Puerto Ricon matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

yllatys yllatys

Vieras    03.02.2013    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Eden

ei ollut mitaan ennakko-odotuksia, mutta positiivinen yllatys lomahuoneisto kokonaisuudessaan. Veden- ja kahvinkeitin , leivanpaahdin (joita ei monessakaan alemman hintatason huoneistossa ei ole) Tiskiratti vaihdetaan heti likaannuttua ja astianpesuainettakin on talon puolesta. Pyykinkuivausteline terassilla ja auringonottotuolit, johon tormaan ensi kertaa niihinkin, vaikka on matkattu jo monennettako kertaa eri maissa ja tassakin kaupungissa aikaisemmin. Ei henkilokuntakaan moitetta saa. Maksulliset pesukoneautomaatit ala-aulassa plussaa nekin. Ainut miinus nakoalasta terassin tkanana. Siina menee jalkakaytava joka on peitetty rauta-aidalla yksityisyyden suojaksi tietenkin ja turvallisuuden takia. Aurinko ei paase terassille edessa olevien kasvien takia. Mutta muuten taytta plussaa koko hotelli.

Arvosana hotellille:

Toimiva hotelli , hyvä sijainti

Vieras    02.01.2013    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Punta del rey

Viikko 52 /2012. Keskitasoinen hotelli. Erittäin hyvä sijainti. Kaikki toimi, siistiä oli. Aamuaurinko paistoi parvekkeelle. Vain 130 porrasta katutasolta. Miinuksia: Mikroaaltouunia ei ollut. Liikenteen äänet kuuluivat - ei yöllä. Aurinkotuoli piti varata ennen klo yhdeksää, jos halusi saada sellaisen. Ravintolassa ei suomenkielistä ruokalistaa eikä Suomen lippua lipputangossa vaikka oli Finnmatkojen hotelli. Enemmistönä olivat ruotsalaiset ja norjalaiset.

Ravintolan edustalla oli musiikkiesityksiä lähes joka ilta jopa klo 23 saakka, joka kuului huoneistoihin. Jos musiikki häiritsee, silloin yksi tähti vähemmän.

Ok. paikka. Voisin mennä uudelleenkin.

Arvosana hotellille:

Ulvova Mylläri-kokemus

Vieras    01.01.2013    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

26.12.2012 Puerto Ricossa. Halusimme suosia suomalaista yrittäjää Ulvova Mylläri-ravintolaa. Lihapullat ja muusi oli ihan ok, annos vähän suttuinen. Minun aurajuustoleike ei ollut hintansa väärti ja siihen kuuluneet lohkoperunat olivat ala-arvoisia.

Mutta huono maku jäi palvelusta. Jotain outoa siinä oli. Henkilökunta oli kuin Kaurismäen elokuvista. Syötyä saimme ja laskun, mutta rahaa ei tultu hakemaan.Yritimme saadaa katsekontaktin mutta ei, aina vaan katsottiin ohi ja niin jäi vaihtorahat saamatta. Eivät kiittäneet, eivät hyvästelleet, ei mitään, muutuimme näkymättömiksi vaikka käyttäydyimme hyvin. En voi suositella, harmistuneena ihmetttelen vaan.

Upea huoneistohotelli

Vieras    28.12.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Villas de las Amadores

Varasimme huoneistomme suoraan hotellista. (ei siis matkatoimiston kautta)

Huoneisto oli 3 huoneen ja keittiön huoneisto 70 neliötä, jossa iso maakuhuone 180 cm leveällä parisängyllä(erilliset vuoteet), pienempi makuuhuone 150 cm leveällä sängyllä ja molemmissa makuuhuoneissa oli isot vaatekaapit. Keittiö oli moderni, jossa varustuksena induktioliesi 3 levyllä ja iso uuni, iso jääkaappi / pakastin, kuivaava pyykinpesukone, astiat kuudelle hengelle, iso ruokapöytä ison ikkunan vieressä, josta kaunis näkymä vuoristoon ja merelle. Olohuoneessa vuodesohva, nojatuoli, iso taulutv (useita kymmeniä kanavia, ilmastointi jne. Iso parveke, josta näkymä vuorille ja suoraan Amadoreksen uimarannalle. Aurinko paistoi parvekkeelle koko päivän aina upeaan auringon laskuun asti.

Huoneisto oli erittäin siisti ja puhdas (Hotelli on 2 vuotta vanha), henkilökunta ystävällistä.

Hotelli on hieman syrjässä korkealla mäellä, alas rannalle 900 metriä, hotellilta oli ilmainen bussikuljetus rannalle ja takaisin monta kertaa päivässä ja Taxi on halpaa (Puerto Ricon keskustaan 4€).

SUOSITTELEMME

äiti, isä, 8 ja 11 vuotiaat pojat ja mummi

Arvosana hotellille:

Kamerakauppa

matkaaja44    26.11.2012    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Sorruin ostamaan kameran tästä J.S. Souvenirs Electronic:sta.

Ensin kaupattiin halpaa kameraa muutamalla eurolla ja sitten parempaa Sony:n kameraa. Kauppias kaivoi toisen samanäköisen mutta punaisen kameran, johon naisväki ihastui. Siitä tehtiin kaupat mutta petetyksi tuli, sei sitten ollutkaan Sonyn kamera.

Kiertäkää kaukaa nämä kamerakaupat.

