahvila/cocktail baari satamassa. Jos olit Hotelli Bacolin asiakas, sait drinkit euron halvemmalla. Drinkit olivat hyviä, noin 6e kappale, myöskin tuoreista raaka-aineista. Bacoli Freshistä sai myös kahvia sekä jotain pientä purtavaa, esimerkiksi toasteja. Rauhallisempi kuin moni muu kahvila/drinkki paikka ja kaunis näkymä satamaan. Meiltä jäi paikka aluksi huomaamatta, sillä se tuntui katoavan vieressä olevan ravintolan ja erään toisen kahvilan väliin. Suosittelen lämpimästi tätä pientä kahvilaa, palvelu oli ystävällistä ja hinnat kohdillaan.

Bacoli Hotelli

ViidakonMursu    05.08.2014    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Bacoli

Hotelli oli kohtuu hyvällä paikalla, joka paikkaan oli aika lailla lyhyt matka. Satamaan ja Krionerin rantaan ei ollut kuin muutaman minuutin kävelymatka, linnoitukselle pääsi myös todella näppärästi tallustelemaan.

Bacolin henkilökunta oli uskomattoman ystävällistä, jäi suorastaan haikea olo kun lähdettiin Pargasta.

Aamiainen oli samanlainen perus pienen hotellin aamiainen : Leipää. kinkkua, juustoa, kreikkalaista jugurttia, muroja, kahvia, mehua.... Ei erikoinen mutta kyllä sillä pärjäsi :)

Hotellin allasbaarista saa tilattua myös toasteja, pizzaa ja muutamia salaatteja ruuaksi jos ei jaksa lähteä pidemmälle päivällä.

Uima-allas oli yllättävän syvä, huomasin myös lasten altaan olevan jonkun verran syvempi mitä aiemmin olen nähnyt.

Siivous kävi joka päivä, kannattaa varautua siihen, että toisena päivänä huone on siivottu jo ennen klo 15, toisina päivinä vasta 16 aikaan, tuolla kun ei nuo kellon ajat välttämättä niin suuria merkitse.

Ilmastointi ja tallelokero yhdessä kustantivat viikolta 55€ (ja summa maksettiin vasta lähdön yhteydessä). Nämä löytyivät parvekkeellisista kaksioista, olin ymmärtävinäni että hotellissa olisi ollut myös tarjolla yksiöitä, mutta niissä ei ollut parveketta, ei ilmastointiin tai tallelokeroon mahdollisuutta.

Hotellin lähellä oli pieni, pikkuisen nuhjuinen minigolf-rata, käytiin kerran pelaamassa, ehkä lapset viihtyy siellä paremmin kuin aikuiset.

Suoraan sanottuna lähes kaikki oli hotellissa oikein ihanaa ja homma toimi. Itse kärsin hotellin huonosta äänieristyksestä. Olimme huoneessa 108, se on alakerrassa käytävän varrella, ja joka ikinen ääni kuului ovesta läpi. Ilmeisesti ongelma oli vain alakerrassa, koska erään pariskunnan kanssa keskustellessani kävi ilmi, että he eivät olleet häiriintynyt mistään, heillä oli toisessa kerroksessa huone. Muuten olisinkin paukauttanut 5tähteä hotellille mutta, äänieristys vei nyt kyllä yhden :)

Suosittelen Bacolia sen sijainnin, ystävällisen palvelun ja siisteyden puolesta :)

ps. Hotellissa ei käynyt luottokortit maksuvälineenä!

Arvosana hotellille:

Ihana Parga

Vieras    24.02.2014    Pargan muita vinkkejä    Parga

Parga on juuri sopiva perhelomakohde. Viime kesänä olimme tyttärien 11-v ja 3-v kanssa ja ensi kesän matka samaan paikkaan varattu! Suosittelen ihanan pientä idyllistä Pargan kylää ihmisille, jotka eivät halua bilettää reissullansa, vaan hakevat rauhaa ja hyvää ruokaa. Ja se kreikkalainen ruoka... :)

Pargan "biletys"

Vieras    20.09.2012    Pargan muita vinkkejä    Parga

Tässä on nyt korjattava joidenkin mainostamaa Pargan "biletystä ja tanssipaikkojakin löytyy" informaatiota. EI LÖYDY.

