Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Puerto Ricosta

Kokemuksia reissuilta

Vieras    17.09.2014    Puerto Ricon muita vinkkejä    Puerto Rico

Olemme käyneet Puerto Ricossa kahtena vuonna peräkkäin 2012 sekä 2013. 2012 olimme x2. Sää on suosinut joka kerta.... Jos pitää auringosta, niin suosittelen. Kouluikäiset lapsetkinovat viihtyneet ja haluavat lähteä aina uudelleen. Olemme olleet reissussa joulukuun alussa, kun Suomessa on pimeää ja ehkä märkää. Olemme nauttineet siellä valosta ja lämmöstä. On aika rauhallinen paikka .Amarodeksen ranta on kävelymatkan päässä. Jos haluaa nähdä enemmän tai käydä ostoksilla, niin paikallisilla busseilla pääsee. Hintakin on edullinen. Puerto de Mogan on näkemisen arvoinen paikka. Sitä ei turhaa sanota Cran Canarian Venetsiaksi. Sieltä löytyy myös hyviä ruokapaikkoja. Myös Las Palmasissa kävimme shoppailemassa omatoimisesti perheen kanssa. Puerto Ricossa lapset ovat tykästynnet ostarin kiinalaiseen ravintolaan. Ilta-aikaan siellä on kyllä ravintoloiden sisäänheittäjiä. Ruokaa olemme ostaneet paikallista kaupoista ja tehneet myös itse. Palmistos Parkissakin riittää nähtävää ja sinne pääsee kätevästi bussilla. Myös taksit ovat lyhyillä matkoilla edullisia. Kantaa vältää kaupustelijoita. Usein on joku taka-ajatus saada myytyä muutakin kuin se, mitä esitellään. Syvämeren kalastusta ja muuta vesiurheilua pääsee harrastamaan paikan päällä. Mieheni on käynyt kalstusaluksen matkassa kalalla. Arguineguinista löytyy paikallista asutusta ym. Eden oli hotelleista "huonoin", jossa olemme olleet. Ravintolasta ja naapurihuoneistoista kuulunut melu häiritsi yöllä. On aika kaukana Puerto Ricon keskusta varsinkin, jos kulkee kävellen. Tukkeumat viemäri kyllä korjattiin nopeasti. Muut hotellit ovat olleet rauhallisempia ja kävelyetäisyydellä keskusta, portaita pitkin pääsee... Olemme tykänneet Puerto Ricosta ja menemme vielä uudelleenkin.

Turistihelvetti

Vieras    22.01.2011    Puerto Ricon muita vinkkejä    Puerto Rico

Olin viime talvena Puerto Ricossa ja täytyy sanoa oli kyllä hirvein paikka missä olen eläissäni käynyt! Tiedän, että Kanarialla on paljon näitä turistikyliä, mutta en osannut edes kuvitella, että noin järkyttävä paikka voi olla olemassa.

Oli myös ensimmäinen kerta kun en lomareissulla ottanut edes valokuvia, kun ei ollut mitään nähtävää eikä kuvattavaa! Täysin turisteille tehty paikka, espanjaa ei edes kuule missään, ainoastaan suomea, ruotsia, saksaa, englantia... Iso "ostoskeskus", jossa myydään vain turistikrääsää, ei mitään kunnon kauppoja. Yritimme etsiä kivaa kahvilaa, jossa saisi hyvää aamiasta, mutta kaikki ravintolat tarjosivat vain englantilaista aamiaista ja siitä varmaan viittä eri variaatiota! Aurinkomatkojen esite antoi paikasta ja hotellista TÄYSIN erilaisen kuvan.

aurinko on aamulla toisella sivulla.

sulkis    16.12.2008    Puerto Ricon muita vinkkejä    Puerto Rico

Kun haluatte aamu-auringon niin valitkaa länsi sivu. Itse olen täällä itäpuolella ja varsin korkealla, saa muuten hyvää kuntoilua, kun ravaa raput ylös ja alas. En ole nähnyt oikein suuresti suomalaisista paikoista tällä palstalla, joten ajattelin mainita yhden pakollisen ,nimittäin " TUNTURI baarin" on kauppakeskuksen yläkerroksella Spar kaupan yläpuolella jasiellä voi ottaa vaikka pienet paukut tai kupin kahvia. Toinen on tuolla aivan meren rannassa ja siellä saa myöskin ruokaa "Mylläri" ja kuitenkin suosittelen KÄYTTÄKÄÄ PAIKALLISTA keittiötä, sillä kotimaisia ruokia saatte aivan tarpeeksi kotimaassa! Liikkukaa paljon ja rannathan ovat tosi hienot täällä aivan vieressä on Amadores joka on tosi hieno ranta .

Riu Vistamar

Juzzi66    14.06.2008    Puerto Ricon muita vinkkejä    Puerto Rico

Puerto ricossa hotellimme oli vistamar,oli erittäin siisti ja ystävällinen palvelu ja meillä oli täyshoito.Ruokaa oli kylläkin liikaa eikä ollut näläkä mutta ne antimet oli todella hyviä eikä kaikkia kerennyt maistamaan

Oletko vieraillut Puerto Ricossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.