Matkakokemukset - Ostokset Puerto Ricossa

Törkeää kaupantekoa

Vieras    08.11.2018    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Ostoskeskuksessa ylhäällä vuorella kauppa jossa myydään mm Apple i padia . sovittiin kauppa 50 € hintaan ja maksoimme etukäteen. Kone luvattiin asentaa kuntoon lähtöä edeltäväksi illaksiNiinpä n.klo 19 kaupasta minut noudettiin hotellilta sinne. Esiteltiin hienoa Ipadia ja nytettiin kuinka siinäon mm suomen kieli asennettuna. Mutta lopputyötä varten tarvittiin mm. taxfreetä varten passi ja lennon numero.Sim korttia varten varttiin vieläpari tuntia aikaa. Niinpä minut haettiin klo21 uudelleen kauppaan. Jotta koneeseen saataisiin samat toiminnot jotka mm puhekimessanijo olivta tarvittiin mm puhelimeni heudän käyttöönsä, haluttiin tietää onko tilillä saldo (vaikka hinta pitu olla jo maksettu) Kun katsoin sitä salasanaai näppäiltäessämyyjäkatsoi pois päin mutta ilmeisesti takaani toinen kurkki tunnuksen. Niinpä tilitä oli nosteetu rahaa, toiselle tilille oli ilmestynyt katevaraus -2000 € mutta onneksi sillä tililläoli maarajoitus eikä siirto onnistunut. Kun en enää suostunut maksamaan hurjia summia liää myyjäveljekset suuttuivat ja katosivat jonnekin. Isä? pani kuitenkin tabletin ja laturin muovipussiin ja käski kävellä pois. Kun hotellilla katsoin tablettia se eio tosiaan ollut Apple vaan joku pieni halpis. Lentokentälle piti lähteä parin tunnin kuluttua joten asia jäi silleen Meni olemattoaan tablettiin n.400€ ja mitä olisi ilman maarajoituksia mennytkään. Kiertäkää kaukaa koko kauppa.

Huijaus Puerto Rico Shopping Centre Europa

Vieras    22.10.2016    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Kirjoittelin tänne ja laitoin pari valokuvaakin.

Sky Line Electronics Shopping Centre Europa

scamwarningsfinnman.blogspot.fi

Tablet-tietokoneet

Vieras    18.11.2014    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Isäni huijattiin ostamaan lelut joilla ei tee mitään. Täällä näyttää olevan samanlaisia kohtaloita muillakin. Eli ensin ollaan myymässä sitä mitä halutaan ja sitten tuotetta ei olekaan kun ollaan ostamassa. Siis iPadin tilalle tarjottiin Samsung 5 ja kekustelut käytiin Suomeen kännykän välityksellä (englannin kielen taitoisen kanssa).

Tabletin siis piti olla Samsung 5 ja 64 gigaa muistia ja saatiin kiinalainen lelu jolla ei tee mitään ja muistia 1 giga, eikä sillä pääse edes nettiin. Siis tuotteita ostettiin kaksi ja näin kärsittiin 500€ huijaus. Olemme olleet yhteydessä Euroopan kuluttaja-asiamieheen ja toivotaan, että saamme rahamme takaisin.

Lelut jotka saimme ovat Yashica-merkkisiä.

Kamerakauppa

matkaaja44    26.11.2012    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Sorruin ostamaan kameran tästä J.S. Souvenirs Electronic:sta.

Ensin kaupattiin halpaa kameraa muutamalla eurolla ja sitten parempaa Sony:n kameraa. Kauppias kaivoi toisen samanäköisen mutta punaisen kameran, johon naisväki ihastui. Siitä tehtiin kaupat mutta petetyksi tuli, sei sitten ollutkaan Sonyn kamera.

Kiertäkää kaukaa nämä kamerakaupat.

matkapaketti

Vieras    29.09.2011    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

olltiin miehen kanssa 2 vuotta sitten puerto ricossa ja törmäättiin kadulla mieheen joka lupasi meille ilmasen matkan jos menemme 90minuutiksi esittelyyn.

