Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Lefkaksella

Nidrin ravintola No menu / Ta Kalamia

Vieras    06.11.2014    Lefkaksen ravintolat ja baarit    Lefkas

Menimme kokeilemaan paikallisen vinkin perusteella tätä ravintolaa, jossa ei siis ole normaalia ruokalistaa. Valita voi ryhmistä, jotka oli muistaakseni liha,kala, kasvis, merenelävät, kana (?). Tämän valinnan jälkeen saat siis yllätysmenuun, alku ja pääruoka, jälkiruoka ei tainut ateriaan kuulua. Tilasimme mieheni kanssa kasvis ja kanaversiot. Alkusalaatti oli oikein hyvää, mutta seuraavasta kasvispastana tarjoillusta annoksesta löytyi kananluita! Myös miehelleni pääruuoaksi tullut varsinainen kana-annos vaikutta hyvin paljon siltä, että se oli joko koottu aiemmista, jo kerran pöytiin tarjoilluista annoksista tai sitten joku oli yhden kerran aloittanut annoksen syömisen..

En tiedä ovatko auki kaudella 2015 mutta en todellakaan suosittele käymään. Harmi sisänsä, paikka puutarhoineen ja sisustuksineen oli todella kiva, erilainen mitä ravintola yleensä Kreikassa. Tässä paikassa tuli hyvin ilmi, ette kaikista ole kokeiksi tai ravintoloitsijoiksi..

Ravintola Apollon

Kerde    03.06.2010    Nidrin ravintolat ja baarit    Nidri

Hyvää ruokaa ja hyvin ystävällistä henkilökuntaa! Kättelivät tullessa ja mennessä ja muistivat hirveän hyvin uudet ihmiset ja sen mitä edellisenä päivänä oli puhuttu yms. Jos moussakaa Nidrissä syö, niin täällä ehdottomasti!

Oletko vieraillut Lefkaksella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.