Puerto Ricon matkakokemukset ja vinkit: Sivu 3

normi halpa hyvä hotelli

natz    24.01.2011    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Hartaguna

Hotelli ihan perus mutta näkymät hyvät.Kunto kovilla kun se sijaitsee korkealla.Muuten ihan ok hotelli.

Arvosana hotellille:

Turistihelvetti

Vieras    22.01.2011    Puerto Ricon muita vinkkejä    Puerto Rico

Olin viime talvena Puerto Ricossa ja täytyy sanoa oli kyllä hirvein paikka missä olen eläissäni käynyt! Tiedän, että Kanarialla on paljon näitä turistikyliä, mutta en osannut edes kuvitella, että noin järkyttävä paikka voi olla olemassa.

Oli myös ensimmäinen kerta kun en lomareissulla ottanut edes valokuvia, kun ei ollut mitään nähtävää eikä kuvattavaa! Täysin turisteille tehty paikka, espanjaa ei edes kuule missään, ainoastaan suomea, ruotsia, saksaa, englantia... Iso "ostoskeskus", jossa myydään vain turistikrääsää, ei mitään kunnon kauppoja. Yritimme etsiä kivaa kahvilaa, jossa saisi hyvää aamiasta, mutta kaikki ravintolat tarjosivat vain englantilaista aamiaista ja siitä varmaan viittä eri variaatiota! Aurinkomatkojen esite antoi paikasta ja hotellista TÄYSIN erilaisen kuvan.

Kodikas pikku hotelli

Vieras    27.12.2010    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Hartaguna

Kiva pienempi hotelli korkeammalla paikalla. Otimme lisämaksusta paremman huoneen ja se oli uusittu tosi hyvä huone. Aamiaista ei hotellilla ollut, teimme sen itse aina niin tuoreista sämpylöistä joita hotellin alakaupassa myytiin. Mukava isäntä hotellissa ja hän puhuikin monia kieliä. Halusi puhua suomea vaikka itse puhuin englantia. Ainoa kunnon miinus metelistä joka kuului ainakin "laakson" puoleisiin huoneisiin voimakkaasti yöaikaan. Menisin toistekkin. Sopii esim kaveriporukoille tms mutta ei lapsiperheille. Hotellissa hyvä uima-allas.

Arvosana hotellille:

JOKER.

Vieras    08.12.2010    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Vieläkö Joker disco/yökerho on hengissä? Tuli pörrättyä Ricossa 1990, nyt matkakuume päällä! Hieno paikka!

Mukava paikka

Vieras    29.11.2010    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: casablanca

Teimme kuten kunnon suomituristit ainakin, eli löydettyämme juuri meille täydellisen ajankohdan (tammikuu), paikan ja hotellin, kävimme siellä kaksi kertaa peräkkäin - ja tämä paikka on siis hotelli Casablanca Puerto Ricossa. Rauhallinen hotelli, mukava henkilökunta, siistit huoneet, järjettömän hyvä aamiainen lautasille paistettavine munineen ja pekoneineen.. hyvällä paikalla, isolta parvekkeelta kelpasi päiväsäpinöiden jälkeen katsella auringonlaskua, nappailla hunajarommia ja laitella itseään illlalliskuntoon. Yläostarilla ei käyty kertaakaan (siis 2 x viikon reissuilla), mutta alaostarin toinen toistaan paremmat ruokaravintolat kyllä tulivat tutuiksi. Amadores ja Mogan koluttiin myös huolella, ihania paikkoja molemmat. Toki myös pakolliset suomibaarit katsastettiin, ja molemmissa oli meno kuin suomalaisissa lähiöbaareissa: naamat pitkänä juodaan ylihintaisia juomia ja kuunnellaan synkkiä karaokebiisejä surkeasti laulettuna - tyttööööniii nuooooooriiiii tai teiiiiin sulle koootiiiviiiiniiiin... Nou tänks, siirryttiin Pianobarin mahtavaan meininkiin jossa pianisti soittaa ja laulattaa koko maailmalle tuttuja menobiisejä, laulamaan voi myös tulla kuka uskaltaa ja porukka tanssii pöydillä ja laulaa mukana.