Lähdimme utelijaina katsomaan mistä oli kyse ja päädyimme lopulta ostamaan lomia seuraavaksi 6 vuodeksi. Nyt olemme matkustaneet kerran takasin sinne, tehneet yhden rooman reissun ja yhden karibian risteilyn todella halvalla.

olimme positiivisesti yllättyneitä että kaikki toimi niinkuin piti koska olimme aluksi hieman skepsisiä siitä että matkat piti maksaa etukäteen.

Mahtava juttu kaiken kaikkiaan ja tänä talvena lähdemme thaimaaseen luxushotelliin 2viikoksi.

Ostokset

sisutiina    22.02.2011    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Puerto Rico on mukavan idylinen lomapaikka,mutta ostosmakhdollisuudet valitettavasti ovat aika rajoitetut. Turistiroinaa,matkamuistoja ja piraattirtuotteita kyllä löytyi,mutta laadukkaampaa tavaraa heikommin. Yksi isompi ostoskeskus kaupungissa oli,sieltä löytyi pieni mango ja vähän vero modan vaatteita mutta ei paljon muuta. Paikka on ihana jos tahtoo vain syödä hyvin ja ottaa aurinkoa,muttajos tahtoo jotain ihmeellisempää niin siihen paikka on vähän turhan pieni. Yksi viikko riitti vallan hyvin paikan näkemiseen.

elektroniikkaaa....

sinikkau    23.11.2010    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Joo, 20 vuoden kokemuksella sanoisin, että älkää ostako mitään elktron, kameroita, videoita tai nauhureita ym laitteita Kanarialta . Kaupassa käy usein niin,e ttä sulle näytetään hyvää ja sitten aihdetaan tuotetta pikapikaa edessäsi, kaikkea kehutaan, mutta huonontavat tavaraa.. oikeasti ne myy krääsää ja haluavat sen ensin tarjoaman kalliin hinnan. Näin meitä huijattiin ekan kerran. Tuote vaihtui ihan halpaan, mutta maksoimme siitä kalliista! ja voi meitä pässejä! Kerran sitten ihan tahallani kiusasin yhtä kauppiasta, otin tosi kalliita aina välillä käteeni ja sanoin maksavani puolet hintaa... no lopuksi suuttui ja heitti meidät pois, ja huusi lopuksi "haistakaa vittu suomalaiset". Ja keskt monta vuotta, että mentiin Espanjaan! Tämä oli sama kauppias, joka huijasi meitä muutamaa vuotta aikaisemmin.

Ja toreilla muka myydään kultaa, se ei ole mitäään kultaa nähnytkään, se on värjättyä rautaa.

Ja mausteet, ne eivät ole kaikki oikeita mausteita, esim pippurit ovat ihan samaa kaikki, he vaan värjäävät ne punaiseksi ja vihreiksi. Pohjalla sama musta pippuri, liukenee värit keittoon!

Video- ja kamerakaupat

Vieras    13.02.2010    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Kamerakauppiaat hanakasti kimppuun myymälöidensä edustalta , ensin videokamera maksaa 85 euroa , sitten 50 € ja luki luki kuinka hyvä kuva tulee . Lopuksi saisit kameran vain 10 eurolla mutta pakkomyynti jatkuu useamman henkilön toimesta . Jätä nämä ososkeskuksella olevat elektroniikka- ja kameraliikkeet väliin niin ei tule pettymyksiä. Oppaissa kehutaan Visanti ketjua , siitä ei kokemusta Puerto Ricossa mutta Inglesissä pikainen visiitti liikkeeseen oli pettymys siellä tyrkytettiin heti vaikka olisit rauhassa halunut katsoa. En ostaisi vaikka kuinka halvalla saisin.

Raahatkaa nämä kotoa!

piisku    16.06.2008    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Puerto Ricossa oli niin tuhottoman kallista, että ottakaa neuvosta vaarin ja ostakaa ainakin seuraavat tuotteet kotoa mukaan otettaviksi: Shampoo ja hoitoaine, hiuslakka, vedenkestävän meikin poistoaine, neula ja lankaa, pienet sakset, muotovaahdot jne....

Ja varabikinit tai vaikka kahdet. Minulla meni kahdet bikinit matkalla rikki ja tuli kalliiksi ostaa paikan päältä sellaiset. Ja ylläri pylläri.. nekin meni hajalle. Myös yhdet kengät hajos. Uskomatonta!!!! epäilen ihan vaan sitä ilmastoa, mutta tiedä häntä.. Ehkä oli vaan ns. bad karma...