Miu-Mau ravintola

Vieras    12.04.2012    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Palasimme tänään PR:n lomamatkalta. Ravintoloissa saimme ystävällistä palvelua,mutta paikkaa nimeltä miu-mau suosittelisin välttämään. Kävimme siinä yhtenä iltana syömässä,ruoka oli kamalaa! Ruoat tekivät 31€,laitoimme laskutarjottimelle 50€ setelin,tarjoilija haki rahan ja me jäimme odottelemaan vaihtorahoja pöytään. Niitä ei kuulunut,kysyimme tarjoilijalta että missä vaihtorahat viipyy. Vastaukseksi saimme olan kohauttelun ja käsien levittelyn. Kuittimme,tilauksemme ja laskun loppusummaa ei löytynyt mukamas enään mistään :S Selvittelimme asiaa hetken,mutta tarjoilijat tuntuivat olevan "kiireisiä" joten asia jäi hoitamatta. Mukavat tipit ottavat tässä paikassa,mutta eivät ainakaa meiltä enään koskaan!!

hyvä

Vieras    12.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2012 | Hotelli: Eden

Oltiin perheen kanssa helmikuussa 2012 Edenissä.

Meidän mielestä henkilökunta oli tosi mukavaa ja ystävällistä. Ruoka oli hyvää ja huoneistokin oli ok.

Iltaohjelma oli lasten mieleen.

Ainut miinus oli jokapäiväinen bingo klo 16.00 kolmella kielellä.

Paljon parempi hotelli kuin olimme odottaneet.

Arvosana hotellille:

Perus hotelli

Vieras    11.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Hartaguna

aivan ihanalla paikalla, mutta ei huono jalkaiselle. sängyissä moitittavaa, sillä niissä oli ratisevat muovit, jotka häiritsivät nukkumista. ennakkotiedoista poiketen, puerto ricon keskustasta ei kantautunut ravintoloiden ääniä, vaan äänekäs moottoriajoneuvojen meno häiritsi aikas reippaasti, sillä tuntui, että hotellin kohdalla just kiihdytellään. alakerran kaupasta sai reilusti halvemmalla olutta ym tuotteita, kuin supermarketista ja tarpeelliset aamiaistarvikkeet sai tuoreina. erittäin iso miinus puoli oli, kun huone haisi niiiin voimakkaalle pinttyneelle tupakalle ja koko viikon, vaikka tuuletti.

Arvosana hotellille:

Nuiva henkilökunta

Vieras    06.04.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2012 | Hotelli: Eden

Henkilökunta oli osin töykeää ja huomasin kuinka asiakkaan selän takana irvistelivät ja tekivät ilveilyjä. Niin ravintolan kuin vastaanottotiskin takanakin. Ruoka oli keskinkertaista, siksi söimmekin loppuloma muualla.

Siivoojat olivat ainoita henkilökuntaa jotka hymyilivät ja tervehtivät aina kohdatessa. Siivous oli joka päivä, mutta lattiat ilmeisesti pestiin likaisella vedellä kun pesun jälkeen jäivät tahmeaksi. Ei kuitenkaan ollut mitään syöpäläisiä eikä torakoita. Lämmintä vettä riitti jokapäiväiseen suihkuun.

Puerto Rico on ihana ja rauhallinen paikka, toisaalta ei menomestoista kuitenkaan ole puutetta.

Arvosana hotellille:

Ulvova Mylläri

Vieras    29.03.2012    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Kannattaa mennä syömään, ruka hyvää ja SAA Puerto Ricon parasta kahvia jo päivällä kun ostaa IltaLehden samalla. Käytiin 5 kertaa syömässä ja ei voi kun kehua! Kiitokset Henkilökunnalle hyvästä palvelusta! Palaamme kun tulemme sinne!

Hyvä

Vieras    02.01.2012    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2011 | Hotelli: Marina Suites

Aivan loistava, suosittelen. Parhaita hotelli-aamupaloja joita olen ikinä syönyt. Siisti. Lähellä kaikkea

Arvosana hotellille:

matkapaketti

Vieras    29.09.2011    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

olltiin miehen kanssa 2 vuotta sitten puerto ricossa ja törmäättiin kadulla mieheen joka lupasi meille ilmasen matkan jos menemme 90minuutiksi esittelyyn.

Lähdimme utelijaina katsomaan mistä oli kyse ja päädyimme lopulta ostamaan lomia seuraavaksi 6 vuodeksi. Nyt olemme matkustaneet kerran takasin sinne, tehneet yhden rooman reissun ja yhden karibian risteilyn todella halvalla.

olimme positiivisesti yllättyneitä että kaikki toimi niinkuin piti koska olimme aluksi hieman skepsisiä siitä että matkat piti maksaa etukäteen.

Mahtava juttu kaiken kaikkiaan ja tänä talvena lähdemme thaimaaseen luxushotelliin 2viikoksi.

boogi boogi Juan

Vieras    24.06.2011    Puerto Ricon ravintolat ja baarit    Puerto Rico

Hotelli Porlamar, baarissa Juan! Mahtava tyyppi

Ostokset

sisutiina    22.02.2011    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Puerto Rico on mukavan idylinen lomapaikka,mutta ostosmakhdollisuudet valitettavasti ovat aika rajoitetut. Turistiroinaa,matkamuistoja ja piraattirtuotteita kyllä löytyi,mutta laadukkaampaa tavaraa heikommin. Yksi isompi ostoskeskus kaupungissa oli,sieltä löytyi pieni mango ja vähän vero modan vaatteita mutta ei paljon muuta. Paikka on ihana jos tahtoo vain syödä hyvin ja ottaa aurinkoa,muttajos tahtoo jotain ihmeellisempää niin siihen paikka on vähän turhan pieni. Yksi viikko riitti vallan hyvin paikan näkemiseen.

hyvä hotelli

natz    24.01.2011    Puerto Ricon hotellit    Puerto Rico
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Marina Suites

Siisti hyvä hotelli rauhallisella paikalla.Hienot näkymät ja keskellä kaikkea.Siistit huoneet!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Puerto Ricossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.