Ainoa torakka nähtiin epäsiistin Ulvovan myllärin vessassa, kukaan ei pakottanut ostamaan mitään ja mitä ostettiin, saatiin edullisesti. Kelit olivat upeat, päivisin 25-30 astetta joka päivä, illat viilenivät jopa 12-15 asteeseen. Molemmat reissut onnistuivat täydellisesti, paikka oli juuri sopivan laiskanpulskea meille jotka vain halusimme lämpimään ottamaan rennosti ilman raivokkaita yökerhobiletyksiä, museokierroksia tai ostoshysteriaa. Ja jos vain onnistuu, tulevana talvena mennään taas.

Arvosana hotellille:

elektroniikkaaa....

sinikkau    23.11.2010    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Joo, 20 vuoden kokemuksella sanoisin, että älkää ostako mitään elktron, kameroita, videoita tai nauhureita ym laitteita Kanarialta . Kaupassa käy usein niin,e ttä sulle näytetään hyvää ja sitten aihdetaan tuotetta pikapikaa edessäsi, kaikkea kehutaan, mutta huonontavat tavaraa.. oikeasti ne myy krääsää ja haluavat sen ensin tarjoaman kalliin hinnan. Näin meitä huijattiin ekan kerran. Tuote vaihtui ihan halpaan, mutta maksoimme siitä kalliista! ja voi meitä pässejä! Kerran sitten ihan tahallani kiusasin yhtä kauppiasta, otin tosi kalliita aina välillä käteeni ja sanoin maksavani puolet hintaa... no lopuksi suuttui ja heitti meidät pois, ja huusi lopuksi "haistakaa vittu suomalaiset". Ja keskt monta vuotta, että mentiin Espanjaan! Tämä oli sama kauppias, joka huijasi meitä muutamaa vuotta aikaisemmin.

Ja toreilla muka myydään kultaa, se ei ole mitäään kultaa nähnytkään, se on värjättyä rautaa.

Ja mausteet, ne eivät ole kaikki oikeita mausteita, esim pippurit ovat ihan samaa kaikki, he vaan värjäävät ne punaiseksi ja vihreiksi. Pohjalla sama musta pippuri, liukenee värit keittoon!

meson canario

aivan loistava ruokapaikka,ystävällinen henkilökunta.paikallisten suosima.ainoa miinus vessa joka oli jyrkkien portaiden alla jossa jumalattoman kuuma,ainoat torakatkin tuli siellä nähtyä.mutta ruoka aivan loistavaa ja edullista!!!

ULVOVA MYLLÄRI

Vieras    17.03.2010    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Kävimme kyseisessä ravintolassa maaliskuussa 2010.Kiertäisin sen kaukaa vastaisuudessa.Rähjäisin röttelö koko satamassa ja ruokakaan ei ollut kehutun arvoista.

Video- ja kamerakaupat

Vieras    13.02.2010    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Kamerakauppiaat hanakasti kimppuun myymälöidensä edustalta , ensin videokamera maksaa 85 euroa , sitten 50 € ja luki luki kuinka hyvä kuva tulee . Lopuksi saisit kameran vain 10 eurolla mutta pakkomyynti jatkuu useamman henkilön toimesta . Jätä nämä ososkeskuksella olevat elektroniikka- ja kameraliikkeet väliin niin ei tule pettymyksiä. Oppaissa kehutaan Visanti ketjua , siitä ei kokemusta Puerto Ricossa mutta Inglesissä pikainen visiitti liikkeeseen oli pettymys siellä tyrkytettiin heti vaikka olisit rauhassa halunut katsoa. En ostaisi vaikka kuinka halvalla saisin.

Siisti , hyvä sijainti

Vieras    13.02.2010    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Marina Suites

Hotelli hyvällä paikalla pursiseuran läheisyydessä. Hyvät näkymät kauas merelle ja vuorille.

Ostoskeskukselle noin 1,5 km kävelymatka.

Paljon ravintoloita joihin houkutellaan sisälle.

Hotellin illallista kannattaa kokeilla , eri ruokateemat joka ilta vain 15 € . Siisti ja hyvä palvelu.

Aasialainen illallinen pieni pettymys.

Retkipysäkiltä tunnelin läpi ja mäkeä ylös, pieni kauppakeskus jossa muutama hyvä ravintola.