Toisaalta: Parfymeriatuotteet on edullisia ja niitä kannattaa ostaa surutta!!! Itse ostin vissiin kymmenkunta putelia tuoksuja. Osa lahjaksi ja osa itselle. TAIVAS siinä mielessä koko saari.

Basaarikauppaa ja pikku huijauksia

Vieras    23.04.2008    Puerto Ricon ostokset    Puerto Rico

Tulin äsken Gran Canarian Puerto Ricosta ja sinne ensi kertaa matkaaville muutama varoituksen sana (jälleen kerran) rannan ja ostoskeskuksen elektroniikka- ym. basaarikauppiaista;

Tänä vuonna, aivan kuten muinakin vuosina, ostoskeskukseen joko katselemaan, ostelemaan, syömään tai muuten vain kävelemään mennessä, pikkukauppojen tummat kauppurit käyvät edelleen hanakasti kiinni jokaiseen "ei paikalliseen" ohikulkijaan jos vain satutkin katsomaan kauppiaan puljuja kohti.

Tämä on mielestäni erittäin ärsyttävä tapa lähestyä turistia, olipa tämä sitten ostoaikeissa tai ei. (moinen tapa on vaivannut minua kaikkina 9:na aiempanakin kertana, ja se lienee yksi Kanarian saarten suurimmista miinusmerkkisistä asioista)

Tänä vuonna houkuttimena oli milloin digi- tai videokameraa - jopa kahden euron hintaan !! (arvannet, että tuollainen ei sisällä mitään tai toosa on valmiiksi sökö).

Taitavasti kauppiaat kuitenkin kietovat löpinöillään ja tyhjillä lupauksilla saaliinsa ansaan, jolloin helposti "normaaliin" kaupankäyntiin tottunut huomaa tulleensa höynäytetyksi alkuun sikahyvän ja edullisen, joskus jopa oikean, merkkituotteen ostossa.

Katsellessani halpaa digikameraa (Sony) kauppoja ruvettiin heti hieromaan 125 € kamerasta. Pitäydyin kuitenkin hintarajassa 90€, jossa piti kameran lisäksi tuleman 1Gt muistikortti + muut tarpeet. Kun saimme homman sovittua

kyseistä kameraa ei sitten ollutkaan uutena "varastossa" vaan sellainen

saataisiin seuraavalle päivälle. Vaihtoehtoisia, vähintään yhtä hyviä tai parempia olisi toki heti löytynyt jos olisin maksanut 100-150 € lisää. Annoin muiden tarjousten olla, mutta lupasin kuitenkin palata seuraavana päivänä katsomaan, josko Sony olisi ilmestynyt puljuun.

Arvata saattoi että ei ollut - kauppias kertoikin alkuun huippu mallina mainostamansa Sonyn olevankin vanhaa mallia ja että tilalle tarjottaisiin Olympuksen ohuempaa ja paremmalla optiikalla olevaa mallia 125 € lisähintaan l. yht. 215 euroon! Ilmoitin kamerakaupan hinnaksi sovitut 90€ ja sillä hyvä! Aikansa marmatettuaan kauppias ilmoitti suostuvansa tähän mutta kameraa ei saisikaan heti, vaan se pitäisi "valmistella"

ja että voisin tulla hakemaan sen 15 - tai oikeastaan 30 minuutin kuluttua...

Päätinkin tässä vaiheessa unohtaa koko kaupan mokoman mutakuonon kanssa ja lähdin rantabaariin kaljalle.

Toteankin että pyri välttämään kaikkea kaupankäyntiä näiden huijareiksi luokiteltavien kauppiaiden kanssa äläkä missään nimessä lähde mukaan jos alkuperäinen ostosi kohde ei ykskaks olekaan saatavilla, tai tilalle tarjotaan jotain aivan muuta "parempaa" versiota.

Kaupan teon jälkeen kun valitusoikeutta tuotteen hintaan tai laatuun ei käytännössä ole.

Vältä mm. näitä Pto Ricon rantakadulla, C.C. Pasarela'lla olevia liikkeitä:

J.S. Souvenirs Electronic ja Jai Sai Mata Souvenir-Electronic

Oletko vieraillut Puerto Ricossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.