Ei ainakaan mitään sellaista mitä ns. bileillä tarkoitetaan. Ibiza todella kaukana. Joten jos olette lähdössä bilereisulle älkää vaivautuko, löytyy paljon parempia paikkojakin.

JOS taas olette lähdössä viettämään romanttista lomaa sen oman rakkaimman kanssa, niin siihen tämä pieni kalastajakylä on omiaan. Osin Pargan viehatys piileekin siinä, että sieltä puutuvat täysin nuo ihanat öykkäröivät ja räyhäävät peffanpaljastelija britit :)

Viikon romanttisen loman hakijoille erittäin varteenotettava vaihtoehto. Suosittelen!!!

Alounaki beach

Vieras    23.08.2012    Pargan muita vinkkejä    Parga

Kävin kaverini kanssa Pargassa viime heinäkuussa, ja tykättiin Pargasta paljon! Ravintolatarjontaa oli vaikka millä mitalla ja drinksupaikkojakin löytyi. Ainoastaan tanssipaikkaa jäimme kaipaamaan, sillä sellaista ei Pargasta löytynyt, vaikka paikallisilta kysyttiin useaan kertaan. Gyros-pitat oli Pargassa halpoja (2-2,5 euroa), taivaallisen hyviä ja täyttäviä! Jos haluaa syödä vähän hienommin, suosittelen rinteessä lähellä Venetsialaista linnoitusta sijaitsevaa Avra-ravintolaa. Maisemat oli upeat, ruoka täydellistä ja palvelu ystävällistä :) Lisäksi se saa plussaa siitä, että alkuillasta (seitsemän kahdeksan aikaan) siellä ei ollut juuri muita asiakkaita kuin me.

Pargan läheisyydestä löytyy useita upeita rantoja. Vuokrattiin skootteri pariksi päiväksi, ja ajettiin Pargasta pohjoiseen päin, mistä löytyi aivan mieletön ranta! Sellainen, kun Alounaki beach, oli poukamassa kallioiden suojassa sijaitseva luonnonranta hienolla hiekalla. Muita palveluja ei ollut, kuin pieni asuntovaunu, josta oli tehty kioski. Kannattaa ottaa oma päivävarjo mukaan, jos keskipäivän aurinko tuntuu liian polttavalta.

Licchnos beach oli myös hieno. Sinne pääsi valtavan kukkulan yli patikoimalla tai vaikka venetaksilla. Huonokuntoisille en patikointia suosittele. Venetaksi oli kokemuksen arvonen maisemien ollessa jälleen hienot!

Suosittelen Pargaa kohteena erityisesti pariskunnille sen romanttisuuden vuoksi, mutta ei se huono kohde ole kellekkään matkaajalle!

Nyt olenkin lähdössä uudestaan Pargaan perheen kanssa syyskuussa. Ei malta kauempaa pysyä poissa ;)

paras hotelli Pargassa

Vieras    27.06.2012    Pargan hotellit    Parga
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Achilleas

Achilleas on paras hotelli Pargassa. Olemme olleet Pargassa jo 5 kertaa. Acropolis , Magdas , Bacoli ovat olleet kaukana Achilleaksen tasosta.

Aamianen hyvä ja henkilökunta super mukavia. Aamiaista laittava (kotka) ei todellakaan vahdi ja hymyilee mielyttävästi jopa tuo aurinkoterassille kahvia lisää.

Huone mahtava lisänä merinäköala. Jos ei ole valmis maksamaan huoneesta niin sitä saa mitä tilaa.

Achilleaksessa kaikki pelaa. Lähtöpäivänäkin saimme pitää veloituksetta huoneen aina klo 19 asti.

Kiitos mahtavasta lomasta Achilleas ja Patga

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Pargassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.