Arvosana hotellille:

Ruokamyrkytys Ricosta sekä hyvä hajuvesikauppa

Vieras    05.02.2010    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Marraskuussa 2009 olimme viikon matkalla Puerto Ricossa ja seurueemme jäsen sai ruokamyrkytyksen

alaostarilla olevasta ravintolasta nimeltä Miu Mau.Hän söi kanaa.Muidenkin ruoka oli kamalaa.En voi suositella

paikkaa missään nimessä. Alaostarilta löytyy alakerrasta Joy Parfymeria niminen kosmetiikkaliike,jossa mies nimeltä Sunny(tumma viiksekäs mies jolla silmälasit) on todella mukava ja hyvä asiakaspalvelija. Ei tyrkytä eikä ole epäystävällinen, ja hinnat ovat todella kohdillaan.Kolme kertaa olen vuoden aikana käynyt Puerto Ricossa ja paras kosmetiikkaliike koko paikassa. Viikon päästä sitten Inglesiin.

huoneistohotelli

retuliina    01.02.2010    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Puerto Plata

Ihana huoneisto,enemmän kuin arvioiden mukaan odotettiin.Minikeittiössä oli kaikki tarvittava joten saatiin tehtyä itse ruokamme osittain.Iso parveke ja siistit seinät sekä lattiat.Huonesiivous oli loistavaa,eikä ötököitä yhtään,tykkäsin.

Arvosana hotellille:

ulvova mylläri

Vieras    23.01.2010    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

petyin itse todella pahoin myllärin ruokaan....tilasin jättikatkarapuja.annos oli kauniisti aseteltu ja todella syötävän näköinen...mutta... ravut aivan raakoja.sanoin asiasta tarjoilijalle joka kävi kysymässä kokilta asiasta.todettiin vain että oli parila vähän kylmä että johtuu siitä.hyvitykseksi tarjottiin kuppi kahvia...että se siitä ravintolasta.

ps.kuulin myöhemmin että parila olisi ollut jo pidemmän aikaa rikki.

Elektroniikkahuijareita riittää....VAROKAA HYVÄT IHMISET!!!

Vieras    23.01.2010    Puerto Ricon vaarat ja ongelmat    Puerto Rico

Olimme viikon Gran Canarialla, Puerto Ricossa tammikuun alussa tänä vuonna (2010) ja eräänä päivänä erehdyimme venesataman läheisyydessä olevalle elektroniikkaa myyvien kauppojen keskittymälle. Meillekin yritettiin myydä kaikkea muuta mitä olimme hakemassa. Joka tapauksessa Sonyn videokameran sain tingittyä 40 €:oon ja maksoinkin sen saman tien. Sitten tämä lipevä "inkkari" pyysi meidät takahuoneeseen näyttääkseen miten kamera toimii, ja alkoi mollaamaan miten huonon kaupan olin juuri tehnyt!!! Kundi laittoi säädöt siten että näyttöpäätteellä näkyvä kuva oli todella pimeä. Siihen olisi pitänyt ostaa joku erikoislinssi 80 €:lla !! Sitten alkoi toisen paljon tasokkaammaan kameran kauppaaminen. Mä sanoin, että en halua mitään muuta kuin sen josta jo olin maksanut ja että haluan kuitin, takuutodistuksen ja kameran manuaalin. Kyllä hetken päästä sanoi hän, ja jatkoi erilaisten toimintojen näyttämistä toisesta tuotteesta. 30 min. kuluttua mulla paloi käämit ja sanoin että nyt riittä ja kamera tänne. Silloin tämä silmälasipäinen inkkari poltti päreensä ja alkoi haukkua meitä, antoi rahat takaisin ja hääti meidät liikkeestään!!!! Mieheni otti kuvankin paikasta, ja se on muistaakseni juuri samasta, josta tällä foorumilla varoitetaan jo entuudestaan. Olisi siis pitänyt lukea nämä varoitukset ennen matkaa...;)...Eniten harmittaa, että sinne aikaa haaskasimme ja suoraan sanottuna vitutuskäyrä oli sangen korkealla varsinkin miehelläni koko loppupäivän. Tollasta törkeetä kusetusta ei pidä sallia....se kauppa pitäis saada suljettua!!

kiva rauhaisa hotelli

Vieras    01.09.2009    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: casablanca

Hyvä hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Kaikki palvelut saatavilla. Vaikka sijaitseekin ns. ei aurinkoisella puolella niin on kiva istua partsilla rantapäivän jälkeen illalla ja lämpöä riittää ihan klo. 18 asti illalla-myös auringonlaskun näet täältä...:)

Aamupala oli oikein hyvä-paistoivat sinulle munat ja pekonit suoraan lautaselle..

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Puerto Ricossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.